Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opzetten Online Kenniscentrum voor Medisch Product (Heel 2020)

Geplaatst op:
15 januari 2020 10:45
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
Overige Marketing & Communicatie
Opdracht ID:
42050
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
> € 2000
Locatie:
Helmond, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb een webwinkel gespecialiseerd in een bepaald medisch product. Dit product helpt bij een medisch probleem waar honderdduizenden Nederlanders last van hebben. Het neemt het probleem niet weg, het helpt bij de gevolgen ervan. Maar weinig van mijn klanten weten precies wat er medisch gedaan kan worden aan het probleem. De meesten proberen er, zo goed en zo kwaad als dat gaat, mee te leven. Terwijl ik weet dat een deel van mijn klanten in meer of mindere mate aan het probleem kan worden geholpen. Wanneer ze dat doen, wordt hun leven direct prettiger. Ze zullen zich beter voelen, minder bezorgd en beschaamd, en misschien motiveert het hen om het probleem helemaal op te lossen. We moeten echter reëel zijn: het grootste deel van mijn klant zal nooit helemaal genezen. Een ander deel kan helemaal niet geholpen worden.

Al zeven jaar is mijn webwinkel in staat om de producten via een geavanceerde logistiek en tegen scherpe prijzen te versturen. Verder hebben we een extreem coulante klantenservice die advies geeft en problemen snel oplost. Dat is mooi, maar ik vind dit niet genoeg. De lat moet hoger. Veel hoger. En daarom is de nieuwe missie van mijn bedrijf: onze klanten te helpen met het verminderen van het medische probleem.

Wat gaan we doen?
 • We gaan dit doen door kennis te verzamelen en die te delen met onze klanten. We kunnen starten met een mailinglijst met 25.000 e-mailadressen. Ik schat dat er 10.000 over zullen blijven.
 • We brengen het medische probleem gedetailleerd in kaart en gaan uitzoeken welke oplossingen en therapieën er zijn, bij wie deze werken en bij wie niet, wat de zorgverzekeraars vergoeden, welke productinnovaties er zijn, et cetera.
 • We gaan afspreken met artsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en bedrijven die oplossingen hebben. Maar er is ook aandacht voor de sociaal-psychologische factoren rondom het probleem.
 • We brengen op een (nieuw) eigen forum mensen bij elkaar om ervaringen te delen. Wij delen hier ook onze bevindingen en hopen dat er discussies ontstaan waar wij en de forumleden van kunnen leren.

Kortom: we worden een kenniscentrum op het gebied van dit medische probleem. Nu zoek ik iemand die dit gaat doen. Wat doen? Alles! Het doen van onderzoek naar het probleem, alles in kaart brengen, therapieën en behandelingen onderzoeken, contacten leggen met relevante partijen rondom dit probleem. Dit alles moet ook nog supertoegankelijk worden opgeschreven: in e-mails aan klanten, in artikelen voor een kennisbank en op het forum.

De vaardigheden de hiervoor nodig zijn:
 • je bent in staat op journalistieke wijze informatie te verzamelen;
 • je hebt een fijne pen om dit allemaal op te schrijven in artikelen en e-mails (copywriter talent);
 • je bent super nauwkeurig met informatie;
 • je bent empathisch;
 • je hebt affectie met de medische wereld;
 • je gaat met plezier de wereld in om mensen te spreken en relaties op te bouwen;
 • je zoekt zelf naar bronnen en je neemt de interviewgesprekken op zodat je ze helemaal kunt uitwerken om alle informatie te documenteren en op latere tijdstippen te gebruiken.

Het project loopt heel 2020. Daarna volgt een evaluatie om te kijken op welke manier het in de jaren daarna een vervolg krijgt.

Budget: 20.000 euro
Dit is voor de gewerkte uren en reistijd en reiskosten
Looptijd: 10 maanden

Nu gaat het niet om werkuren, maar om inzet en enthousiasme. Toch ben ik benieuwd hoeveel uren je bereid bent te leveren voor dit budget. Ik hoor graag als je denkt dat jij voor deze klus geschikt bent. Uiteraard graag met een toelichting.
 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Marike Marike 15-01-2020
referentiesterren
3 referenties
Rien Rien 15-01-2020
referentiesterren
24 referenties
Chantal Chantal 15-01-2020
referentiesterren
4 referenties
Jan Jan 15-01-2020
referentiesterren
2 referenties
Jelmer Jelmer 15-01-2020
Julie Julie 15-01-2020
referentiesterren
7 referenties
Frank Frank 17-01-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Email van Webshop Beantwoorden
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het beantwoorden van e-mails voor een webshop. Dit zijn gemiddeld zo’n 25 mailtjes per dag. Tarief valt over te onderhandelen.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
13 jul
Commercieel Plan Advies en Ondersteuning
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij wil helpen om mijn startende onderneming verder te laten groeien met commercieel inzicht en strategie.    Het gaat om de volgende werkzaamheden:  Meerdere concepten uitwerken Meerdere concepten uitwerken + financieel plaatje Haken en ogen in kaart brengen van de concepten Vraag en…
10 jul
Freelancer met Survey Monkey Ervaring Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die ervaring heeft met Survey Monkey en mij (op afstand) kan helpen om een simpele enquête (met 1 vraag met 1 keuze uit 7 opties) in Survey Monkey te sturen aan mijn mailinglijst Autorespond. Ik ben al begonnen maar kom niet verder en ik heb begeleiding nodig.    Kan je mij helpen? Ik hoor…
30 jun
Marktonderzoek in Bejaarden Zorgsector
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een marktonderzoeker die zich wilt richten op de bejaarden zorgsector.    Het gaat hier om het ontwikkelen van een product voor ouderen van 65+. De resultaten van het marktonderzoek zijn bepalend voor de tot standkoming van het product. Tevens willen wij weten of er subsidie mogelijkheden…
30 jun
Complete Marketing en PR voor Ontwerpbedrijf
Beste freelancers,    Wij zijn een startende onderneming en ontwerpen meubels, speelgoed en gebruiksvoorwerpen. In al onze ontwerpen zit beweging: je kunt spelen met de vorm, het uiterlijk en /of de functie van onze producten.    Recent zijn we gestart met het verkopen van onze producten. Omdat we zelf weinig tijd, en kennis,…
26 jun
Microsoft Teams Webinar moderatie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die op 23 juni een webinar kan begeleiden in MS Teams, enkele honderden deelnemers en 4 sprekers.    Graag komende vrijdag een voorbespreking. Ervaring met modereren van webinar via MS Teams zeer gewenst. Webinar is van 20:00 tot 21:00 uur, sprekers loggen in om 19:40 uur.   …
16 jun
Analytics en Tracking Expert voor Funnel Agency
Beste freelancers,    Wij zijn een full-service Funnels as a Service agency die funnels ontwikkelt voor online cursusontwikkelaars. Ik ben op zoek naar een freelance Analytics en tracking expert.    Ik zie graag een reactie tegemoet.    De uitgebreide opdrachtomschrijving is Engelstalig en hieronder terug te vinden: …
10 jun