Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Informatie Analist
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Keras/Tensorflow Cryptocurrency Risico-beperkend Algoritme

Opdracht ID: 40377

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 27-08-2019
Reacties: 0
Locatie: Haarlem, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 27-08-2019
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Data science opdracht: Met Keras / Tensorflow cryptocurrency risico-beperkend algoritme ontwikkelen:
  • Niveau: HBO of Universitair
  • Financiele vergoeding: marktconform op uurbasis
  • Contactpersoon: Business Manager
  • Taal: Nederlands/Engels
  • Werktijden: Fulltime/ in overleg

Volgens Emerce.nl, is onze organisatie een van de zeven fintechbedrijven die je dit jaar moet volgen en  volgens het blad Sprout zijn wij ‘de nieuwe Google’ maar we zijn ook gewoon een supergezellig bedrijf, met allemaal hetzelfde doel; van onze organisatie een succes maken! 

Wat ga je doen?
Met Keras / Tensorflow cryptocurrency risico-beperkend algoritme ontwikkelen met de pair BTC/usdT.
Wij willen met data science iedereen ter wereld inkomen uit kapitaal gegeven. Ben jij goed in wiskunde, statistiek, informatiekunde en/of computerwetenschappen? Als datawetenschapper werk je bij ons aan een open platform voor financiële data en handelsstrategieën. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen van de grootste financiële dataset ter wereld. Wij zoeken een gedreven en wiskundige Data Wetenschapper die graag in een team werkt, maar ook zelfstandig aan de slag kan. 

Wie zijn wij? 
Wij zijn een financiële, maar informele start-up, waar je samenwerkt met ambitieuze collega’s. Beleggen, koersen, aandelen en asset markten. Wij dachten: “dat klinkt allemaal ingewikkeld en veel mensen vinden dit ook moeilijk. Hoe maken we dit toegankelijker?” Een app natuurlijk! Wij hebben een app ontwikkeld dat dat beleggen toegankelijker, gemakkelijker en overzichtelijker maakt. Het is een innovatief open handelsplatform gebaseerd op automatische handelsstrategieën en machine learning. Beleggen als een pro, zónder er een te zijn!

Wat bieden wij?
Een gezellige werkplek, met een open, leuk en jong internationaal team! Een vrijdagmiddagborrel met bier! Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling om veel te leren en te ontdekken, met een focus op vakmanschap. Veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en veel ruimte voor initiatief.

Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Reageer dan snel met CV en ervaring!

Opdrachten voor informatie analisten

EPA-U adviseur gezocht!

Geplaatst: 16 nov
Hi, Wij zoeken een EPA-U adviseur. Kan jij onze klanten voorzien van een rapportage tbv de informatieplicht? Of onderzoeksplicht? Je verdiensten zijn tussen de €400 - €3000 afhankelijk per opdracht.

Coderen 8 Interviews

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, voor mijn scriptie moeten er 8 interviews worden gecodeerd, het betreft een verpleegkundige studie. Budget is beperkt €50- €100 in totaal. 

BI Rapportages Ontwikkelen (Metabase)

Geplaatst: 04-08-2020
Beste freelancers, Gevraagd: een BI specialist c.q. informatie analist die ervaring heeft met Metabase. Er moeten een aantal rapportages worden ontwikkeld in samenspraak met een applicatiebeheerder. De Metabase omgeving is al voorbereid en kan direct worden gebruikt om de rapportages te ontwikkelen. We zoeken iemand die een sterke analyse kan uitvoeren, boven water kan krijgen waar de rapportagebehoeftes…

Data Analist voor Senioren Platform (Maandelijks)

Geplaatst: 21-07-2020
Beste freelancers, Voor een platform voor senioren zijn wij op zoek naar aan data analist. Het gaat om een maandelijkse, doorlopende samenwerking. Bij interesse zien we jullie reacties graag tegemoet.

Ervaren Data Analist Excel voor Schoenenwinkel

Geplaatst: 24-10-2019
Beste freelancers, We zoeken een data analist die ervaring heeft met het analyseren van grote stukken data in Excel. Deze data set gaat over een schoenenwinkel en hoeveel interactie de klanten met de schoenen hebben. De vragen die onder andere beantwoord moeten worden zijn: When someone picks up a shoe How long they pick up the shoe and interact with it Which shoe is picked up most Which shoe is picked…

DataScientist (Amsterdam)

Geplaatst: 27-05-2019
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een data scientist, het liefst iemand uit Amsterdam.  Orginele opdracht tekst: The final deliverable is an MVP ML model exposed using the API available by the chosen cloud service provider. Services, like a UI or pub-sub solution, are not in the scope of the MVP. Interim deliverables include: ML model, hyper parameters, installation manual, source code of…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht