Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Google Ads Freelancer Gezocht tbv Optimalisatie van Campagne

Opdracht ID: 49211

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 18-10-2021
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 22-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die specialist is in Google ads en onze campagnes kan optimaliseren. Het gaat om een groot aantal campagnes die al jaren aan staan, waarvan we het gevoel hebben dat dit sterk verbeterd kan worden. 
We werken het liefst direct met een echte freelancer die aantoonbaar goede resultaten heeft en veel ervaring heeft met Google Ads.

Ben jij de freelancer met ervaring? Stuur ons dan je reactie met die ervaringen toe! Dan kunnen wij je voorzien van meer informatie.

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (7)

Dolf
Dolf
18-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jos
Jos
18-10-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Chester
Chester
18-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
18-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marcel
Marcel
18-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Daniyal
Daniyal
19-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Wiebe
Wiebe
22-10-2021
38 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

SEA of SEO freelance opdrachten

SEA Freelancer Gezocht voor Leadgeneratie

Geplaatst: 10 jul
Voor een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in renovatievloeren, vloerverwarming en isolatieoplossingen. Om onze groei te stimuleren en meer potentiële klanten te bereiken, zijn we op zoek naar een ervaren SEA (Search Engine Advertising) specialist die ons kan helpen met het opzetten en optimaliseren van effectieve betaalde zoekcampagnes. Verantwoordelijkheden: Opzetten en beheren van SEA…

Wij zijn opzoek naar een SEO/SEA specialist

Geplaatst: 24 jun
Wij zijn een jong ecologisch advies bureau en willen graag onze online leadaanwas verhogen. Daarom zijn we opzoek naar een SEO en SEA specialist die ons voornamelijk kan helpen bij het creëren van kwalitatieve backlinks en adverteren op LinkedIn. Andere tips zijn altijd van harte welkom. Graag reageren met enkele voorbeeld cases! :)

SEA nakijken op Google Ads

Geplaatst: 25 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die naar wat instellingen kijkt in Google Ads en Analytics Dit is allemaal vorig jaar door professionals ingericht maar ons site adres is nu Engels i.p.v. Nederlands Er zullen wat instellingen aangepast moeten worden Ook op mijn website.

Contentcreatie met SEO optimalisatie

Geplaatst: 20 jun
Voor ons bedrijf - een lead gen in de markt van woningontruiming - ben ik op zoek naar een contentschrijver die ons helpt om met onze sites de concurrentie uit het water te blazen! De opdracht is dus om een aantal templates te schrijven die SEO geoptimaliseerd zijn en dus beter gaan scoren dan de concurrentie. Binnen onze markt kunnen we een 8 tal specifieke onderwerpen/problemen omschrijven waarop…

Marketier gezocht! SEA/META/SEO

Geplaatst: 6 jun
Beste freelanvers, Wij hebben een bedrijf  in de zonnepanelen brache. Wij adverteren momenteel met Meta ads alleen wij merken dat we daar veel meer uit kunnen halen. Ook wil ik zsm met Google ads campagnes beginnen om leads te genereren. Wij hebben nog niet eerder via google geadverteerd dus ben opzoek naar iemand die binnen deze branche pakkende google campagnes kan maken en daarnaast ook onze…

Meta(google) adverteren SEA

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Ik zoek een Meta (facebook) insta) adverteer specialist die me kan helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties op facebook , insta. En misschien ook google. het gaat om een klusplatform waarbij we klusbedrijven maar ook klusopdrachten werven.

SEO specialist voor nieuw op te starten klusplatform

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken een SEO held (specialist) die ons kan helpen groeien. We zijn bezig met het maken van een klusplatform.. Daar waar consumenten klussen kunnen plaatsen en klusbedrijven kunnen reageren. Naast het verbeteren van pagina's en advies. Zoeken we specifiek iemand die kan helpen het maken van SEO pagina's met gevarieerde content.. Bijv: Wat kost een ..... of Hoe maak ik een .....…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht