Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Google Ads Specialist voor Spirituele Branche

Opdracht ID: 51264

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 4 jul
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13 jul
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar iemand die gespecialiseerde Google advertenties kan maken voor een spiritueel platform. Wij zijn op zoek naar iemand die zich maximaal in kan zetten voor ons platform om zo effectief mogelijk opgezette campagnes op te richten die:
1. Aansluiten op onze business
2. Bezoekers kan omzetten in klanten
3. Resultaten genereren binnen een aanzienlijke tijd

Wij zijn niet op zoek naar freelancers die met een algemeen verhaal of een algemeen verkooppraatje komen. Wij hebben iemand nodig die zich kan verdiepen in de business om een gespecialiseerde advertentie op te zetten om snel een maximaal rendement te behalen. Iemand die weet hoe je snel succes kan boeken binnen een specifieke branche en niet met excuses komt maar met oplossingen waar uitdagingen liggen. Iemand die bereid is bij te dragen aan het succes van onze business door zich hiervoor in te zetten. Herken jij jezelf hierin en weet je hoe je ons kan helpen op een snelle en effectieve wijze campagnes op te richten die bezoekers kan omzetten in klanten binnen een aanzienlijke tijd? Reageer dan op dit bericht.

Uiteraard kan ik meer vertellen over de bedrijfsactiviteiten in een persoonlijk gesprek/e-mail nu dit confidentiële informatie betreft.

Algemene berichten met algemene verkooppraat worden niet op prijs gesteld en komen niet in aanmerking. Graag in het bericht aangeven waarom jij jezelf geschikt zou vinden om binnen de spirituele branche te ondernemen. Uiteraard begrijp ik dat de bedrijfsactiviteiten niet exact gespecificeerd worden, maar uiteraard kunnen exacte verwachtingen 1 op 1 besproken worden.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (4)

Mohamed
Mohamed
04-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Chester
Chester
04-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Oran
Oran
11-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Joy
Joy
12-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Marketing voor Schoonheidsproducten Webshop

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, Ons merk brengt een mooi assortiment schoonheidsproducten op de markt die helemaal aansluiten bij de wensen van de vrouw van nu. Ik heb mijn webshop inmiddels gelanceerd alleen nog geen klanten weten te werven. Ik zoek iemand die kan helpen de verkoop te stimuleren, door middel van netwerk, reclame et cetera.  Wie kan mij helpen? 

Marketing Input voor Automysterie

Geplaatst: 8 aug
Beste freelancers, Mijn vrouw en ik hebben een bedrijf in automysterie in de provincie Groningen. Wij bieden een leuke ochtend of middag voor gezinnen, vrienden en/of echtparen. Aan de hand van een route word je langs een mooie route geleid en onderweg stap je zo nu en dan uit om te speuren naar QR-codes voor nieuwe informatie over het mysterie. De route duurt ca. 3-4 uur incl. het spelelement.…

Website Content Editor Gezocht

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een content editor om ons te ondersteunen op het gebied van website optimalisatie. Let op: We krijgen veel reacties van bedrijven, maar we zoeken echt een zelfstandige freelancer.  Je houdt je bezig met content optimalisatie in WordPress. De teksten zijn al geschreven, maar we zoeken dus iemand die ze goed op kan maken. Denk aan toevoegen afbeeldingen,…

Google Ads en Tags Maken

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Ben jij handig met Google ads, kan je Tags maken en ben je handig met WordPress? Mooi, dan is deze klus misschien wat voor jou! Opdracht: Google Tags opnieuw aanmaken en deze correct implementeren in WordPress. Verder optimalisatie adviezen en zo nodig uitvoering van bestaand account. Aanvullend: Google account is geoptimaliseerd (99%) maar vanwege vernieuwde aanpassingen en slechte…

Content Marketeer voor Interieurzaak

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, Voor een mooie en unieke interieurzaak zoeken wij een content marketeer. Wij verkopen beleef-keukens voor liefhebbers. Wij zoeken een laagdrempelige contentmarketing partner die ons prachtige verhaal aan de mens brengt. Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je offerte graag tegemoet.

Marketeer voor Social Media Pakketten

Geplaatst: 27 jun
Beste freelancers, Heb jij een marketing bureau met meerdere mensen en nog behoorlijk wat tijd of mogelijkheden om te groeien? Ik zoek een marketingbedrijf of een marketeer wat een samenwerking wilt aangaan met ons. Heel simpel. Wij willen social media pakketten verkopen (bijv. rond de 299 per maand, maar de inhoud van de pakketten kunnen we verder nog bespreken). Wij zullen ons personeel laten bellen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht