Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Online Store Manager (Webshop/online merk)

Opdracht ID: 53634

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 aug
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24 aug
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hi,

Voor onze Webshop zijn wij opzoek naar een Online store manager (20-30 uur per week) op freelance basis. Deze rol kan uitgroeien tot fulltime (40+ uur per week)

Zoek je een uitdagende functie in de e-commerce wereld? Als Store Manager speel je een centrale rol in het beheren en verder ontwikkelen van ons merk. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om direct impact te maken.

We zijn een jong en dynamisch bedrijf dat momenteel een indrukwekkende groei doormaakt. Je wordt onderdeel van een stimulerende werkomgeving waarin persoonlijke en professionele groei voorop staan. Wij geven jou de mogelijkheid om volledig remote te werken.


Verantwoordelijkheden:
- Vertalen en lanceren in nieuwe landen.
- Werven van native creators voor marketing video’s per land.
- Afhandelen van handmatige klantenservice tickets.
- Beheren van contacten met onze fulfilment partner, vooral voor retourprocessen.
- Aansturen en begeleiden van de video editor.
- Leiderschap: in de toekomst een team leiden en nieuwe teamleden werven.
- Samenwerken met agencies voor content creatie en marketingstrategieën.
- Waarborgen dat deadlines worden gehaald en proactief meedenken over procesverbeteringen.
- Onderhoud en optimalisatie van onze huidige producten

Vereisten:
- Minimaal 1 jaar ervaring met E-Commerce, bij voorkeur met Shopify.
- Sterke communicatievaardigheden.
- Vermogen om in een snel veranderende omgeving te werken.
- Teamplayer met een proactieve houding.

Als je klaar bent voor deze uitdagende rol en wilt bijdragen aan een groeiend en enthousiast team, dan willen we graag met je in gesprek! 

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Bryan
Bryan
23-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Hein
Hein
24-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Opdrachten in dezelfde categorie

App ontwikkelen

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik zou graag een app willen die elke dag 1 Melding moet geven om een foto te maken op een bepaalde manier je hoeft hem niet te kunnen uploaden je hoeft alleen een melding te krijgen om een foto te maken. Bijvoorbeeld: maak een foto voor een boom met 1 been en stuur hem dan door naar je beste vriend of vriendin. meer hoeft er niet te gebeuren je hoeft geen camera er in te bouwen…

Kleine klusjes: loodgieterswerk, vlonderreparatie, tegelwerk

Geplaatst: 18 sep
Hi, Here’s a list of the things we need help with in our apartment. Can someone help with some or all of them? 1, Take up tile in upstairs bathroom. Assess extent of damage. If not as far as bath, go ahead and clean, prepare and re-tile. If it extends as far as bath, let us know a quote for redoing whole floor and replacing bathtub. 2, Mend rotten supports on deck (about 5 need doing ) Re-treat…

Psycholoog / Behandelaar / Gedragsdeskundige tbv forensische

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, We zoeken een ervaren psycholoog en behandelaar voor de ondersteuning van onze forensische cliënten. Ga je een uitdaging niet uit de weg en weet jij ondanks gereserveerdheid toch resultaat te boeken? Dan zijn we op zoek naar jou en gaan we graag het gesprek met je aan om er achter te komen of we een match zijn. Je bent een behandelaar met een sterk gevoel van eigen identiteit,…

Structuurjunkie

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Voor mijn praktijk ben ik op zoek naar een structuurjunkie. Kan jij systemen, orde creëren en workflows opzetten? Dit kan vanuit huis gedaan worden.  Stuur dan een berichtje!

Excel programma voor begeleidings trajecten

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Een Excel programma waarin kolommen voor naam is, begindatum traject, eind datum traject, Factuur gestuurd, Aanvraag Wia, Einde Wachttijd, Taalles, Factuur, verlenging en opmerking is. Het Excel programma moet 7 dagen van te voren aangeven dat de datum in de kolom einde traject verloopt dmv pop-up of kleur. Trajecten moeten wel verwijderd kunnen worden zonder dat kolommen scheef…

Afmaken van powerpoint

Geplaatst: 13 sep
Beste freelancers, Wie kan mij helpen een powerpoint presentatie af te maken, liefst morgenochtend (woensdag ) samen afmaken is voor opening van kleine tentoonstelling over kunst a.s vrijdag. I.v.m. mijn dyslexie lukt het me niet. 

Aluminium sloepen ontwerpen/tekenen

Geplaatst: 11 sep
Beste Freelancers, Wij zijn een watersportbedrijf dat zich specialiseert in snelvarende sloepen/boten. We zoeken een tekenaar die samen met ons wil werken aan een uniek en snel ontwerp sloep, die wij vervolgens voorzien van de nieuwste technieken en snufjes. We hopen snel van je te horen!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht