Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

PHP Ontwikkelaar met Enterprise Kennis

Opdracht ID: 38284

Budget: € 50 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 05-03-2019
Reacties: 4
Locatie: Zaandam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 22-03-2019
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een Freelance PHP ontwikkelaar.

We staan op het punt een project te starten om SSO te integreren in onze producten, waaronder Enterprise (ons routing softwarepakket), Elvis (ons DAM product) en Smart Connection (onze InDesign plugin).

Voor het onderdeel Enterprise hebben we een PHP-ontwikkelaar nodig om deel te nemen aan ons team van 4 PHP-ontwikkelaars om ons te helpen een deadline te halen die eind juni is vastgesteld.

We gebruiken OpenID met Okta als identiteitsprovider. De daadwerkelijke implementatie van OpenID en Okta is relatief eenvoudig, maar er is veel werk vereist in gebieden rondom deze implementatie om dit naar behoren te laten werken.

Je zult aan het volgende werken:
 
  • Refactor authenticatielaag.
  • Update de server-plug-ins.
  • Maak de Okta-adapter.
  • Ontbrekende services voor aanmelding maken.
  • Verhoog de lengte van de gebruikersnaam.
  • Groepsselectie inschakelen op de pagina Gebruikersbeheer in de beheerconsole.

Aangezien ons bedrijf al sinds 1999 actief is en Enterprise al meer dan 18 jaar is opgebouwd, moet je comfortabel werken in legacy code.

Waar we naar op zoek zijn, is iemand met:
 
  • Ervaring met het schrijven van code voor Enterprise Grade-toepassingen.
  • Minimaal 7 jaar ervaring met het schrijven van PHP.
  • OOP kennis.
  • MSSQL- en MySQL-ervaring.
  • PHP Unit kennis.
  • Pre: Okta en/of SSO ervaring.

Laat het graag weten of je geïnteresseerd bent, beschikbaar tot eind juni om 5 dagen per week te werken en wat je uurtarief zou zijn voor een project van deze lengte.

Wij geven de voorkeur als u op locatie in Zaandam werkt, maar het is prima als u een of twee dagen per week elders wilt werken.

Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.

- engelse tekst

We’re about to start a project to integrate SSO into our products, including Enterprise (our routing software package), Elvis (our DAM product) and Smart Connection (our InDesign Plugin). For the Enterprise part, we need a PHP developer to join our team of 4 PHP developers to help us reach a deadline which is set at the end of June. We’ll be using OpenID with Okta as Identity provider. The actual implementation of OpenID and Okta is relatively simple, however, there is a lot of work required in areas surrounding this implementation to get this to work as required. You’ll be working on the following:
- Refactor Authentication Layer
- Update the server plugins
- Create the Okta adaptor
- Create missing services for Logon
- Increase the Username length
- Enable group selection in User Management page in management console.

As our company has been going since 1999 and Enterprise has been built upon over 18 years, you need to be comfortable working in legacy code.

What we’re looking for is someone with:

- Experience writing code for Enterprise grade applications
- At least 7 years experience writing PHP
- OOP knowledge
- MSSQL and MySQL experience
- PHPUnit knowledge
- Pre: Okta experience

Let me know if you are interested, available until the end of June to work 5 days a week and what your hourly rate would be for a project of this length. We would prefer if you work on location in Zaandam, but are fine if you want to work elsewhere one or two days a week.

PHP programmeurs die hebben gereageerd (4)

Victor
Victor
12-03-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Gino
Gino
12-03-2019
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Mark
Mark
22-03-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Wiebrand
Wiebrand
05-03-2019
2 referenties
Gemiddelde score
8.8

Freelance PHP opdrachten

Website nakijken

Geplaatst: 16 feb
Hallo meneer/mevrouw, Ik wil graag een persoon inhuren die kennis heeft van .php  om een eenvoudige website na te kijken. Waarschijnlijk zit er een fout in de code.  

Backend Laravel Developer

Geplaatst: 16 feb
Hi freelancers! Wij zijn tijdelijk voor op regelmatige basis opzoek naar een Backend Laravel Developer. Omdat dit een belangrijke klant van ons is dienen wij samen duidelijke afspraken te maken. Als eerste, verwachten wij het volgende: - Aantoonbare ervaring met Laravel - Ervaring met Vue.js - Ervaring met Tailwind CSS framework - Als je ook nog eens ervaring hebt met het Bagisto thema scoor je extra…

PHP ontwikkelaar gezocht

Geplaatst: 4 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een (php) ontwikkelaar die op regelmatige basis ondersteuning kan bieden. Op dit moment gaat het specifiek om een project waarbij een bestaande applicatie is overgezet naar een andere server. Hierna werkt het vasthouden van de sessie niet meer. Ik verwacht dat dit snel op te lossen is. Daarnaast ben ik bezig met de ontwikkeling van een nieuwe applicatie waarvan…

Installatie script maken en evt. dashboard/php

Geplaatst: 24-09-2023
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van een installatie script voor het installeren van software vanuit een bepaalde server (installatie.sh). Tevens zou het fijn zijn als ik deze software kan managen doormiddel van een dashboard/panel. Alle files zijn geinstalleerd op een Centos server.

Backend Developer (Laravel) affiniteit POI Data

Geplaatst: 02-09-2023
Beste freelancers, Voor het beheren en matchen van POI’s zoeken wij een Laravel backend developer die aan de slag kan met het creëren van een backend met globaal de volgende functies; - POI’s laden via verschillende import mogenlijkheden (o.a. API, excel, .csv, etc) - Het matchen en ontdubbelen van POI’s - POI’s verrijken door het bevragen van externe API’s - Het…

Aanroep Bol.com Open API (affiliate)

Geplaatst: 30-06-2023
Beste php-er, Ik ben op zoek naar iemand die een 'simpel' php request voor me kan schrijven om de Bol.com open API aan te roepen voor affiliate partners. Ik heb dit in het verleden zelf gedaan toen er nog gebruik werd gemaakt van een eenvoudige API-key, op basis van een Github voorbeeld (zie bijlage, daar wordt de uiteindelijke request gedaan). Nu moet er echter een JWT toegangs token worden…

PHP scripjes weer werkend krijgen

Geplaatst: 21-06-2023
Hola (IT) freelancers, Ik was druk bezig met het promoten van mijn website (via AdWords e.d.) en normaliter werkt dat wel , maar de laatste week kwam niks binnen, en wat bleek.. Mijn PHP scripjes voor het verzenden ($_POST) van mijn formulieren doen het (denk ik) niet meer. Wie o wie heeft (wel) verstand van Php en helpt mij mijn websiteformulieren weer werkend te krijgen? :)  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht