Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Klantenservice en Internetmarketing voor E-commerce

Geplaatst op:
5 februari 2019 10:05
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
Overige Marketing & Communicatie
Opdracht ID:
37834
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Helmond, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor mijn bedrijf met enkele webwinkels zoek ik een zzp’er die kennis heeft van en heel veel zin heeft in drie belangrijke competenties van e-commerce: internetmarketing, het verbeteren van de shop en de klantenservice.

De marketing en verbeteren van de shop bestaat uit activiteiten als: het sturen van een e-mail aan klanten, het redesignen van een pagina, uitzoeken hoe een nieuwe functionaliteit werkt, het optimaliseren van de zoekmachine, SEO verbeteringen in de shop, het aanpassen van foto’s en teksten, et cetera.

Deze activiteiten kun je verrichten waar en wanneer je wilt. Er staat geen bureau voor je klaar.

De klantenservice bestaat (gedurende enkele weken per jaar) uit het opnemen van de telefoon, van 09.00 – 13.00 uur. Dit tijdens de vakanties van de dame die normaal gesproken de klantenservice bemant.

Verder gaat het (het hele jaar) om het scannen van de mailbox en het oplossen van acute problemen tijdens avonden en in het weekend.

Dit betekent dat je aan het einde van de middag, rond een uur of 8 en nog een keer rond een uur of 10 in de mailboxen kijkt of klanten problemen hebben die direct opgelost moeten worden. Het is soms ook voldoende om te mailen dat we er de volgende ochtend op terug komen.

Je zult dus vooral gedurende de weekenden, avonduren en schoolvakanties de mailbox doornemen of klanten even bellen om een probleem op te lossen.

Voorbeeld van een webwinkel kan ik je toesturen.

Profiel:
 
  • Ik zoek een verantwoordelijke enthousiasteling die dingen gedaan wil krijgen. Dingen voor elkaar krijgen is nodig om in hoog tempo marketingacties en verbeteringen aan de shop te onderzoeken en uit te voeren.
  • Je hebt zin om met e-commerce, internet marketing en klantenservice aan de slag te gaan. En je vindt het geen probleem om in de avond en het weekend werk te verrichten.
  • Eigenschappen: super klantvriendelijk, niet bang voor techniek, niet bang om de telefoon te pakken, verantwoordelijk, affiniteit met online ondernemen, je kunt een foutloze e-mail schrijven, je wilt dingen gedaan krijgen, geen 9-tot-5 mentaliteit, wel een “ik werk waar ik wil”-mentaliteit (je kiest je eigen werkplek).

Hoeveel tijd het kost:
 
  • E-mail in de avond en het weekend => 30 uren p.m.
  • Telefoon opnemen tijdens vakanties => 10 uren p.m. (gemiddeld)
  • Verbeteren shop => 40 uren p.m. Totaal => 80 uren per maand

Wat levert het je op?
Op de eerste plaats ga je samenwerken met mensen die heel erg goed zijn in bijvoorbeeld conversieoptimalisatie, adwords-campagnes, SEO, et cetera. Je gaat dus enorm veel leren over online ondernemen.

Budget: is in overleg.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Daniëlle Daniëlle 05-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Max Max 05-02-2019
Anna Anna 05-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Esther Esther 05-02-2019
Laura Laura 06-02-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Gedreven CAD Recruiter Gezocht
Beste freelancers,    Wij zoeken (startende) gedreven (partime) freelance recruiters om onze CAD engineers King te maken via ons bedrijf.    Wij bemiddelen startende CAD engineers, designers, tekenaars naar een passende functie. Als jij onze recruiter bent , kun jij bij ons goed extra verdienen.    Wij zien graag een reactie…
10:25
Ondersteuning van Marketing Coördinatie (Retail Branche)
Beste freelancers,    Wij zoeken voor de duur van 6 maanden een gedreven specialist die de Marketing Coördinator tijdens een re-integratie periode actief en verantwoordelijk ontlast en ondersteunt.    Het betreft marketingcampagnes voor o.a. Nike, adidas en ASICS worden efficiënt en vakbekwaam in de praktijk omgezet. Jij…
8 feb
Marketeer voor Opbergsysteem Cosmetica
Beste freelancers,    Ik zoek een marketing partner voor een opdracht van ons en mogelijk meer bij een goede samenwerking.    Het is de bedoeling om samen te werken met ons voor een (mogelijk) klant. Ik ben op zoek naar een kundig en mogelijk ervaren persoon, dus niet zo zeer een groot bedrijf.  Het gaat om een bijzonder…
7 feb
ActiveCampaign Expert (Lange Termijn Samenwerking)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ActiveCampaign expert voor een lange termijn samenwerking.    Het gaat om het marketing automation gedeelte.  Als je ook in staat bent de content te maken, dan is dat een plus. Ervaring in de verzekerings- hypotheekwereld is ook een pre.    Liefst regio Rotterdam. …
31 jan
Marketeer voor Cheesewares en Chocowares
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een online & offline marketeer voor onze Cheesewares en Chocowares.    Kom jij het eten van kaas & chocolade cool maken? Als challengers in Cheesewares® & Chocowares geven we de wereld van kaas en chocolade de komende jaren een nieuwe look. Daarvoor zoeken we een Marketeer…
27 jan
Freelancer met Post Affiliate Pro Kennis
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die weet hoe het programma Post Affiliate Pro werkt en dit makkelijk kan aan mij zou kunnen uitleggen.    Mag ook een programma zijn die erop lijkt.    Ik zie graag een reactie tegemoet
23 jan