Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Verkoper Gezocht voor IT Bedrijf

Opdracht ID: 48514

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 02-08-2021
Reacties: 0
Locatie: Winterswijk, Gelderland
Laatst gewijzigd: 02-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Over ons bedrijf
Ons IT-bedrijf is opgericht door twee vrienden. De één is goed met computers, de andere is een bedrijfsman, alleen geen van ons heeft praktijk verkoopervaring. Hierom zijn wij op zoek naar een freelance verkoper.

Wat ga je doen?
Je taak wordt om een nieuw soort verkoop-bevorderende applicaties (op basis van Augmented Reality) te verkopen. Als freelance verkoper heb je natuurlijk al feeling met verkoop-bevorderende waren en wij zullen je trainen in het applicatiegedeelte. Geen zorgen, zowel het fufilment als het productiedeel nemen wij op ons, jij hoeft de applicaties alleen maar te verkopen en genoeg te weten om basale vragen te beantwoorden.

Wat we je bieden
Wij bieden een startsalaris van €25 per uur, dat kan oplopen tot €70 per uur. Hoeveel je precies verdient is afhankelijk van hoeveel je verkocht hebt in een periode van 50 gedeclareerde uren.

Hoewel we je tips geven ben je helemaal vrij om zelf te kiezen hoe je klanten gaat zoeken. Via de telefoon, mail, Linked-in, of gewoon ouderwets van deur tot deur. Doe waar jij als freelance verkoper goed in bent. Het resultaat telt bij ons!

Vanzelfsprekend sta je er niet alleen voor, wij faciliteren al onze freelance verkoper met: promotiemateriaal dat het verkooptraject zal vereenvoudigen, gaan desgewenst met je mee bij je eerste verkoop en staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Wat we van je verwachten
Wij verwachten geen gedetailleerd rapport met urenverantwoordingen van je. Het enige dat we vragen is dat jij als freelance verkoper je professionele verantwoordelijkheid neemt voor je verkooptarget. Dit target is overigens tenminste 1 klant per 50 gedeclareerde uren.

Functie-eisen
  • Bewezen ervaring in de sales -vanuit opleiding of ervaring
  • Je bent ingeschreven bij de kamer van koophandel

Functie voorkeuren
  • Je bezit bij voorkeur een moderne telefoon of tablet
  • Je hebt ervaring met de verkoop van fysieke, tastbare producten
  • Je bent woonachtig in één van de onderstaande regio’s:

De Randstad, Brabant, de regio Arnhem Nijmegen Regio Apeldoorn, Deventer Zwolle, de regio Twente of de regio Groningen – Assen.

Interesse? Reageer direct!

Freelance verkoper opdrachten

Afspraakzetters gezocht!

Geplaatst: 8 feb
B2B afspraakzetters gezocht! Beste freelancers, ik zoek naar meerdere Nederlandse appointment setters die op korte termijn beschikbaar zijn. Het betreft afspraken zetten met bouwbedrijven voor onze diensten, dus B2B-marketing. Je kan daarbij snel doorstromen naar de rol van closer en verder zijn de voordelen oa: ?Goede verdiensten ?Tijden zelf indelen ?Werken vanuit huis Bij interesse, stuur me gerust…

Sales Specialist

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Over de functie Als ZZP'er Account Manager Vastgoed bij Huurbieding.nl ben je verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe leads en klanten binnen het commerciële vastgoed in jouw provincie. Het beheren van een uitgebreid commercieel vastgoednetwerk is voor de  opdracht ZZP'er Account Manager Vastgoed cruciaal; zonder dit netwerk is…

Docent Retail

Geplaatst: 24-11-2023
Beste freelancers, Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs. Wij verzorgen: • erkende mbo-opleidingen (MBO3-4+ / MEAO) • internationale Bachelor Business en Management opleidingen • bedrijfsopleidingen • in de richtingen: Financieel, Commercieel, Secretarieel, Personeel, Juridisch, Bank- en Verzekeringswezen, Makelaardij, International Business, Management,…

ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken

Geplaatst: 19-10-2023
Vacature: ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken Locatie: Tiel Ben jij een gedreven verkooptalent met een passie voor het genereren van leads en het leggen van het eerste contact met potentiële klanten? Heb je affiniteit met software-oplossingen en wil je deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat innovatieve technologieën aanbiedt aan de dierengeneeskundige sector? Dan is…

Glastuinbouw vertegenwoordiger

Geplaatst: 13-10-2023
Beste freelancers, Mijn bedrijf is actief in de glastuinbouw met eigen producten voor waterbehandeling en desinfectie. Ik zoek iemand met kennis en ervaring die is ingevoerd in de sector en verkoopervaring heeft. Oud medewerkers van tuinbouwtoe leveranciers kunnen ook reageren. Wij hebben bewezen producten die ook goedkoop worden aangeboden. Kernwoorden, inzet is omzet.

Inside Sales Manager

Geplaatst: 04-09-2023
Beste freelancers, Wij zoeken een Inside Sales Manager voor het versterken van onze verkoop. Wij zijn fabrikant van kleine windmolens en zonne-systemen voor boerderijen en kmo’s. Wij zijn van Gent en hoofdzakelijk actief in België, maar groeien ook richting onze buurlanden. Om ons sales team te versterken zoeken wij een freelance Inside Sales Manager, die administratief sterk is, dit gedurende…

Sales Manager in Vastgoed

Geplaatst: 29-08-2023
Beste Freelancer, Wij zijn een 3D-studio gespecialiseerd in het ontwikkelen van 3D visualisaties om vastgoedontwikkelaars te helpen hun nog niet gebouwde projecten te verkopen. Wij zijn momenteel op zoek naar een gedreven en zelfstandige B2B-salesvertegenwoordiger die ons team kan versterken en nieuwe klanten kan aantrekken in België en Nederland. Voor deze rol is ervaring in B2B-verkoop een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht