Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Klantenservice en Internetmarketing voor E-commerce

Geplaatst op:
5 februari 2019 10:05
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
Overige Marketing & Communicatie
Opdracht ID:
37834
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Helmond, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor mijn bedrijf met enkele webwinkels zoek ik een zzp’er die kennis heeft van en heel veel zin heeft in drie belangrijke competenties van e-commerce: internetmarketing, het verbeteren van de shop en de klantenservice.

De marketing en verbeteren van de shop bestaat uit activiteiten als: het sturen van een e-mail aan klanten, het redesignen van een pagina, uitzoeken hoe een nieuwe functionaliteit werkt, het optimaliseren van de zoekmachine, SEO verbeteringen in de shop, het aanpassen van foto’s en teksten, et cetera.

Deze activiteiten kun je verrichten waar en wanneer je wilt. Er staat geen bureau voor je klaar.

De klantenservice bestaat (gedurende enkele weken per jaar) uit het opnemen van de telefoon, van 09.00 – 13.00 uur. Dit tijdens de vakanties van de dame die normaal gesproken de klantenservice bemant.

Verder gaat het (het hele jaar) om het scannen van de mailbox en het oplossen van acute problemen tijdens avonden en in het weekend.

Dit betekent dat je aan het einde van de middag, rond een uur of 8 en nog een keer rond een uur of 10 in de mailboxen kijkt of klanten problemen hebben die direct opgelost moeten worden. Het is soms ook voldoende om te mailen dat we er de volgende ochtend op terug komen.

Je zult dus vooral gedurende de weekenden, avonduren en schoolvakanties de mailbox doornemen of klanten even bellen om een probleem op te lossen.

Voorbeeld van een webwinkel kan ik je toesturen.

Profiel:
 
  • Ik zoek een verantwoordelijke enthousiasteling die dingen gedaan wil krijgen. Dingen voor elkaar krijgen is nodig om in hoog tempo marketingacties en verbeteringen aan de shop te onderzoeken en uit te voeren.
  • Je hebt zin om met e-commerce, internet marketing en klantenservice aan de slag te gaan. En je vindt het geen probleem om in de avond en het weekend werk te verrichten.
  • Eigenschappen: super klantvriendelijk, niet bang voor techniek, niet bang om de telefoon te pakken, verantwoordelijk, affiniteit met online ondernemen, je kunt een foutloze e-mail schrijven, je wilt dingen gedaan krijgen, geen 9-tot-5 mentaliteit, wel een “ik werk waar ik wil”-mentaliteit (je kiest je eigen werkplek).

Hoeveel tijd het kost:
 
  • E-mail in de avond en het weekend => 30 uren p.m.
  • Telefoon opnemen tijdens vakanties => 10 uren p.m. (gemiddeld)
  • Verbeteren shop => 40 uren p.m. Totaal => 80 uren per maand

Wat levert het je op?
Op de eerste plaats ga je samenwerken met mensen die heel erg goed zijn in bijvoorbeeld conversieoptimalisatie, adwords-campagnes, SEO, et cetera. Je gaat dus enorm veel leren over online ondernemen.

Budget: is in overleg.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Daniëlle Daniëlle 05-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Max Max 05-02-2019
Anna Anna 05-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Esther Esther 05-02-2019
Laura Laura 06-02-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tijdelijke Communicatie/Redactie Ondersteuning
Beste freelancer,    Hou jij van het verzamelen van nieuws binnen een complexe organisatie? Kun jij onze website in een korte tijd up-to-date maken en er een goede contentstrategie voor opzetten?    Vanaf september 2019 zijn wij op zoek naar extra communicatie/redactie ondersteuning (8-16 uur per week, circa 3 maanden).   …
13 aug
Inspreken van Outdoor Bedrijfsfilm
Beste freelancers,    Voor outdoor bedrijf hebben wij bedrijfsfilmpje gemaakt welke voorzien moet worden van een voice over. De tekst hebben wij en bestaat uit 130 woorden.    Wij zoeken een enthousiaste, avontuurlijke vrouwenstem voor het professioneel begeleiden van het geheel. Ik heb een promo van de film om gevoel en context…
26 jul
Ondersteuning en Advisering van Mautic (Marketing Automation...
Beste freelancers,    Graag willen wij met Mautic Marketing Automation aan de slag. Hiervoor zijn wij op zoek naar ondersteuning en advisering van een freelancer met Mautic ervaring.    Wat we willen: Het maken/inrichten van verschillende automatische emails die kunnen worden gekoppeld aan gedrag van leads Het bouwen van een…
23 jul
Begeleiding Afstudeeronderzoek Marketingcommunicatie
Beste freelancers,    Ik ben bezig met mijn HBO scriptie betreft een marketingcommunicatie vraagstuk binnen de opleiding Commerciële economie. Nu heb ik mijn scriptie helaas niet mogen behalen. Mijn 2e kans dien ik in te leveren op 26 augustus.    Hiervoor wil ik graag een begeleider vragen die mij kan helpen om mijn scriptie…
12 jul
Marketingplan Apotheek Amsterdam
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een marketingplan voor onze nieuwe apotheek.    In kwartaal 2 van 2020 openen wij een nieuwe apotheek in Amsterdam op het ndsm terrein. Wij willen nu al potentiële cliënten op de hoogte stellen dat er: een apotheek komt medicatie aangevraagd kan…
2 jul
Advertorial Opstellen over Mindfoodness
Beste freelancers,    Voor mijn praktijk ben ik op zoek naar een tekstschrijver voor het maken van een soort advertorial.  Mijn bedoeling is om een geprinte brief te sturen naar verschillende huisartsenpraktijken en fysiotherapeuten met als doel een tekst die mij meer bekend zal maken bij huisartsen en fysiotherapeuten.   …
27 jun
Social Media / PR Manager (West Brabant)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een  freelance Social Media & PR Manager.    Ben jij op zoek naar een uitdagende en creatieve Freelance baan?  Weet jij hoe je een verhaal op papier zet? Vind je het tof om content te maken en te plaatsen?  Wij zoeken jou! Wij willen dit jaar grootse stappen zetten op…
21 mei