Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. PHP
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
18 mei 2021 09:45

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Haaksbergen, Overijssel
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47736

Freelancer voor Interactieve Site met Geanimeerde Elementen

40 tot 60 p.u. Haaksbergen, Overijssel (2) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
18 mei 2021 09:45
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance PHP programmeur of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Een unieke kans om voor en samen met een team gedreven tukkers een nieuw bedrijf, op de kaart te zetten. Met dit nieuwe concept werk je mee met het opbouwen van een nieuw digital agency. Als bedrijf zijn wij innovatief en vooruitstrevend,
Daarom willen wij samen met jou allereerst een onderscheidende website maken voor onze startup. Je krijgt hierin alle mogelijkheden en kansen om dit geheel naar eigen wens op te zetten.

Het is belangrijk dat je een uitgebreide kennis hebt omtrent interactieve websites. Deze website moet zich onderscheiden, op design, snelheid en geanimeerde elementen. Op basis van scrolling dienen diverse geanimeerde elementen in werking te worden gezet, performance en een schone code is enorm belangrijk. Bij ons staat voorop dat we geen standaard templates vullen, maar websites op maat maken. Wij dagen hierbij onszelf en jou uit een stap verder te gaan.
Het te bereiken effect is als voorbeeld te zien op deze website: superlist.com. Reageer enkel op deze opdracht als je ervaring hebt met deze geanimeerde elementen.

De opdracht in grote lijnen
 • Een custom made pageloader met ons logo dat geanimeerd is
 • Een scrolling animatie als front-banner
 • Wanneer men naar beneden scrolt bevindt zich aan de linkerkant van de pagina een animatie, deze wordt steeds completer als men verder scrollt. De tekst aan de rechterkant van de pagina zal wisselen a.d.v. het scrollen.
 • De technische SEO van de website moet in orde zijn. Denk aan laadtijd, sitemap, metadata, goede structuur en goede urls.
 • Het integreren van een aantal externe APIs (zoals Mailchimp).

Het op te leveren eindproduct is de broncode. Hiermee moeten onze marketeers zelf pagina's aanmaken en aanpassen en de navigatie aanpassen. Het ontwerp is gereed.

Wie zoeken we?
 • Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met custom geanimeerde elementen zoals in bovenstaand voorbeeld genoemd;
 • Front-end-expertise;
 • HTML5 en CSS3 hebben geen geheimen voor je;
 • PHP/MySQL is je niet geheel vreemd.
 • Belangrijk is dat je ondernemend en proactief bent ingesteld;
 • En je wilt investeren in de opbouw van een jong bedrijf.

Herken jij je in bovenstaand verhaal? reageer dan met ervaringen en tarief via Hoofdkraan.nl
Stuur deze opdracht door:

PHP programmeurs die hebben gereageerd (2)

Romano
18-05-2021
danny
18-05-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
18 mei 2021 09:45

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Haaksbergen, Overijssel
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47736

Freelance PHP opdrachten

Ervaren WordPress, PHP, Javascript Developer Gezocht
Beste freelancers,    Gezocht: PHP / Javascript / Wordpress developer 3+ jaar ervaring.    Wij zijn op zoek naar een Wordpress developer die mee wilt werken in een bestaand team. Het team bestaat uit drie ervaren programmeurs en een UX designer.    Je werkt aan verschillende plugins, connect API's en verbetert…
14 okt
Homepage Aanpassen van Virtual Airline Website
Beste freelancers,    Op de homepage van onze website wil ik graag iets aangepast hebben. Het is heel eenvoudig, maar heb geen idee hoe ik dat moet doen. Er staat 'Active Bookings' en dat wil ik weg hebben. In het menu bij Operations Centre staat er in het Pull Down menu 'Live Flights' en dat wil ik op de plaats hebben…
11 okt
Freelancer Gezocht voor Dropcatch Script
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een Dropcatch Script kan maken? Domein toevoegen / verwijderen Directe registratie (Mogelijkheid bij verschillende registrars)   Graag hoor ik de prijsopgave.
24 sep
API Integreren in een PHP Formulier
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het integreren van API in een PHP formulier. Het formulier is al gemaakt en documentatie van PHP is aanwezig.    Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
17 sep
Freelance PHP Developer voor Cloud-based Application
Beste freelance developer,    Voor onze social platform m.b.t. activiteiten en events zijn we op zoek naar een ervaren freelance developer voor een issue m.b.t. e-mail bevestigingen en abonnement reminders. En voor development e-mail m.b.t. adjustment date and time, event cancelation.    Een aantal e-mails worden dubbel verstuurd,…
30 jul
Freelance Full Stack Developer Gezocht voor Lange Termijn
Beste freelancers,    Wij zijn een software development organisatie en werken continu aan innovatieve ideeën in de regio Den Haag. wij leveren maatwerkoplossingen, apps en digitale AI-platforms aan gemeenten en andere publieke organisaties. en werken continu aan innovatieve ideeën. Momenteel zijn op zoek…
15 jul
Freelance Programmeur Gezocht tbv Ontwikkeling Woordzoekspel
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een woordzoekerspel voor mij kan maken. Ik heb een soort lijstje van eisen gemaakt waaraan het programma moet voldoen om er goed mee te kunnen werken. Ik heb eventueel ook een voorbeeld.    Het moet mogelijk zijn zo’n 40 tot 50 woorden in te voeren door middel van een kopieer en…
6 jul
Toon meer