Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Verkoper Gezocht voor IT Bedrijf

Opdracht ID: 48514

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 02-08-2021
Reacties: 0
Locatie: Winterswijk, Gelderland
Laatst gewijzigd: 02-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Over ons bedrijf
Ons IT-bedrijf is opgericht door twee vrienden. De één is goed met computers, de andere is een bedrijfsman, alleen geen van ons heeft praktijk verkoopervaring. Hierom zijn wij op zoek naar een freelance verkoper.

Wat ga je doen?
Je taak wordt om een nieuw soort verkoop-bevorderende applicaties (op basis van Augmented Reality) te verkopen. Als freelance verkoper heb je natuurlijk al feeling met verkoop-bevorderende waren en wij zullen je trainen in het applicatiegedeelte. Geen zorgen, zowel het fufilment als het productiedeel nemen wij op ons, jij hoeft de applicaties alleen maar te verkopen en genoeg te weten om basale vragen te beantwoorden.

Wat we je bieden
Wij bieden een startsalaris van €25 per uur, dat kan oplopen tot €70 per uur. Hoeveel je precies verdient is afhankelijk van hoeveel je verkocht hebt in een periode van 50 gedeclareerde uren.

Hoewel we je tips geven ben je helemaal vrij om zelf te kiezen hoe je klanten gaat zoeken. Via de telefoon, mail, Linked-in, of gewoon ouderwets van deur tot deur. Doe waar jij als freelance verkoper goed in bent. Het resultaat telt bij ons!

Vanzelfsprekend sta je er niet alleen voor, wij faciliteren al onze freelance verkoper met: promotiemateriaal dat het verkooptraject zal vereenvoudigen, gaan desgewenst met je mee bij je eerste verkoop en staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Wat we van je verwachten
Wij verwachten geen gedetailleerd rapport met urenverantwoordingen van je. Het enige dat we vragen is dat jij als freelance verkoper je professionele verantwoordelijkheid neemt voor je verkooptarget. Dit target is overigens tenminste 1 klant per 50 gedeclareerde uren.

Functie-eisen
  • Bewezen ervaring in de sales -vanuit opleiding of ervaring
  • Je bent ingeschreven bij de kamer van koophandel

Functie voorkeuren
  • Je bezit bij voorkeur een moderne telefoon of tablet
  • Je hebt ervaring met de verkoop van fysieke, tastbare producten
  • Je bent woonachtig in één van de onderstaande regio’s:

De Randstad, Brabant, de regio Arnhem Nijmegen Regio Apeldoorn, Deventer Zwolle, de regio Twente of de regio Groningen – Assen.

Interesse? Reageer direct!

Freelance verkoper opdrachten

Sales persoon - telefonische acquisitie publieke sector

Geplaatst: 06:25
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een sales persoon die organisaties in de publieke sector gaat nabellen of de volgende dienst interessant kan zijn.  Het doel is om meerdere gemeenten te laten aansluiten. Direct aansluiten of zorgen voor leads die we dan zelf weer opvolgen d.m.v. een afspraak. 

Verkoopmedewerker voor Verkoop van Software

Geplaatst: 10 feb
Beste freelancers, Ben jij een gedreven en commercieel ingestelde professional met ervaring in leadgeneratie en telefonische verkoop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze software oplossing gericht op workflows in de financiële en HRM hoek, zoeken wij een enthousiaste sales professional die verantwoordelijk is voor het genereren van leads, het maken van afspraken en het verkopen van onze…

Verkoop Medewerker voor de Fashion

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een vijfde medewerker binnen ons bedrijf: een Verkoop Medewerker. Het verkopen van de Fashion orders is jou bekend je vindt het leuk om met klanten te werken en ook heb je ervaring in het werven. De opdracht kan zelfstandig uitgevoerd worden en op afstand. De vergoeding en de duur zijn in overleg naar ervaring. Lijkt deze functie je wat, kom dan met ons in…

Verkoper voor HRM en Software

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ben jij een gedreven en commercieel ingestelde professional met ervaring in leadgeneratie en telefonische verkoop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze software oplossing gericht op workflows in de financiële en HRM hoek, zoeken wij een enthousiaste sales professional die verantwoordelijk is voor het genereren van leads, het maken van afspraken en het verkopen van onze…

Verkopers voor Startend Wervingsbureau

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Voor een startend wervingsbureau zijn wij op zoek naar verkopers. Per klant krijg je maar liefst €500! Wij verwachten dat je ongeveer 10 klanten per maand zou moeten kunnen binnenhalen. Dat staat gelijk aan maar liefst €5.000. Wat je gaat doen is zelfstandig geschikte bedrijven opzoeken en contacteren. Indien gewenst, is er een script aanwezig met een aantal technische…

Verkoper van Kunststof Kozijnen

Geplaatst: 14-11-2022
Beste freelancers, Het betreft zelfstandig advies en verkoop van kunststof kozijnen bij particuliere huishoudens. Wij, zijn de opdrachtgever. De fabriek is gevestigd in Apeldoorn, maar de werkzaamheden zijn bij voorkeur in Zuid-Holland, echter ergens anders in het land is ook nog voldoende ruimte. We werken met ons eigen offerteprogramma. Dit werkt eenvoudig en duidelijk. De werkzaamheden bestaan…

Salesmanager met Trainingsacteur Affiniteit

Geplaatst: 07-11-2022
Beste freelancers, Wij zoeken een enthousiaste salesman/vrouw die onze trainingsacteur verhuur een extra boost kan geven. Thuiswerk geen probleem. Salaris in overleg. Affiniteit met het vak van trainingsacteur.  Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht