Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Online Marketeer Gezocht voor Brand Team

Opdracht ID: 48673

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 25-08-2021
Reacties: 5
Locatie: Veghel, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 27-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelance online marketeers,

Ter ondersteuning van ons Brand team zijn wij op zoek naar een freelance online marketeer die ons kan ondersteunen op die momenten dat onze online marketeer niet beschikbaar is.

Wij zijn een organisatie met ruim 1000 medewerkers verdeeld over verschillende locaties in Nederland. Zo’n twaalf marketing collega’s werken dagelijks hard om onze oplossingen en diensten in de markt te zetten. Vanuit het Brand team ondersteund de online marketeer op zowel operationeel als strategisch niveau.

Wij zoeken ondersteuning voor die momenten dat onze online marketeer niet beschikbaar is door bv ziekte, vakantie of ander verlof. Het betreft hier geen vast aantal uur per maand maar we zoeken een flexibel iemand op wie we kunnen terugvallen mocht dit nodig zijn. Soms een x aantal uur per week over een langere tijd. Maar de ondersteuning kan ook voor een langere periode niet nodig zijn.

Natuurlijk zijn de manier waarop we samenwerken en de afspraken die we maken voor ons bespreekbaar. Heb je de tijd en skills om ons te ondersteunen dan komen we graag met je in contact via Hoofdkraan.nl.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Nanne
Nanne
25-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Job
Job
25-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jasper
Jasper
25-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
26-08-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marcel
Marcel
27-08-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance online marketing opdrachten

CRO Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij advies kan geven op het gebied van CRO voor het verbeteren van de website. Graag een expert op dit gebied met bewezen resultaten.

Marketing Freelancer voor Ecommerce Platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Onze start-up is een e-commerce platform waar webshop eigenaren gemakkelijk plug-ins en tools kunnen vergelijken en een offerte kunnen aanvragen voor een website of webshop. Wij zijn op zoek naar een marketing medewerk(st)er die campagnes bedenkt en online reclame maakt voor onze website. De opdracht is ongeveer 10 uur werk, daarna regelmatig (bijvoorbeeld 15 uur per maand). Bij…

Ervaren Online Marketeer Gezocht in Utrecht

Geplaatst: 13 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren freelance online marketeer die ons team wil komen versterken. Als online marketeer voer je taken uit die gericht zijn op de promotie van ons juridische platform via onze digitale kanalen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van strategieën om de gestelde doelstellingen te behalen. Je gaat campagnes opzetten,…

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver)

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver). Dit gaat om een parttime freelance rol binnen onze TikTok agency. Als TikTok Creative Marketeer en Scriptschrijver is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het ontwikkelen en schrijven van native en engaging scripts en briefings voor TikTok advertenties. Je werkt samen met de klant om de brand guidelines, brand USPs en doelstellingen…

Content Marketeer Gezocht in Lemmer

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Voor een organisatie actief in de agrarische sector zijn wij op zoek naar een content marketeer. Uren in overleg, werken op locatie (zowel op kantoor, als bij klanten). Omgeving Lemmer, Friesland. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - Meewerken aan onze maandelijkse campagnes - Beheren social media kanalen (plaatsen, reageren etc.) - Visuals maken en editen, foto's / video's,…

Online Marketing voor Joodse Community

Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Voor onze organisatie zoeken wij een alleskunner die goed kan schrijven (Nederlands en Engels), onze website kan beheren, nieuwsbrieven kan verzorgen alsook zijn/haar creativiteit kwijt kan op de verschillende social media kanalen. Het gaat om 10 uur per week. Interesse? Dan horen wij graag van je.

Online Marketeer Lead Generation

Geplaatst: 9 feb
Beste freelancers, We hebben onlangs een nieuwe website en webwinkel in handgemaakt brood opgezet in WordPress. Deze willen we graag boosten naar €350k omzet per maand binnen 2 jaar. De kandidaat is van alle online marketing technieken thuis en weet om te gaan met lead generation. Van alle hulpmiddelen kan/mag gebruik worden gemaakt. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht