Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Google Ads Specialist gezocht

Opdracht ID: 53191

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 09-06-2023
Reacties: 6
Locatie: Eindhoven, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 27-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hallo freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste Google Ads specialist die ons kan helpen met het maken, beheren en optimaliseren van onze Google-advertenties. We hebben ook iemand nodig met uitgebreide kennis van Google Analytics 4 om alle gebeurtenissen nauwkeurig bij te houden.

Taken en verantwoordelijkheden:

Het opzetten en beheren van effectieve Google Ads-campagnes voor onze producten/diensten.
Het uitvoeren van zoekwoordanalyses en het opstellen van gerichte advertentieteksten.
Het monitoren van de prestaties van advertenties, het analyseren van gegevens en het aanbrengen van optimalisaties.
Het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van Google Ads en deze toepassen om de prestaties te verbeteren.
Het opzetten en configureren van Google Analytics 4 om alle relevante gebeurtenissen en conversies correct bij te houden.
Het genereren van rapporten en het verstrekken van inzichten aan het team.
Vereisten:

Aantoonbare ervaring met het opzetten en beheren van Google Ads-campagnes.
Diepgaande kennis van Google Analytics 4 en het vermogen om gebeurtenissen en conversies effectief te volgen.
Uitstekend begrip van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en het vermogen om advertenties te optimaliseren op basis van zoekwoorden.
Analytische vaardigheden en het vermogen om gegevens te interpreteren en inzichten te genereren.
Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met het team.
Als je gepassioneerd bent over online adverteren, resultaatgericht bent en de vaardigheden hebt die we nodig hebben, dan willen we graag met je samenwerken!

Gelieve bij je reactie een overzicht van je relevante ervaring en eventuele voorbeelden van eerdere campagnes en prestaties toe te voegen.

We kijken uit naar je reactie!

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (6)

Jasper
Jasper
09-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Mohamed
Mohamed
09-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Hiedajet
Hiedajet
13-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
14-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Dolf
Dolf
23-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
27-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

SEA of SEO freelance opdrachten

Wij zijn opzoek naar een SEO/SEA specialist

Geplaatst: 24 jun
Wij zijn een jong ecologisch advies bureau en willen graag onze online leadaanwas verhogen. Daarom zijn we opzoek naar een SEO en SEA specialist die ons voornamelijk kan helpen bij het creëren van kwalitatieve backlinks en adverteren op LinkedIn. Andere tips zijn altijd van harte welkom. Graag reageren met enkele voorbeeld cases! :)

SEA Freelancer Gezocht voor Leadgeneratie

Geplaatst: 10 jul
Voor een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in renovatievloeren, vloerverwarming en isolatieoplossingen. Om onze groei te stimuleren en meer potentiële klanten te bereiken, zijn we op zoek naar een ervaren SEA (Search Engine Advertising) specialist die ons kan helpen met het opzetten en optimaliseren van effectieve betaalde zoekcampagnes. Verantwoordelijkheden: Opzetten en beheren van SEA…

SEA nakijken op Google Ads

Geplaatst: 25 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die naar wat instellingen kijkt in Google Ads en Analytics Dit is allemaal vorig jaar door professionals ingericht maar ons site adres is nu Engels i.p.v. Nederlands Er zullen wat instellingen aangepast moeten worden Ook op mijn website.

Contentcreatie met SEO optimalisatie

Geplaatst: 20 jun
Voor ons bedrijf - een lead gen in de markt van woningontruiming - ben ik op zoek naar een contentschrijver die ons helpt om met onze sites de concurrentie uit het water te blazen! De opdracht is dus om een aantal templates te schrijven die SEO geoptimaliseerd zijn en dus beter gaan scoren dan de concurrentie. Binnen onze markt kunnen we een 8 tal specifieke onderwerpen/problemen omschrijven waarop…

Marketier gezocht! SEA/META/SEO

Geplaatst: 6 jun
Beste freelanvers, Wij hebben een bedrijf  in de zonnepanelen brache. Wij adverteren momenteel met Meta ads alleen wij merken dat we daar veel meer uit kunnen halen. Ook wil ik zsm met Google ads campagnes beginnen om leads te genereren. Wij hebben nog niet eerder via google geadverteerd dus ben opzoek naar iemand die binnen deze branche pakkende google campagnes kan maken en daarnaast ook onze…

Meta(google) adverteren SEA

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Ik zoek een Meta (facebook) insta) adverteer specialist die me kan helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties op facebook , insta. En misschien ook google. het gaat om een klusplatform waarbij we klusbedrijven maar ook klusopdrachten werven.

SEO specialist voor nieuw op te starten klusplatform

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken een SEO held (specialist) die ons kan helpen groeien. We zijn bezig met het maken van een klusplatform.. Daar waar consumenten klussen kunnen plaatsen en klusbedrijven kunnen reageren. Naast het verbeteren van pagina's en advies. Zoeken we specifiek iemand die kan helpen het maken van SEO pagina's met gevarieerde content.. Bijv: Wat kost een ..... of Hoe maak ik een .....…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht