Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondernemingsplan

Opdracht ID: 52769

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 mrt
Reacties: 2
Locatie: Ridderkerk, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 2 mei
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,
Ik zoek iemand die voor mij een complete ondernemingsplan kan
schrijven voor het starten van mijn onderneming.

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Jory
Jory
27-03-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Huub
Huub
28-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Opdrachten in dezelfde categorie

Restaurant versterking

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Aankomend zaterdag bijverdienen in een familierestaurant met fijne sfeer en omgeving? Waar: Cromvoirt. Wat doen? Bar en restaurantwerkzaamheden. Ervaring fijn, maar niet verplicht. Starttijd in overleg. Eindtijd: tot sluit 20:00 a 21:00 uur. 

Coderen interviews

Geplaatst: 26 mei
Beste freelancers, Vanwege tijdgebrek ben ik zoekende naar iemand die ervaring heeft met het coderen van interviews (voorkeur gaat uit naar Atlas.ti). Het gaat om vijf interviews, waarvan 1 in het engels. Ik hoor graag of iemand mij verder kan helpen op korte termijn!

Digitaal kledingpatroon maken

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers,  Voor mijn kledinglijn ben ik op zoek naar iemand die een digitaal kledingpatroon kan maken voor mij. Het liefst zo snel mogelijk. Het betreft simpele producten, zoals een hoodie en een trainingsbroek. Ik zoek iemand voor de lange termijn. Kun jij wat voor mij betekenen? Ik heb zelf een voorbeeldhoodie en al een voorbeeld patroon. Echter hoor ik dat dit patroon enkele mankementen…

Discussie masterthesis bekkenfysiotherapie

Geplaatst: 10 apr
Beste freelancers, Is er een mogelijkheid om de discussie van mijn masterthesis uit te besteden? Het gaat om een thesis binnen de bekkenfysiotherapie. Het onderzoek is al zover af, maar ik hang nu vast bij de discussie en door privé omstandigheden kan ik niet verder op dit moment. Ik heb al heel wat discussiepunten op papier, het moet alleen nog in een net verhaal + literatuur bij gezocht.

Interviews coderen

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die 3 interviews kan coderen en daarbij ook een codeboom kan maken. Prijs is bespreekbaar!

Installeren olympia kassa cm 746

Geplaatst: 23 mrt
Beste freelancers, Ik heb een olympia kassa cm 746 overgenomen met een handleiding en ik ben op zoek naar iemand die de kassa voor een vriendelijke prijs kan installeren 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht