Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Verkoper Gezocht voor IT Bedrijf

Opdracht ID: 48514

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 02-08-2021
Reacties: 0
Locatie: Winterswijk, Gelderland
Laatst gewijzigd: 02-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Over ons bedrijf
Ons IT-bedrijf is opgericht door twee vrienden. De één is goed met computers, de andere is een bedrijfsman, alleen geen van ons heeft praktijk verkoopervaring. Hierom zijn wij op zoek naar een freelance verkoper.

Wat ga je doen?
Je taak wordt om een nieuw soort verkoop-bevorderende applicaties (op basis van Augmented Reality) te verkopen. Als freelance verkoper heb je natuurlijk al feeling met verkoop-bevorderende waren en wij zullen je trainen in het applicatiegedeelte. Geen zorgen, zowel het fufilment als het productiedeel nemen wij op ons, jij hoeft de applicaties alleen maar te verkopen en genoeg te weten om basale vragen te beantwoorden.

Wat we je bieden
Wij bieden een startsalaris van €25 per uur, dat kan oplopen tot €70 per uur. Hoeveel je precies verdient is afhankelijk van hoeveel je verkocht hebt in een periode van 50 gedeclareerde uren.

Hoewel we je tips geven ben je helemaal vrij om zelf te kiezen hoe je klanten gaat zoeken. Via de telefoon, mail, Linked-in, of gewoon ouderwets van deur tot deur. Doe waar jij als freelance verkoper goed in bent. Het resultaat telt bij ons!

Vanzelfsprekend sta je er niet alleen voor, wij faciliteren al onze freelance verkoper met: promotiemateriaal dat het verkooptraject zal vereenvoudigen, gaan desgewenst met je mee bij je eerste verkoop en staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Wat we van je verwachten
Wij verwachten geen gedetailleerd rapport met urenverantwoordingen van je. Het enige dat we vragen is dat jij als freelance verkoper je professionele verantwoordelijkheid neemt voor je verkooptarget. Dit target is overigens tenminste 1 klant per 50 gedeclareerde uren.

Functie-eisen
  • Bewezen ervaring in de sales -vanuit opleiding of ervaring
  • Je bent ingeschreven bij de kamer van koophandel

Functie voorkeuren
  • Je bezit bij voorkeur een moderne telefoon of tablet
  • Je hebt ervaring met de verkoop van fysieke, tastbare producten
  • Je bent woonachtig in één van de onderstaande regio’s:

De Randstad, Brabant, de regio Arnhem Nijmegen Regio Apeldoorn, Deventer Zwolle, de regio Twente of de regio Groningen – Assen.

Interesse? Reageer direct!

Freelance verkoper opdrachten

Salestopper met Vast Basistarief

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ZZP'er om o.a. in ''DM te sliden''. Wij zoeken mensen die als ZZP'er willen werken met mogelijkheid tot coaching en doorgroeien. De werkzaamheden kunnen volledig vanuit huis worden uitgevoerd, al zijn jullie altijd welkom op een van onze kantoren in NL of Valencia. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - Potentiële…

Leads genereren en afspraken maken

Geplaatst: 13 jul
Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons leads kan genereren en nabellen om zo tot afspraken te komen. Het betreft hier een software pakket voor workflows voornamelijk in financieel en HRM hoek.

Ervaren Telemarketeer Gezocht

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ben jij gewend om bedrijven koud te bellen en ze te overtuigen om een afspraak in te plannen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een ervaren telemarketeer die toegang heeft tot een database met bedrijfsgegevens, ze op belt en vraagt of ze interesse hebben in nieuwe klanten. Mochten ze interesse hebben om te groeien, dan kun je een afspraak voor een van onze teamleden…

Ambitieuze Salesprofessional Gezocht

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een sales talent voor een innovatieve app in de evenementenwereld. Het gaat om 16-24 uur per week werk. Thuis zoek je contact met nieuwe en bestaande klanten en bezoek je klanten. Van lead tot deal ben je verantwoordelijk, ondersteund door ons technisch team. Bij interesse hoor ik graag van je.

Sales Freelancer voor SEO Bureau Gezocht

Geplaatst: 12 mei
Beste freelancers, Wij zijn een SEO-bureau uit het zuiden van Nederland en wij willen harder groeien d.m.v. een sales freelancer. Ben jij een (ervaren) sales freelancer die zelfstandig klanten binnen het MKB segment weet te benaderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dienst en doelgroep Wij leveren SEO pakketten met een focus op linkbuilding. Doelgroep: - Webwinkels met omzet boven €50k per maand…

Vertegenwoordiger voor Wijnproeverijen

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Wij zijn een import bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van wijnproeverijen in Nederland. Wegens de vele aanvragen voor het proeven van onze kwaliteitswijnen in Nederland zijn wij op zoek naar wijnliefhebbers met een commerciële achtergrond. Onze consultants worden voorzien van wijn- en verkooptrainingen. Wat verwachten wij van een vertegenwoordiger / wijnconsultant? WSET…

Marketing Expert voor Retailers Gezocht

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een marketing expert voor retailers met ervaring. Wij verkopen wasgeurtjes via onze website maar ook aan b2b. Momenteel worden wij door winkeliers benaderd of zij onze producten mogen verkopen in hun winkel. Nu willen wij onze producten sneller aan de retail markt verkopen en zijn we daarom opzoek naar een ervaren direct marketeer die ervaring heeft om deze partijen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht