Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Innovatie subsidies

Opdracht ID: 53642

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24-08-2023
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24-08-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

*** adviseert dagelijkse ondernemers over subsidies. En dat is nodig, want door gebrek aan tijd en kennis laten ze vele kansen liggen.

Voor innovatieve bedrijven kunnen subsidies het antwoord zijn bij het vinden van de juiste financieringsondersteuning voor onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Zo kunnen zij de volgende stap zetten in de verdere groei.

We zijn een sterk groeiende organisatie met een team van 10 medewerkers. Allemaal gedreven professionals die hun eigen expertise hebben. Een team met ambitie om onze dienstverlening verder strategisch uit te bouwen.

Wil jij de sparringpartner zijn van onze klanten en hen mee begeleiden in hun traject? Ben jij iemand die zich vlot kan inleven in het verhaal van de klant en zijn toekomstplannen? En kan je dat ook nog eens vlot op papier zetten?

Dan ben jij de collega die we zoeken.

Jouw uitdagingen

Je adviseert onze klanten over innovatie en de haalbaarheid van een project in het kader van een subsidiedossier.
Je coördineert een subsidieproject van a tot z en neemt daarin gedreven de lead.
Je start van een wit blad. Door de juiste vraagstelling en analyse schrijf je een complex dossier dat voldoet aan alle voorwaarden. Steeds met oog voor detail en deadlines.
Je communiceert tijdig en op een correcte en empathische manier met onze klanten en partners en overlegt proactief met je collega's.
Je detecteert nieuwe opportuniteiten en deelt deze met je team.
Je volgt de trends en veranderingen in wet- en regelgeving met betrekking tot subsidies voor innovatieve projecten.

Jouw profiel

Je beschikt over een masterdiploma in de (ingenieurs)wetenschappen (ICT, elektrotechniek, werktuigkundige of materiaalkunde) of industriële wetenschappen (industrieel ingenieur).
Of gelijk door ervaring.
Je hebt een vlotte zakelijke schrijfstijl en kan je sterk inleven in de verschillende domeinen en projecten van diverse klanten.
Je weet hoe ondernemers denken en hoe bedrijven werken.
Je bent communicatief sterk en overleggen met klanten van uiteenlopende niveaus schrikt je niet af. Je bent assertief als dat nodig is.
Je beschikt over strategisch inzicht en werkt probleemoplossend.
Je bent resultaatgericht en bent gewoon om te werken met targets en deadlines.
Je administratie is vlekkeloos. Alles staat of valt met een degelijke voorbereiding en opvolging.
Je spreekt perfect Nederlands, Frans is een plus, Engels een must.
Ervaring met subsidies is een plus maar geen must. Een brede algemene kennis en sterke leergierigheid zijn minstens even belangrijke troeven. Je krijgt bij A-Chief immers veel kansen om je verder te ontwikkelen.

Freelance verkoper opdrachten

Salesmanager voor projectinrichtingen

Geplaatst: 21 jun
Onze vraag: Wij zoeken een sales specialist die op commissiebasis ons kan koppelen aan projecten waar meubilair en witgoed apparatuur nodig is voor o.a.: - Kantoren - Opvanglocaties vluchtelingen en asielzoekers - Studentenhuisvesting - Recreatieparken - Arbeidsmigranten - Modulaire bouwers (denk aan woonunits) Er zijn, onder andere door de oorlog in Oekraïne, tal van projecten met hoge omzetten…

Interim recruiter

Geplaatst: 23 mei
Opdrachtomschrijving Taken en verantwoording voor de opdracht - Voeren van geplande en ongeplande telefonische afspraken met zij-instromers die interesse hebben in een omscholingstraject van Strevon met bijhorende werkplek. - Voeren van fysieke intake gesprekken met zij-instromers. Hierbij maak je een profiel bij de kandidaat en presenteer je de mogelijkheden qua omscholing en werkplek. - Tijdens…

Traprenovatie adviseur

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancer, Wij zijn een organisatie voor traprenovaties en Interieurbouw, een jong, dynamisch bedrijf en willen bijdragen aan de verbetering van het leef genot van onze klanten. We geloven dat alles begint bij een goede basis. De basis van elke dag is het huis waar je woont. Verbeter je basis en je verbetert je leef genot. We houden van kennis delen, waarde toevoegen en goed advies geven. We…

Sales persoon gezocht

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Word jij onze next-level sales pro? We zoeken een gedreven persoon om adverteerders te werven voor ons magazine. Sluit je aan bij ons team en help bedrijven schitteren in ons blad! U kunt gelijk aan de slag. De opdracht heeft geen deadline. De opdracht hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden.

Afspraakzetters gezocht!

Geplaatst: 8 feb
B2B afspraakzetters gezocht! Beste freelancers, ik zoek naar meerdere Nederlandse appointment setters die op korte termijn beschikbaar zijn. Het betreft afspraken zetten met bouwbedrijven voor onze diensten, dus B2B-marketing. Je kan daarbij snel doorstromen naar de rol van closer en verder zijn de voordelen oa: ?Goede verdiensten ?Tijden zelf indelen ?Werken vanuit huis Bij interesse, stuur me gerust…

Sales Specialist

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Over de functie Als ZZP'er Account Manager Vastgoed bij Huurbieding.nl ben je verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe leads en klanten binnen het commerciële vastgoed in jouw provincie. Het beheren van een uitgebreid commercieel vastgoednetwerk is voor de  opdracht ZZP'er Account Manager Vastgoed cruciaal; zonder dit netwerk is…

Docent Retail

Geplaatst: 24-11-2023
Beste freelancers, Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs. Wij verzorgen: • erkende mbo-opleidingen (MBO3-4+ / MEAO) • internationale Bachelor Business en Management opleidingen • bedrijfsopleidingen • in de richtingen: Financieel, Commercieel, Secretarieel, Personeel, Juridisch, Bank- en Verzekeringswezen, Makelaardij, International Business, Management,…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht