Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance SEO en SEA Specialist (Wekelijks)

Opdracht ID: 52314

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10-01-2023
Reacties: 8
Locatie: Noord-Brabant, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 27-01-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een groeiend bedrijf in een B2B niche markt dat actief is in maar liefst 9 landen. Met de 3 hoofdproductgroepen: Tabletstandaarden, oplaadsystemen en spreekgestoeltes streven wij erna om op dit gebied de beste te zijn en ook te blijven. Door dit te kunnen en blijven zijn komen er verschillende facetten bij kijken waarin we ons moeten blijven ontwikkelen. Zo zien wij nog enorm veel kansen liggen op marketing gebied.

Daarom zijn wij opzoek naar een gedreven freelancer die zich expert/specialist kan noemen op het gebied van SEA & SEO en beschikbaar is voor ongeveer 8 tot 24 uur in de week. Graag werken wij samen op locatie om de communicatie zo scherp mogelijk te houden en samen snel kunnen schakelen. Ken jij alle in en outs van SEA en weet je hoe wij onze advertenties zo functioneel mogelijk kunnen inzetten? Of kan jij de perfecte zoekwoordanalyse maken en kom je er achter dat bepaalde zoekwoorden nog niet zijn toegepast? Ga je aan de slag om veranderingen en resultaat binnen het bedrijf voor elkaar te krijgen? Beheers jij deze kwaliteiten of wil je, je graag hierin ontwikkelen dan zijn we zeker opzoek naar jou!

Werkzaamheden SEA
- Het opstellen van advertenties
- Het analyseren en verbeteren van lopende campagnes
- Het vaststellen van de juiste doelgroep
- Het rapporteren aan de opdrachtgever
- Het opzetten van een campagnestructuur
- Het opstellen van advertentiebudgetten

Werkzaamheden SEO
- Zoekwoordanalyse 
- Technische optimalisaties
- SEO content teksten schrijven
- Linkbuilding
- Overige zaken wat betreft SEO

Lijkt dit nou echt iets voor jou? Dan is dit flexibele bedrijf met enorm veel mogelijkheden de perfecte uitdaging voor jou. Neem dan contact met ons op!

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (8)

Colin
Colin
10-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Mohamed
Mohamed
10-01-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
10-01-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Elena
Elena
10-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
11-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Annelies
Annelies
12-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Thye
Thye
17-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
17-01-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

SEA of SEO freelance opdrachten

Marketier gezocht! SEA/META/SEO

Geplaatst: 6 jun
Beste freelanvers, Wij hebben een bedrijf  in de zonnepanelen brache. Wij adverteren momenteel met Meta ads alleen wij merken dat we daar veel meer uit kunnen halen. Ook wil ik zsm met Google ads campagnes beginnen om leads te genereren. Wij hebben nog niet eerder via google geadverteerd dus ben opzoek naar iemand die binnen deze branche pakkende google campagnes kan maken en daarnaast ook onze…

Meta(google) adverteren SEA

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Ik zoek een Meta (facebook) insta) adverteer specialist die me kan helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties op facebook , insta. En misschien ook google. het gaat om een klusplatform waarbij we klusbedrijven maar ook klusopdrachten werven.

SEO specialist voor nieuw op te starten klusplatform

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken een SEO held (specialist) die ons kan helpen groeien. We zijn bezig met het maken van een klusplatform.. Daar waar consumenten klussen kunnen plaatsen en klusbedrijven kunnen reageren. Naast het verbeteren van pagina's en advies. Zoeken we specifiek iemand die kan helpen het maken van SEO pagina's met gevarieerde content.. Bijv: Wat kost een ..... of Hoe maak ik een .....…

Website optimalisatie + seo

Geplaatst: 25 apr
Optimalisatie van woo commerce site. Waar ben ik naar opzoek? Een betere indeling + SEO schrijven www.nopbrok.nl

GOOGLE ADS & FACEBOOK ADS SPECIALIST

Geplaatst: 18 apr
Opdrachtomschrijving Wij zijn een bureau dat MKB'ers helpt met online campagnes vanuit Google Ads en Facebook Ads. Ons klantenbestand groeit snel, daarom zijn we op zoek naar specialisten die ons team kunnen ondersteunen in periodes van drukte (en die hebben we eigenlijk doorlopend). Je werk bestaat uit het onderhouden en bijsturen van de campagnes van lopende klanten binnen Google Ads en Facebook…

SEO/SEA specialist

Geplaatst: 10 apr
Wij zijn op zoek naar een freelancer (geen bedrijven) die voor ons de SEO en het beheren van Google Ads kan oppakken. Zou je kunnen aangeven hoeveel tijd je in de maand vrij hebt en heb je enkele voorbeelden van projecten die succesvol zijn geweest? We komen graag in contact met je!

Engelstalige SEO voor B2B product

Geplaatst: 19 mrt
Goedendag, Wij zijn een MKB bedrijf met een uniek product, dat eind april - begin mei op de markt komt. Dit product, onze UltraXL is de opvolger van de succesvolle Ultra2. Binnenkort moet er gestart worden met een Engelstalige SEO/SEA voor dit B2B product, gericht enige specifieke landen buiten Europa. Onze voorkeur gaat uit naar een niet te grote afstand van ons kantoor uit (dus indien mogelijk,…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht