Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Marketing expert voor ecommerce merk in de wielersport niche

Opdracht ID: 55127

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 23 mei
Reacties: 4
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 27 mei
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste professional,


Mijn naam is Mika Westenberg, de oprichter van een fiets accessoires merk, wat ik 2,5 jaar geleden ben begonnen. Het hoofdproduct betreft een op Nederlands bodem gemaakt fietsophangsysteem. Dit product is uniek en ontwikkeld met een engineer. Daarnaast zijn er recent extra accessoires toegevoegd, om de LTV te verhogen.


Door mijn achtergrond in productontwikkeling is het ophangsysteem goed geslaagd. Het probleem zit hem in de marketing. Veel focus ging dus naar de productontwikkeling, website-ontwikkeling en af en toe marketing. De conversie is dus in orde, alleen de bezoekers niet. Wat tot nu toe is gedaan voor marketing is social media losjes bijhouden en blogartikelen produceren met een blogschrijver.Het merk spreekt dus een specifieke groep aan, die wil ik bereiken en daar kan jij mij mee helpen hopelijk. Idealiter zou je een analyse doen van het merk, een strategie voorstellen en deze dan samen implementeren. Een mooi voorbeeld wat jij kan overnemen is mijn PPC. De content heb ik al klaarliggen. Mijn budget is niet mega, dus ik doe graag veel zelf waar mogelijk. Jij specialiseert je vooral in de strategie, PPC en andere zaken die je voorstelt. Dit kan dus zeker een uitgroeien tot een lange termijn samenwerking, maar wordt nader bepaald.


Jij bent uiteraard een specialist op dit vlak, vindt het leuk om met een startup te werken, hebt affiniteit met sport en de wielersport. We kunnen op uurbasis werken of bijvoorbeeld op basis van behaalde resultaten.


Stuur mij een berichtje indien geïnteresseerd zodat ik ook meer details kan delen.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (4)

Jasper
Jasper
23-05-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
ANBO
ANBO
23-05-2024
0 referenties
Gemiddelde score
George
George
24-05-2024
3 referenties
Gemiddelde score
10
Patrick
Patrick
27-05-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Meta ad specialist gezocht voor job marketing

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een meta ad expert met een overtuigende track record die gespecialiseerd is in job marketing campagnes en ijzersterk is in data. Wat heeft de campagne opgeleverd? Waar liggen kansen? Etc. De ad visuals en copy krijg je aangeleverd. Het gaat puur om performance. Budget is in overleg en afhankelijk van de campagne. 

Creatieve tekstschrijver voor drie vacatures in de horeca

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, We zoeken een tekstschrijver voor het opstellen van een aantal vacature teksten voor een horecabedrijf.

Freelance Google Ads Specialist gezocht

Geplaatst: 13 jun
Beste freelancers, Voor 2 lopende Google Ads accounts ben ik op zoek naar een Google specialist die een aantal zaken kan controleren/instellen. De accounts lopen al enige tijd en zijn gekoppeld aan 2x WordPress (WooCommerce) webshops. Een aantal zaken zijn echter niet (juist) ingesteld, waardoor de accounts niet optimaal performen: -Conversion tracking/tags -Audience list en sources issues -Re-marketing…

(Job) Marketeer IT sector

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar marketeers die ervaring hebben met het online adverteren naar deze specifieke doelgroep: IT. Interesse gebied: Data Science en Machine learning. Deze groep is mijn target. Het mag uiteraard wel wat breder worden ingesteld, maar zo heb je in ieder geval een duidelijk kader. De opdracht is, het promoten van online vacatures via de social kanalen en via linkedin,…

Ervaren copywriter gezocht (Expert Level)

Geplaatst: 1 mei
Hey mijn naam is Jelte-Pier Wij zijn op zoek naar een part time copywriter die zich wil aansluiten bij het ** team Wij zijn een jong E-commerce bedrijf in de supplementen Niche. Met momenteel een klein team van 6 mensen internationaal, 400+ Trustpilot reviews en een redelijk groot klantenbestand zijn wij flink aan het uitbreiden. Momenteel zijn we op zoek naar iemand die goede headlines…

Google-adds hulp gezocht voor campagne startup

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor onze start-up met verplaatsbare rust en ontprikkel-cabines voor scholen, bedrijven, festivals en evenementen zijn we op zoek naar iemand die ons voor een leuke prijs een mooi google-adds campagne kan opzetten. Wij komen hiermee zelf in de basis redelijk mee uit de voeten, alhoewel het enigszins 'gokken' blijft of we de juiste content en inhoud toevoegen. Daarom willen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht