Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Social Media Specialist voor Kledingwebshop

Opdracht ID: 47788

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21-05-2021
Reacties: 1
Locatie: Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 21-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een social media/fotografie/vlog specialist. Wij verkopen kleding voor lange vrouwen via een webshop en onze showroom in Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland). We zijn op zoek naar iemand die het volgende gaat doen voor ons:
 
  • Foto's en vlogs maken van de collectie.
  • Zoeken naar een pool van dames > 1.80 die de kleding gaat "showen".
  • Opzetten van marketingcampages op Google/Facebook/Instagram/Youtube etc.
  • SEA en SEO gerelateerde taken zoals linkbuilding, keyword analyse & optimalisaties, webteksten optimaliseren, blogs schrijven etc.
  • Het bedenken van manieren om online meer zichtbaarheid te verkrijgen.
  • Het analyseren van traffic & conversies, en op basis hiervan de campagnes bijsturen.

Kortom een leuke en afwisselende opdracht voor iemand die het leuk vindt om onze online marketing kanalen te professionaliseren, te verbeteren en te beheren. De verwachting is dat er uiteindelijk ongeveer 10-15 uur per maand nodig is voor deze opdracht. De eerste weken zal er meer tijd nodig zijn.

Graag affiniteit met mode voor vrouwen in verband met het zoeken naar de goede content. Het liefst zoeken wij iemand die in Zuid Holland woont, zodat je af en toe langs kan komen op ons kantooradres in Berkel en Rodenrijs. Wij horen graag van je.

Social media managers die hebben gereageerd (1)

Marcel
Marcel
21-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance social media opdrachten

Social media manager voor cafe 2025

Geplaatst: 17 jul
We gaan met een vriendenclub een kwalitatief hoogwaardig café open in september 2025. Verbouwing in volle gang. Hebben veel verstand van horeca maar niet van sociale media. Graag helpen met begeleiding bedrijfsleider en drie posts per week plaatsen op 2 kanalen

Social Media manager voor BBQ restaurant

Geplaatst: 12 jun
Beste freelanvers, We zijn een koreaan bbq restaurant. we zijn op zoek naar iemand die onze restaurant promoten op instagram en tiktok . Elke week een post op insta en tiktok. Wat zijn de mogelijkheden en prijs? 

Social Media & Content Specialist

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancer, Wij zijn een projectenbureau en wij zijn voor onze eigen organisatie, op zoek naar een social media ondersteuning. Bijdragen aan meer zichtbaarheid en unieke, consistente uitstraling. We zijn gevestigd in de stad in Rotterdam. De functie is dan ook in combinatie op locatie en buiten kantoor. Je zult ook af en toe foto's moeten maken, voor je story. Het gaat om promoten op instagram,…

Remote Support Specialist Gezondheidsniche – Communitymanage

Geplaatst: 11 jun
Remote Support Specialist Gezondheidsniche – Communitymanagemt & Social Media Expert Ben jij een expert in community management en social media? Heb je een passie voor gezondheid en voeding? Als je ja hebt geantwoord, lees dan verder. Ben jij een expert in community management en social media? Heb je een passie voor gezondheid en voeding? Als je ja hebt geantwoord, lees dan verder. Mijn naam is…

Job Marketeer - Voor vacature campagnes via Social media

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancer, ik ben opzoek naar een Job Marketeer die vacature campagnes runt via verschillenden social media kanalen en gespecialiseerd is in het vinden van leads (kwalitatieve sollicitanten) voor de IT branche. De leads worden opgevolgd door mijn team. Wij hebben van jou enkel een complete social media campagne nodig.  Een complete campagne houdt in: - Design - Foto´s - Teksten -…

Medewerker Marketing & Communicatie

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk opleidingsinstituut. Wij hebben dringend ondersteuning nodig voor onze marketing en communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, posts op social media, artikelen, brochures, teksten voor de nieuwe website, etc. Liefst iemand die ook gevoel voor vormgeving heeft. Beschikbaarheid van 1 dag per week zou ons erg helpen.

Social media / Ads

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ADS kan plaatsen voor social media, vooral FB en misschien Instagram. Het gaat om max 4 uur werk per maand en misschien in de toekomst wat meer uren. Ik lever zelf teksten aan en beeldmateriaal.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht