Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Google- Tag, Analytics en Datastudio Expert

Opdracht ID: 37226

Budget: € 50 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 19-12-2018
Reacties: 3
Locatie: Gouda, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 26-12-2018
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Met mijn bureau help ik bedrijven vanaf paid media (voornamelijk Facebook en Adwords) te komen tot danwel de lead danwel de verkoop (afhankelijk van het type bedrijf van onze klanten).

Inzicht in wat we doen en of dat werkt is natuurlijk van cruciaal belang. Voor ons om ons werk te sturen maar ook natuurlijk om bij de klant hard te maken wat we doen en ze als klant te houden. Om onze toegevoegde waarde aan ze duidelijk te maken. En om onze dienstverlening uit te breiden. Wat we uiteindelijk doen is 'op basis van data optimaliseren van de klantwaarde'.

Om daar te komen, moeten we allereerst natuurlijk een hoop data verzamelen. In eerste instantie doen we dat door Google Analytics en de Facebook pixel te installeren. Allemaal via Google Tag Manager. Is de boel geínstalleerd dan gaan we dieper de data in en willen we precies weten welke advertenties en advertentie sets werken. En inzicht in de reis van de klant langs verschillende apparaten en advertenties. Juiste attributie en bijdrage van de advertenties is zo wel een dingetje.

Omdat we data van verschillende plaatsen halen is het van belang deze duidelijke te presenteren. Voor ons maar ook voor de klant. Google Analytics heeft daarin zijn beperkingen. Vandaar dat we alle in Google Data Studio willen krijgen. Dynamisch bevraagbaar.

Daarnaast doen we ook Conversion Rate Optimization voor geselecteerde klanten. Dus een hele hoop meten en weten.

Gezien het bovenstaande hebben wij een nog specialist nodig die thuis is in zowel Tag Manager als Analytics als het Facebook Pixel als Data Studio. Je werkt in een klein team van nog twee data analisten en bent verder omgeven door designers, copy writers en ikzelf als campagne strateeg.

We op zoek naar iemand met de volgende specialismen:
 
  • Google Tag Manager: Niet alleen ben je in staat een standaard opzet te maken voor analytics op de website maar voor allerlei custom informatie en conversie gebeurtenissen opzetten via GTM draai je je hand niet om.
  • In de combinatie Analytics en Pixel weet je data te achterhalen die ons tot op het advertentie en ad set niveau laten zien waar de winnaars en verliezers zitten.
  • Je bent in staat in overleg door de data te gaan, deze te filteren en een Data Studio Dashboard te maken dat in één oogopslag die gegevens laat zien die nodig zijn voor het maken van beslissingen in lopende campagnes.

Het is onze sterke wens om tot een langdurige samenwerking te komen. Onze klanten bevinden zich zowel in Nederland als daarbuiten.

Vergoeding en planning werkzaamheden in overleg.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
 

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (3)

Karzan
Karzan
19-12-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Jody
Jody
19-12-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Karin
Karin
22-12-2018
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Google-adds hulp gezocht voor campagne startup

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor onze start-up met verplaatsbare rust en ontprikkel-cabines voor scholen, bedrijven, festivals en evenementen zijn we op zoek naar iemand die ons voor een leuke prijs een mooi google-adds campagne kan opzetten. Wij komen hiermee zelf in de basis redelijk mee uit de voeten, alhoewel het enigszins 'gokken' blijft of we de juiste content en inhoud toevoegen. Daarom willen…

Vernieuwende Creatieve Content Marketeer

Geplaatst: 10-04-2023
Beste freelancers, voor ons marketingbureau in Rotterdam zijn we op zoek naar een vernieuwende, creatieve content marketeer. Iemand die ons kan helpen om ons bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Tot snel.

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 

Online marketeer

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een online-marketeer voor een (vaste) samenwerking voor het opzetten van een strategie, creëren van content en het uitbrengen van content op social media kanalen. Ons bedrijf verkoopt hair extensions . Wij gaan uitbreiden met een 2de merk. Wij denken ong. 8 uur in de week ondersteuning nodig te hebben. Met vriendelijk groet,

Marketing en content specialist voor startup platform

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een marketing specialist die kan helpen bij social media posts en content. Maar ook iemand die een nieuw op te starten platform kan helpen aan naamsbekendheid, website bezoekers en nieuwe klanten. Bijhouden of maken social media posts. Zoeken of laten vinden door bedrijven en consumenten die gebruik willen maken van ons platform. Naamsbekendheid en vindbaarheid.

Specialist GA4 en GTM

Geplaatst: 26 jan
Beste Freelancer, Wij zijn een trainingsbureau met een breed aanbod (communicatie)trainingen. Wij zijn online actief op Google ads, Facebook/Instagram (posts en ads) en LinkedIn (posts) en willen de conversies van de diverse campagnes meten met Google Tagmanager en GA4. Wij zoeken iemand die eenmalig GTM en GA4 voor ons kan installeren. En waar nodig periodiek ‘onderhoud’ kan doen (bijv.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht