Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Schrijver Gezocht voor Script van Reclamespot

Opdracht ID: 47959

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 07-06-2021
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 08-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een jonge energydrank, en net gelanceerd op de Belgische markt. Graag zouden wij een tekst laten schrijven voor een reclamespotje met als doelstelling het aantrekken van vertegenwoordigers. 

De globale tekst ziet er als volgt uit:

"Heee jij!
Jaa jij!
voor onze energydrank *** ben ik nog op zoek naar een creatieve sales agent, (man of vrouw)
u krijgt van ons een exclusieve regio toegekent. en u bent daar de ambassadeur van ***
Deze opportuniteit wordt u aangeboden in hoofd of bijberoep.
Meld u enkel aan als je een doorzetter bent
Als ambassadeur van *** zoeken we enkel de beste.
Ben jij dat laat ons dan weten waarom jij de juiste man of vrouw bent, op office@***.be
Daar drinken we samen een *** op .
ken je iemand, tag hem dan zeker in comments"Wie kan ons helpen deze tekst te professionaleren en uit te werken tot het perfecte script? Jullie reacties zie ik graag via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (4)

Kristel
Kristel
07-06-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Brigitte
Brigitte
07-06-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Henrieke
Henrieke
07-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Rowin
Rowin
08-06-2021
14 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Trouwspeeches schrijven

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede schrijver voor mijn persoonlijke trouwspeeches welke ik als zelfstandig trouwambtenaar kan voorlezen tijdens de huwelijksceremonie, plm. 4000 woorden. Ik lever alle input aan. Budget per huwelijksceremonie is 250,00.

Redigeren van verhaal

Geplaatst: 8 apr
Geachte heer, mevrouw, Aangezien ik een eigen verhaal op papier heb gezet en hier in de toekomst wellicht een boekje van zou willen laten maken, is mijn vraag of iemand mijn verhaal zou kunnen na kijken op fouten, de juiste manier van plaatsen van punten en komma`s, de juiste alinea's en de juiste indeling voor een boekje. Welke kosten zijn hieraan verbonden? Met vriendelijke groet, Brigitte

Onze home-pagina herschrijven

Geplaatst: 20 mrt
Beste mensen, Wij zijn op zoek naar iemand die onze home-pagina van onze website zo aantrekkelijk mogelijk kan maken zodat 'ie het beste converteert.

Gezocht tekstschrijver

Geplaatst: 15 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar en tekstschrijver die kan helpen en assisteren bij het schrijven en corrigeren van teksten welke we voornamelijk gebruiken in mailingen en nieuwsbrieven. Ook is het fijn indien er kennis en ervaring aanwezig is voor de opmaak van nieuwsbrieven. Niet in technische zin maar meer communicatie gericht.

Hulp bij het schrijven van een zelfhulpboek

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Mij ondersteunen met het schrijven van een zelfhulpboek m.b.t. tot scheiding d.m.v. interviews. Ik zou graag een uurtarief willen weten, en zelf de invulling aan geven wanneer een interview gepland wordt. Mocht het dus een maand financiel niet haalbaar zijn, dat we dan ook geen afspraak inplannen.

Feedback van paper

Geplaatst: 8 feb
Goedemorgen, Voor 20-02 moet ik feedback van een paper verwerkt hebben. Echter heb ik geen expertise over het thema en was mijn eerste poging heel hard mislukt. Mijn vraag aan u, of u ook van het aanpassen en verwerken van feedback bent. Graag wil ik mijn paper laten verbeteren door middel van u service. Het gaat om een paper over Cyberoperaties van ca. 5400 woorden. Met vriendelijke groet, Kiki

Redacteur glossy Uitvaart magazine

Geplaatst: 22 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een enthousiaste redactrice om ons team te versterken, voor hét glossy uitvaartmagazine. Ben jij gepassioneerd over het schrijven van redactionele stukken en het interviewen van ondernemers in de uitvaartbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving: Voeren van inspirerende interviews met ondernemers binnen de uitvaartsector. Schrijven van boeiende…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht