Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Verkoper Gezocht voor IT Bedrijf

Opdracht ID: 48514

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 02-08-2021
Reacties: 0
Locatie: Winterswijk, Gelderland
Laatst gewijzigd: 02-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Over ons bedrijf
Ons IT-bedrijf is opgericht door twee vrienden. De één is goed met computers, de andere is een bedrijfsman, alleen geen van ons heeft praktijk verkoopervaring. Hierom zijn wij op zoek naar een freelance verkoper.

Wat ga je doen?
Je taak wordt om een nieuw soort verkoop-bevorderende applicaties (op basis van Augmented Reality) te verkopen. Als freelance verkoper heb je natuurlijk al feeling met verkoop-bevorderende waren en wij zullen je trainen in het applicatiegedeelte. Geen zorgen, zowel het fufilment als het productiedeel nemen wij op ons, jij hoeft de applicaties alleen maar te verkopen en genoeg te weten om basale vragen te beantwoorden.

Wat we je bieden
Wij bieden een startsalaris van €25 per uur, dat kan oplopen tot €70 per uur. Hoeveel je precies verdient is afhankelijk van hoeveel je verkocht hebt in een periode van 50 gedeclareerde uren.

Hoewel we je tips geven ben je helemaal vrij om zelf te kiezen hoe je klanten gaat zoeken. Via de telefoon, mail, Linked-in, of gewoon ouderwets van deur tot deur. Doe waar jij als freelance verkoper goed in bent. Het resultaat telt bij ons!

Vanzelfsprekend sta je er niet alleen voor, wij faciliteren al onze freelance verkoper met: promotiemateriaal dat het verkooptraject zal vereenvoudigen, gaan desgewenst met je mee bij je eerste verkoop en staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Wat we van je verwachten
Wij verwachten geen gedetailleerd rapport met urenverantwoordingen van je. Het enige dat we vragen is dat jij als freelance verkoper je professionele verantwoordelijkheid neemt voor je verkooptarget. Dit target is overigens tenminste 1 klant per 50 gedeclareerde uren.

Functie-eisen
  • Bewezen ervaring in de sales -vanuit opleiding of ervaring
  • Je bent ingeschreven bij de kamer van koophandel

Functie voorkeuren
  • Je bezit bij voorkeur een moderne telefoon of tablet
  • Je hebt ervaring met de verkoop van fysieke, tastbare producten
  • Je bent woonachtig in één van de onderstaande regio’s:

De Randstad, Brabant, de regio Arnhem Nijmegen Regio Apeldoorn, Deventer Zwolle, de regio Twente of de regio Groningen – Assen.

Interesse? Reageer direct!

Freelance verkoper opdrachten

Verkoper van Kunststof Kozijnen

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, Het betreft zelfstandig advies en verkoop van kunststof kozijnen bij particuliere huishoudens. Wij, zijn de opdrachtgever. De fabriek is gevestigd in Apeldoorn, maar de werkzaamheden zijn bij voorkeur in Zuid-Holland, echter ergens anders in het land is ook nog voldoende ruimte. We werken met ons eigen offerteprogramma. Dit werkt eenvoudig en duidelijk. De werkzaamheden bestaan…

Salesmanager met Trainingsacteur Affiniteit

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Wij zoeken een enthousiaste salesman/vrouw die onze trainingsacteur verhuur een extra boost kan geven. Thuiswerk geen probleem. Salaris in overleg. Affiniteit met het vak van trainingsacteur.  Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Salestopper voor Verkoop Kerstpakketten

Geplaatst: 11 okt
Beste freelancers, Wij zoeken per direct iemand die tegen een basis uurtarief en commissie kerstpakketten wilt verkopen. Afhankelijk van de verkoop zijn er goede verdienmogelijkheden. Liefst per direct starten. Wij horen graag van jullie.

Sales voor Horeca Branche

Geplaatst: 19 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een actief sales talent die voor ons nieuwe omzet gaat realiseren. Hierbij zijn alle sales activiteiten inbegrepen. Vanaf leads generatie tot afronding. Wij zijn een webdesign bedrijf en zijn actief in diverse markten. Een van deze markten zijn restaurant in de breedste vorm. Hier willen wij ons nu op focussen. Gezien de hoge kosten die de afhaal/ bezorgrestaurants…

Sales Topper Gezocht voor Marketingbureau

Geplaatst: 6 okt
Beste freelancers, Voor ons marketingbureau zijn wij op zoek naar een sales topper die erop uit gaat om afspraken te maken met b2b en b2c bedrijven met een nood aan marketing. Denk hierbij aan SEO, SEA, websites, software, design en strategie. Per gemaakte afspraak ontvang je een basis commissie die bij een gesloten deal hoog kan oplopen. Je hoeft alleen maar de afspraak in te plannen, de rest doen…

Accountmanager Sales Vastgoed Den Haag

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Wil jij werken binnen een jong, ambitieus en vlot team en daarnaast veel sales-ervaring opdoen? Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de uitbreiding van onze vastgoedportefeuille. Je onderhoudt contact met potentiële verkopers, brengt biedingen uit, doet bezichtigingen en sluit deals namens ons. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe panden voor de uitbreiding van…

Freelance Sales Talent Gezocht

Geplaatst: 26 aug
Beste freelancers, Voor verschillende nieuwe nationale en internationale projecten zoek ik mensen die uren willen knallen samen met ons. De werkzaamheden variëren en in overleg word je ergens op ingezet of naartoe opgeleid. Het gaat om alle facetten wat betreft sales dus van: - Telefonisch afspraken maken voor dezelfde opdrachten - Telefonisch closen - En zelfs Reallife closen als dit mogelijk…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht