Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Interim recruiter

Opdracht ID: 55126

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 23 mei
Reacties: 0
Locatie: Eendrachtlaan 102 Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 23 mei
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Opdrachtomschrijving
Taken en verantwoording voor de opdracht
- Voeren van geplande en ongeplande telefonische afspraken met zij-instromers die interesse hebben in een omscholingstraject van Strevon met bijhorende werkplek.

- Voeren van fysieke intake gesprekken met zij-instromers. Hierbij maak je een profiel bij de kandidaat en presenteer je de mogelijkheden qua omscholing en werkplek.

- Tijdens of na het intakegesprek koppel je direct een kandidaat aan 1 van onze klanten. Je stelt hem voor en plant een meeloopdag bij de klant.

- Na de meeloopdag tussen klant & zij-instromer ben je in staat om een volledige match te maken en overeenstemming te vinden over de financie?le voorwaarden met zij-instromer en klant. Je hebt kennis over het doen van financie?le & salaris voorstellen voor beide doelgroepen en weet ook inhoudelijk wat het betekent voor mensen & bedrijven.

- Intensief samenwerken met collega-recruiter Jermaine om trajecten met klanten en kandidaten samen te delen en af te stemmen. Ook werk je samen om te kijken of je op target loopt qua bel-afspraken, intakes, meeloopdagen en starters.

- Samenwerken met collega accountmanager Joost en Benjamin die eindverantwoordelijk zijn voor de klanten waar jij kandidaten voorstelt, inplant en laat starten.

- Samenwerken met collega Customer succes specialist Jurgen die na de match en overeenstemming financiële voorwaarden het traject met een kandidaat overneemt door als eerst een contract gesprek te voeren.

- Je brengt de ideologie, filosofie en kernwaarden passende bij de cultuur van Strevon over aan je teamleden en daarmee kun je hen inspireren.

- Je kunt het Strevon verhaal goed uitdragen waardoor zij-instromers door jou enthousiast worden gemaakt om bij opdrachtgevers te gaan werken.

- Je kunt werkgevers (klanten van Strevon) enthousiast maken door op een concrete en kwalitatieve manier zij-instromers voor te stellen. Vervolgens laat je zij-instromers & klanten kennismaken met elkaar. Je bent in staat relatiebeheer uit te voeren, maar ook klanten uit te bouwen door meerdere plaatsingen bij 1 klant te doen.

Opleiding en ervaring
- Je hebt HBO werk en denkniveau en hebt werkervaring op de inhoud van een operationeel recruitment proces
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als recruiter
- Je hebt affiniteit met recruitment en uitzenden

Specificaties
- Zo snel mogelijk starten
- 32 uur per week (je kan starten met minder uur)
- Uurtarief in overleg

Contact
- Jurrian@strevon.nl
- 0611038658

Wie zijn we
Strevon is een start-up organisatie die zich dagelijks inzet voor het matchen van gemotiveerde zij-instromers aan omscholingstrajecten en werkgevers in de technische sector. Ons streven is het bieden van een substantiële bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van zij-instromers, terwijl werkgevers hen op een risicoarme manier kunnen aannemen via detacheringsconstructies met ondersteuning voor het omscholingstraject.
In 2020 is Strevon opgericht door Job Bruinsma (30) en Jurrian Sturm (27), beiden met een bedrijfskundige en commerciële achtergrond, gericht op marketing en sales. Gebaseerd op hun eerdere werkervaring en ambities hebben ze de afgelopen jaren een onderneming opgebouwd, met voortdurende aandacht voor groei en het optimaliseren van de match tussen zij-instromers, omscholingstrajecten en werkgevers.

Waarom deze opdracht
Om de continuïteit te bewaken van ons recruitment proces is het van belang dat we kunnen terugvallen op een interim recruiter. We hebben op dit moment een collega die onverwachts vertrekt en willen dit voor nu minimaal 3 maanden opvangen met een interim collega. En tegelijk op langer termijn willen we gebruik maken van deze interim collega om te helpen recruitment processen of andere casussen die spelen bij ons. Je komt samen met collega Jermaine te werken als recruiter.

Freelance verkoper opdrachten

Traprenovatie adviseur

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancer, Wij zijn een organisatie voor traprenovaties en Interieurbouw, een jong, dynamisch bedrijf en willen bijdragen aan de verbetering van het leef genot van onze klanten. We geloven dat alles begint bij een goede basis. De basis van elke dag is het huis waar je woont. Verbeter je basis en je verbetert je leef genot. We houden van kennis delen, waarde toevoegen en goed advies geven. We…

Sales persoon gezocht

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Word jij onze next-level sales pro? We zoeken een gedreven persoon om adverteerders te werven voor ons magazine. Sluit je aan bij ons team en help bedrijven schitteren in ons blad! U kunt gelijk aan de slag. De opdracht heeft geen deadline. De opdracht hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden.

Afspraakzetters gezocht!

Geplaatst: 8 feb
B2B afspraakzetters gezocht! Beste freelancers, ik zoek naar meerdere Nederlandse appointment setters die op korte termijn beschikbaar zijn. Het betreft afspraken zetten met bouwbedrijven voor onze diensten, dus B2B-marketing. Je kan daarbij snel doorstromen naar de rol van closer en verder zijn de voordelen oa: ?Goede verdiensten ?Tijden zelf indelen ?Werken vanuit huis Bij interesse, stuur me gerust…

Sales Specialist

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Over de functie Als ZZP'er Account Manager Vastgoed bij Huurbieding.nl ben je verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe leads en klanten binnen het commerciële vastgoed in jouw provincie. Het beheren van een uitgebreid commercieel vastgoednetwerk is voor de  opdracht ZZP'er Account Manager Vastgoed cruciaal; zonder dit netwerk is…

Docent Retail

Geplaatst: 24-11-2023
Beste freelancers, Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs. Wij verzorgen: • erkende mbo-opleidingen (MBO3-4+ / MEAO) • internationale Bachelor Business en Management opleidingen • bedrijfsopleidingen • in de richtingen: Financieel, Commercieel, Secretarieel, Personeel, Juridisch, Bank- en Verzekeringswezen, Makelaardij, International Business, Management,…

ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken

Geplaatst: 19-10-2023
Vacature: ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken Locatie: Tiel Ben jij een gedreven verkooptalent met een passie voor het genereren van leads en het leggen van het eerste contact met potentiële klanten? Heb je affiniteit met software-oplossingen en wil je deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat innovatieve technologieën aanbiedt aan de dierengeneeskundige sector? Dan is…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht