Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. General Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Interim Productieleider Zware Staalbouw

Opdracht ID: 54582

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 8 feb
Reacties: 0
Locatie: Op locatie op de werkplaats in Sumar, Friesland
Laatst gewijzigd: 12 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Ben jij beschikbaar als interim Productieleider Staalbouw?
In deze rol ben je direct verantwoordelijk voor een team van ca. 40 staalbewerkers; lassers, voorbewerkers, medewerkers samenbouw en machinaal bewerkers. 

Het werk betreft het coördineren en aansturen van de werkzaamheden binnen de productie, het voorkomen van stagnatie en onduidelijkheden op de werkvloer en het aanleveren van de juiste materialen voor de montage.
Als Productieleider Staalbouw stuur je hierbij op hoofdlijnen en houdt de totale planning van alle lopende projecten in beeld.
Tarief 75 euro per uur

Freelance management opdrachten

Parttime assistent met doorgroeimogelijkheden (remote)

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Parttime remote assistent met doorgroeimogelijkheden (enige ervaring subsidie aanvragen) Hoofddoel -Fundament creëren voor onderneming - Ondersteuning Eigenaar organisatie en financiële opzet

Lecturer Leadership and Management

Geplaatst: 07-11-2023
Hi, We are standing for high-quality private education. We take care of: • Pre-university vocational business programmes (MBO4 / BTEC3), • Bachelor’s degree in business management, • In both full-time and part-time. What the unit is about The ability to lead and manage effectively is highly sought after by industry, as employers seek to produce and develop managers who can motivate,…

Hulp bij Aanmelden Thuiszorgorganisatie

Geplaatst: 29-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die alles weet over het ondernemen en oprichten van een thuiszorg organisatie. Ook iemand die samen met mij alle documenten in orde kan maken met alle normen volgens de eisen van HKZ/WTZI/ISO voor in de thuiszorg. De thuiszorgorganisatie biedt WMO/ZVW en WLZ aan cliënten. Het zal gevestigd zijn in regio Noord-Holland/Zuid-Holland. Vind jij…

Gedreven Interim Manager en Consultant Gezocht

Geplaatst: 15-01-2020
Beste freelancers, Wij zijn permanent op zoek naar gedreven interim managers/consultants. Ons bedrijf staat voor aanpakken! Het oplossen van organisatievraagstukken, onder andere door de inzet van onze partners voor interim management, advisering, coaching & training. Dit houdt in: ondernemers met raad & daad terzijde staan. Ook als het even wat moeilijker gaat of er zelfs sprake is van een…

Allround Manager Zorginstelling in Amsterdam

Geplaatst: 13-12-2019
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een allround manager voor een zorgbedrijf in Amsterdam met kennis in: Financiën HRM Planning Bedrijfsvoering (processen en protocollen opzetten) Affiniteit met zorg (Nedap, Vecozo) is niet een must, maar wel gewenst. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Hulp bij Opstart Salesforce (Den Bosch)

Geplaatst: 17-06-2019
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons een dag of twee kan helpen met de inrichting van het verkoop- en servicedeel van Salesforce op onze locatie in 's-Hertogenbosch. Het budget is in overleg een vaste prijs is gewenst. Wij zien graag een reactie tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht