Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Hulp Nodig bij Java Project

Geplaatst op:
26 april 2019 09:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Java
Opdracht ID:
38948
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met een Java project.

Ik ben een eerstejaars deeltijd student Software Engineering en ben bezig met een project om een systeem te maken waarin studenten geregistreerd kunnen worden en ze examens kunnen maken. Ik heb wel een idee in mijn hoofd hoe dit zou moeten lopen, maar loop tegen wat problemen aan.

Ik zoek daarom iemand die over mijn schouder mee kan kijken en me kan uitleggen waar ik fouten maak en hoe de juiste manier eruit ziet. Het liefste zoek ik iemand in regio Den Haag. Utrecht of Arnhem is wellicht ook een optie.

Ik kom echter wel laat met deze oproep, aangezien mijn deadline aankomende zondag al is. Als er iemand deze vrijdag tot zondag tijd voor me heeft, zou dat dus zeer op prijs worden gesteld. Over de prijs kan uiteraard worden onderhandeld.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Javascript voor Website via Adobe Animate
Beste freelancers,    Wij zoek iemand die Javascript kan schrijven voor Adobe Animate zodat het op een website werkt. De freelancer moet onder andere over de vaardigheden beschikken om eenvoudige calculatoren, quizjes en alternatieve interactieve dingen. (HTML 5 canvas)    Heb je interesse? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
3 dec
Vue.js Developer voor Onderhoud en Doorontwikkeling
Beste freelancers,    Voor onderhoud en doorontwikkeling van een configurator zoeken wij een ervaren Vue.js front-end en back-end specialist.    We werken hier aan met een team, maar helaas is onze front/backender om persoonlijke redenen niet meer beschikbaar om die reden zoeken we iemand op korte termijn. De oorspronkelijke developer…
12 sep
Javascript voor in Online Spel
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een java applicatie/object binnen ons webbased rpg klikspel.    Wat we graag zouden willen is een soort van object in het spel welke je kunt aanklikken vervolgens een popup met een plaatje welke ook aanklikbaar is en waarmee de eindgebruiker een kleine vergoeding kan verdienen binnen het…
09-11-2018
Javascript Adobe Oplossing Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van enkele knoppen in een Adobe File. Het moet iemand zijn die in Javascript kan schrijven/programmeren.    Het betreft een kleine opdracht maar eventueel met herhaling voor in de toekomst.    Wie kan mij helpen?
22-08-2018
Begeleiding Gezocht bij Java Opdracht
Beste freelancers,    Ik ben een informatica student, en ik moet op zeer korte termijn een practicum opdracht doen in Java. Het gaat om het toepassen van Multithreading in een Java applicatie.    Ik ben op zoek naar iemand die mij hiermee kan helpen (ongeveer. 2 á 3 uurtjes) tegen een betaling van €100.   …
25-06-2018
Javascript Code Schrijven voor Wordpress Website
Beste Freelancer(s),    Voor onze nieuwe website zijn wij opzoek naar een developer met ervaring in javascript en wordpress. Het betreft het schrijven van een code die een muziekafspeellijst kan laten starten middels het klikken op een gridtile. De muziekafspeellijst wordt afgespeeld middels een web player waarvoor wij een plug-in hebben.…
11-06-2018