Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Innovatie subsidies

Opdracht ID: 53642

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24 aug
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

*** adviseert dagelijkse ondernemers over subsidies. En dat is nodig, want door gebrek aan tijd en kennis laten ze vele kansen liggen.

Voor innovatieve bedrijven kunnen subsidies het antwoord zijn bij het vinden van de juiste financieringsondersteuning voor onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Zo kunnen zij de volgende stap zetten in de verdere groei.

We zijn een sterk groeiende organisatie met een team van 10 medewerkers. Allemaal gedreven professionals die hun eigen expertise hebben. Een team met ambitie om onze dienstverlening verder strategisch uit te bouwen.

Wil jij de sparringpartner zijn van onze klanten en hen mee begeleiden in hun traject? Ben jij iemand die zich vlot kan inleven in het verhaal van de klant en zijn toekomstplannen? En kan je dat ook nog eens vlot op papier zetten?

Dan ben jij de collega die we zoeken.

Jouw uitdagingen

Je adviseert onze klanten over innovatie en de haalbaarheid van een project in het kader van een subsidiedossier.
Je coördineert een subsidieproject van a tot z en neemt daarin gedreven de lead.
Je start van een wit blad. Door de juiste vraagstelling en analyse schrijf je een complex dossier dat voldoet aan alle voorwaarden. Steeds met oog voor detail en deadlines.
Je communiceert tijdig en op een correcte en empathische manier met onze klanten en partners en overlegt proactief met je collega's.
Je detecteert nieuwe opportuniteiten en deelt deze met je team.
Je volgt de trends en veranderingen in wet- en regelgeving met betrekking tot subsidies voor innovatieve projecten.

Jouw profiel

Je beschikt over een masterdiploma in de (ingenieurs)wetenschappen (ICT, elektrotechniek, werktuigkundige of materiaalkunde) of industriële wetenschappen (industrieel ingenieur).
Of gelijk door ervaring.
Je hebt een vlotte zakelijke schrijfstijl en kan je sterk inleven in de verschillende domeinen en projecten van diverse klanten.
Je weet hoe ondernemers denken en hoe bedrijven werken.
Je bent communicatief sterk en overleggen met klanten van uiteenlopende niveaus schrikt je niet af. Je bent assertief als dat nodig is.
Je beschikt over strategisch inzicht en werkt probleemoplossend.
Je bent resultaatgericht en bent gewoon om te werken met targets en deadlines.
Je administratie is vlekkeloos. Alles staat of valt met een degelijke voorbereiding en opvolging.
Je spreekt perfect Nederlands, Frans is een plus, Engels een must.
Ervaring met subsidies is een plus maar geen must. Een brede algemene kennis en sterke leergierigheid zijn minstens even belangrijke troeven. Je krijgt bij A-Chief immers veel kansen om je verder te ontwikkelen.

Freelance verkoper opdrachten

Docent Retail

Geplaatst: 24 nov
Beste freelancers, Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs. Wij verzorgen: • erkende mbo-opleidingen (MBO3-4+ / MEAO) • internationale Bachelor Business en Management opleidingen • bedrijfsopleidingen • in de richtingen: Financieel, Commercieel, Secretarieel, Personeel, Juridisch, Bank- en Verzekeringswezen, Makelaardij, International Business, Management,…

ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken

Geplaatst: 19 okt
Vacature: ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken Locatie: Tiel Ben jij een gedreven verkooptalent met een passie voor het genereren van leads en het leggen van het eerste contact met potentiële klanten? Heb je affiniteit met software-oplossingen en wil je deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat innovatieve technologieën aanbiedt aan de dierengeneeskundige sector? Dan is…

Glastuinbouw vertegenwoordiger

Geplaatst: 13 okt
Beste freelancers, Mijn bedrijf is actief in de glastuinbouw met eigen producten voor waterbehandeling en desinfectie. Ik zoek iemand met kennis en ervaring die is ingevoerd in de sector en verkoopervaring heeft. Oud medewerkers van tuinbouwtoe leveranciers kunnen ook reageren. Wij hebben bewezen producten die ook goedkoop worden aangeboden. Kernwoorden, inzet is omzet.

Inside Sales Manager

Geplaatst: 4 sep
Beste freelancers, Wij zoeken een Inside Sales Manager voor het versterken van onze verkoop. Wij zijn fabrikant van kleine windmolens en zonne-systemen voor boerderijen en kmo’s. Wij zijn van Gent en hoofdzakelijk actief in België, maar groeien ook richting onze buurlanden. Om ons sales team te versterken zoeken wij een freelance Inside Sales Manager, die administratief sterk is, dit gedurende…

Sales Manager in Vastgoed

Geplaatst: 29 aug
Beste Freelancer, Wij zijn een 3D-studio gespecialiseerd in het ontwikkelen van 3D visualisaties om vastgoedontwikkelaars te helpen hun nog niet gebouwde projecten te verkopen. Wij zijn momenteel op zoek naar een gedreven en zelfstandige B2B-salesvertegenwoordiger die ons team kan versterken en nieuwe klanten kan aantrekken in België en Nederland. Voor deze rol is ervaring in B2B-verkoop een…

Gemotiveerde ambassadeur en netwerker

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Om onze groei kracht bij te zetten willen wij jou de kans geven om je bij ons te ontplooien. Verantwoordelijkheden Je helpt bij het vullen van events die wij - of onze impactvolle sprekers - organiseren. Je krijgt veel vrijheid en flexibiliteit en kan van eender welke locatie werken. Kwalificaties: Je hebt geen diploma nodig, wel zeer goede kennis van het Nederlands. Goesting, klantvriendelijkheid,…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht