Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Marketing Specialist voor exclusieve buitenkeukens

Opdracht ID: 52802

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 22 mrt
Reacties: 5
Locatie: Nieuwveen, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 31 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers,

We zijn op zoek naar een marketing expert met ervaring op het gebied van exclusieve producten om onze producten in de Europese markt te zetten. Het betreft exclusieve design buitenkeukens. 

Het gaat om een deeltijd opdracht in overleg. Er is budget beschikbaar om campagnes op te zetten. Het is ook mogelijk om op basis van een fee te werken voor elke lead.

Het gaat hierbij om de volgende taken :
- Marketingplan opzetten met praktisch toepasbare strategie en ideeën zowel voor online als offline voor (Europese) verkoop
- Schrijven van direct mailings
- Vinden van juiste influencers/partners
- Het ACTIEF onder de aandacht brengen van ons merk onder onze doelgroep, editors, buyers en potentiële b2b partijen
monitoren van effectiviteit van activiteiten en bijsturen waar nodig

Wij komen graag met jou in contact als jij over een enthousiaste energie beschikt en deze uitdaging jou op het lijf geschreven is.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Sander
Sander
22-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Dolf
Dolf
23-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Elsemiek
Elsemiek
24-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Hendrik
Hendrik
25-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Sem
Sem
31-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Marketing e-commerce platform

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, Wij hebben een nieuw e-commerce platform voor webshop eigenaren waar we plugins, payment service providers, webshopeigenaren en experts samenbrengen. Voor de marketing zijn wij op zoek naar een marketing medewerk(st)er. De eerste opdracht is de lancering van ons platform en zal ongeveer 20 uur werk zijn. We hebben een budget van € 25,00-€ 50,00 excl. BTW per uur.

Content specialist voor training- en coachingsorganisatie

Geplaatst: 15 mei
Hallo freelancers, Wij zijn op zoek naar een veelzijdige content specialist. Een echte teksten tijger met een goed gevoel voor humor. Iemand die bruist van de ideeën en graag meedenkt over mogelijkheden. Er is genoeg te doen en als je de waarde levert waarmee je jezelf terugverdiend kun je alles oppakken wat je wilt. Voor ons is het belang dat je affiniteit hebt met onze business, anders wordt…

Marketing webshop

Geplaatst: 8 jun
Hallo allemaal, Ik zoek iemand die me kan helpen voor goedkope online marketing. Ik heb een bedrijf met producten van een lage waarde, het gaat om accessoires. Ik zoek iemand voor ongeveer 8 uur in de week of voor een maandbedrag. Ik ben startende dus mijn budget is niet groot.  Graag hoor ik wanneer je geïnteresseerd bent!

Google Ads begeleiding / uitbesteding

Geplaatst: 5 jun
Beste freelancers, Voor onze technische webshop in opstartfase willen graag onze Google Ads campagnes voor een gedeelte uitbesteden, maar ook leren van wat er gedaan word. Dit is voor mezelf een soort leer/werktraject. We zoeken dus echt een samenwerking. De webshop is gebouwd in WordPress (WooCommerce) en WPBakery. Het is dus belangrijk dat je hierin ervaring hebt. Huidige situatie: - Merchant center…

Online campagne opzetten - Leadgeneratie

Geplaatst: 3 jun
Beste freelancers, De opdracht is een campagne opzetten (Instagram, TikTok etc) een eenvoudig formulier online zetten; om contactgegevens achter te laten. Ervaring en een succesvol trackrecord is een must. Budget is bespreekbaar. Het doel is online leads te genereren voor m`n bemiddelingsbureau: ben op zoek naar ZZP`ers welke een auto willen leasen.  

Online marketeer gezocht

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een marketeer die samen met ons een online webshop opent, adverteert en groeit. Iemand met een sterk analytisch vermogen, resultaat-gedreven en zelfstandig. Budget is afhankelijk van bekwaamheid en omvang van verantwoordelijkheid die opgenomen wordt!

Social Media Campagnes

Geplaatst: 22 mei
Beste freelancers, Als zelfstandig marketingconsultant ben ik momenteel op zoek naar een ervaren marketeer die bekwaam is in het uitvoeren van social media campagnes voor mijn klanten. Met mijn focus verschuivend naar het bouwen van WordPress-websites, wil ik graag een professionele samenwerking aangaan met iemand die namens mijn onderneming op de achtergrond campagnes kan beheren. Graag zou ik een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht