Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer voor Interactieve Site met Geanimeerde Elementen

Opdracht ID: 47736

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 18-05-2021
Reacties: 2
Locatie: Haaksbergen, Overijssel
Laatst gewijzigd: 19-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Een unieke kans om voor en samen met een team gedreven tukkers een nieuw bedrijf, op de kaart te zetten. Met dit nieuwe concept werk je mee met het opbouwen van een nieuw digital agency. Als bedrijf zijn wij innovatief en vooruitstrevend,
Daarom willen wij samen met jou allereerst een onderscheidende website maken voor onze startup. Je krijgt hierin alle mogelijkheden en kansen om dit geheel naar eigen wens op te zetten.

Het is belangrijk dat je een uitgebreide kennis hebt omtrent interactieve websites. Deze website moet zich onderscheiden, op design, snelheid en geanimeerde elementen. Op basis van scrolling dienen diverse geanimeerde elementen in werking te worden gezet, performance en een schone code is enorm belangrijk. Bij ons staat voorop dat we geen standaard templates vullen, maar websites op maat maken. Wij dagen hierbij onszelf en jou uit een stap verder te gaan.
Het te bereiken effect is als voorbeeld te zien op deze website: superlist.com. Reageer enkel op deze opdracht als je ervaring hebt met deze geanimeerde elementen.

De opdracht in grote lijnen
 • Een custom made pageloader met ons logo dat geanimeerd is
 • Een scrolling animatie als front-banner
 • Wanneer men naar beneden scrolt bevindt zich aan de linkerkant van de pagina een animatie, deze wordt steeds completer als men verder scrollt. De tekst aan de rechterkant van de pagina zal wisselen a.d.v. het scrollen.
 • De technische SEO van de website moet in orde zijn. Denk aan laadtijd, sitemap, metadata, goede structuur en goede urls.
 • Het integreren van een aantal externe APIs (zoals Mailchimp).

Het op te leveren eindproduct is de broncode. Hiermee moeten onze marketeers zelf pagina's aanmaken en aanpassen en de navigatie aanpassen. Het ontwerp is gereed.

Wie zoeken we?
 • Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met custom geanimeerde elementen zoals in bovenstaand voorbeeld genoemd;
 • Front-end-expertise;
 • HTML5 en CSS3 hebben geen geheimen voor je;
 • PHP/MySQL is je niet geheel vreemd.
 • Belangrijk is dat je ondernemend en proactief bent ingesteld;
 • En je wilt investeren in de opbouw van een jong bedrijf.

Herken jij je in bovenstaand verhaal? reageer dan met ervaringen en tarief via Hoofdkraan.nl

PHP programmeurs die hebben gereageerd (2)

Romano
Romano
18-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
18-05-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8

Freelance PHP opdrachten

Freelance designer PHP programmeur

Geplaatst: 2 mei
Goedendag ik heb werk voor een freelance designer PHP programmeur die van 2 websites 1 hele goeie kan maken! Werken vanuit huis o.b.v. redelijk uurtarief. Gaat om langere tijd.

Website nakijken

Geplaatst: 16 feb
Hallo meneer/mevrouw, Ik wil graag een persoon inhuren die kennis heeft van .php  om een eenvoudige website na te kijken. Waarschijnlijk zit er een fout in de code.  

Backend Laravel Developer

Geplaatst: 16 feb
Hi freelancers! Wij zijn tijdelijk voor op regelmatige basis opzoek naar een Backend Laravel Developer. Omdat dit een belangrijke klant van ons is dienen wij samen duidelijke afspraken te maken. Als eerste, verwachten wij het volgende: - Aantoonbare ervaring met Laravel - Ervaring met Vue.js - Ervaring met Tailwind CSS framework - Als je ook nog eens ervaring hebt met het Bagisto thema scoor je extra…

PHP ontwikkelaar gezocht

Geplaatst: 4 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een (php) ontwikkelaar die op regelmatige basis ondersteuning kan bieden. Op dit moment gaat het specifiek om een project waarbij een bestaande applicatie is overgezet naar een andere server. Hierna werkt het vasthouden van de sessie niet meer. Ik verwacht dat dit snel op te lossen is. Daarnaast ben ik bezig met de ontwikkeling van een nieuwe applicatie waarvan…

Installatie script maken en evt. dashboard/php

Geplaatst: 24-09-2023
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van een installatie script voor het installeren van software vanuit een bepaalde server (installatie.sh). Tevens zou het fijn zijn als ik deze software kan managen doormiddel van een dashboard/panel. Alle files zijn geinstalleerd op een Centos server.

Backend Developer (Laravel) affiniteit POI Data

Geplaatst: 02-09-2023
Beste freelancers, Voor het beheren en matchen van POI’s zoeken wij een Laravel backend developer die aan de slag kan met het creëren van een backend met globaal de volgende functies; - POI’s laden via verschillende import mogenlijkheden (o.a. API, excel, .csv, etc) - Het matchen en ontdubbelen van POI’s - POI’s verrijken door het bevragen van externe API’s - Het…

Aanroep Bol.com Open API (affiliate)

Geplaatst: 30-06-2023
Beste php-er, Ik ben op zoek naar iemand die een 'simpel' php request voor me kan schrijven om de Bol.com open API aan te roepen voor affiliate partners. Ik heb dit in het verleden zelf gedaan toen er nog gebruik werd gemaakt van een eenvoudige API-key, op basis van een Github voorbeeld (zie bijlage, daar wordt de uiteindelijke request gedaan). Nu moet er echter een JWT toegangs token worden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht