Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Klantenservice en Internetmarketing voor E-commerce

Geplaatst op:
5 februari 2019 10:05
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
Overige Marketing & Communicatie
Opdracht ID:
37834
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Helmond, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor mijn bedrijf met enkele webwinkels zoek ik een zzp’er die kennis heeft van en heel veel zin heeft in drie belangrijke competenties van e-commerce: internetmarketing, het verbeteren van de shop en de klantenservice.

De marketing en verbeteren van de shop bestaat uit activiteiten als: het sturen van een e-mail aan klanten, het redesignen van een pagina, uitzoeken hoe een nieuwe functionaliteit werkt, het optimaliseren van de zoekmachine, SEO verbeteringen in de shop, het aanpassen van foto’s en teksten, et cetera.

Deze activiteiten kun je verrichten waar en wanneer je wilt. Er staat geen bureau voor je klaar.

De klantenservice bestaat (gedurende enkele weken per jaar) uit het opnemen van de telefoon, van 09.00 – 13.00 uur. Dit tijdens de vakanties van de dame die normaal gesproken de klantenservice bemant.

Verder gaat het (het hele jaar) om het scannen van de mailbox en het oplossen van acute problemen tijdens avonden en in het weekend.

Dit betekent dat je aan het einde van de middag, rond een uur of 8 en nog een keer rond een uur of 10 in de mailboxen kijkt of klanten problemen hebben die direct opgelost moeten worden. Het is soms ook voldoende om te mailen dat we er de volgende ochtend op terug komen.

Je zult dus vooral gedurende de weekenden, avonduren en schoolvakanties de mailbox doornemen of klanten even bellen om een probleem op te lossen.

Voorbeeld van een webwinkel kan ik je toesturen.

Profiel:
 
  • Ik zoek een verantwoordelijke enthousiasteling die dingen gedaan wil krijgen. Dingen voor elkaar krijgen is nodig om in hoog tempo marketingacties en verbeteringen aan de shop te onderzoeken en uit te voeren.
  • Je hebt zin om met e-commerce, internet marketing en klantenservice aan de slag te gaan. En je vindt het geen probleem om in de avond en het weekend werk te verrichten.
  • Eigenschappen: super klantvriendelijk, niet bang voor techniek, niet bang om de telefoon te pakken, verantwoordelijk, affiniteit met online ondernemen, je kunt een foutloze e-mail schrijven, je wilt dingen gedaan krijgen, geen 9-tot-5 mentaliteit, wel een “ik werk waar ik wil”-mentaliteit (je kiest je eigen werkplek).

Hoeveel tijd het kost:
 
  • E-mail in de avond en het weekend => 30 uren p.m.
  • Telefoon opnemen tijdens vakanties => 10 uren p.m. (gemiddeld)
  • Verbeteren shop => 40 uren p.m. Totaal => 80 uren per maand

Wat levert het je op?
Op de eerste plaats ga je samenwerken met mensen die heel erg goed zijn in bijvoorbeeld conversieoptimalisatie, adwords-campagnes, SEO, et cetera. Je gaat dus enorm veel leren over online ondernemen.

Budget: is in overleg.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Daniëlle Daniëlle 05-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Max Max 05-02-2019
Anna Anna 05-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Esther Esther 05-02-2019
Laura Laura 06-02-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Telemarketeer voor Standbouwbedrijf
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een telemarketeer met scoringsdrang, die graag scoort en die ons introduceert bij nieuwe klanten en nieuwe branches.    Wij zijn een standbouwbedrijf (projectbureau) in Utrecht en zijn benieuwd naar jouw pitch om binnen te komen. De website url van ons bedrijf kunnen wij je toesturen. …
25 apr
Marketeer voor Brocante Spullen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren marketeer van brocante spullen met kennis van de culturele geschiedenis.  Momenteel hebben alle kandidaten het achtergrondinformatie gekrijgen. Degene die wel klaar is voor deze klus krijgt meteen 45 euros op zijn rekening overgemaakt als een vergoeding voor alle moeite. Het kan absoluut…
11 apr
Marketing Partner voor Videoproductiebedrijf
Beste freelancers,    Ik ben eigenaar van een klein videoproductiebedrijf en ben op korte termijn op zoek naar een marketing partner die mij kan ondersteunen als partner bij klanten op het gebied van marketing.    Het gaat hier om het in de markt zetten van producten en bedrijven waarbij de bedrijfsvideo's en productpromotievideo's…
10 apr
Hulp bij Kiezen van Bedrijfsnaam en URL
Beste freelancers,    Hulp bij het kiezen van een goede URL/bedrijfsnaam voor 2 nieuw op te zetten bedrijven met betrekking tot printproducten. Met eventueel ontwerp van passende logo's bij de URL/bedrijfsnaam. Naam moet ook in Duitsland en in het engels te gebruiken zijn. Advies en meedenken zijn de kenmerken.    Kenmerken…
7 apr
Internal Communication Officer (Per Direct)
Beste freelancers,    In de uitdagende internationale omgeving van ons bedrijf zoeken we voor onze afdeling Corporate & Marketing Communication een medewerker.    Internal Communication Officer (per direct).  Gedreven, initiatiefrijk en zelfstandig    Als Internal Communication Officer ben je verantwoordelijk…
5 apr
Sponsoren Werven voor Lifestyle Seminar
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij sponsoren zou kunnen werven voor een  lifestyle seminar.    Het Lifestyle seminar (met 400 deelnemers) wordt op korte termijn in het midden van het land gehouden.    Het budget is in overleg (eventuele fee is mogelijk)    Ik zie graag…
5 apr
Commerciële Duizendpoot (Supply Chain)
Beste freelancers,    Voor een opdrachtgever in de Supply Chain zoek ik een energieke zzp'er die het jonge, snelgroeiende bedrijf een stap verder helpt op commercieel en organisatorisch vlak. Onze ideale kandidaat is assertief, heeft een commerciële mindset en sterke communicatieve vaardigheden. Ervaring met online marketing is noodzakelijk. …
4 apr