Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Overige Marketing & Communicatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Marketing Expert voor Startup

Opdracht ID: 49475

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 20-11-2021
Reacties: 7
Locatie: Driebergen-Rijsenburg, Utrecht
Laatst gewijzigd: 24-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Voor onze startup zijn wij op zoek naar een teammember die zich ontfermt over het opzetten en beheren/vergroten van de marketing/branding.

Wij bieden lege plekken, overgebleven etenswaar/producten en afgezegde afspraken aan. Deze worden opgevuld. Stel je voor, is er onverwachts een plek vrijgekomen in een restaurant door een '' corona afzegging''. Geen probleem, plaats deze lege plek op ons platform en binnen no time is deze weer gevuld. Zo helpen wij bedrijven om meer omzet te genereren en meer klanten blij te maken want; Full places = Happy faces ????

We zijn inmiddels al met een aantal grote bedrijven in gesprek die geïnteresseerd zijn in ons idee. Denkend aan bioscopen/voetbalclubs. Daarnaast hebben wij een groepje studenten die voor ons belt om afspraken te maken.

We hebben een team van betrokken developers die onderdeel uitmaken van ons team, maar nu is het belangrijk om een marketing topper aan te trekken waarmee we samen voor de lancering alle plannen klaar hebben staan en vrijeplaats zo groot mogelijk te maken.

Wat verwachten we;
 • marketing gerelateerde studie afgerond
 • werkervaring is belangrijk, niet vereist
 • betrokkenheid/enthousiasme
 • uren zelf indelen, geen 9 tot 5
 • creatief, out of the box, niks is te gek
 • Vloeiend Nederlands en Engelse teksten/content kunnen schrijven
 • Duits en andere talen zijn een pre (ivm verwachtte uitbreidingen Europees)
 • Alles weten van verschillende social media en hoe dit in te zetten.

Graag in reactie maandtarief neerzetten afgaande van 10/20 uur per week.

Marketing freelancers die hebben gereageerd (7)

Rik
Rik
20-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Kristel
Kristel
22-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Patrick
Patrick
22-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Spike
Spike
23-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Joppe
Joppe
23-11-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Bram
Bram
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Lars
Lars
24-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance marketing opdrachten

Marketeer gezocht

Geplaatst: 22 mei
Hi! Voor een klant ben ik op zoek naar iemand die minimaal 28 uur beschikbaar is (functie 32-40u) als marketeer. Een korte beschrijving van de functie: Jij bent onze specialist als het gaat om onze (online) marketing en communicatie. Jij zet campagnes op voor onze verschillende oplossingen met als doel leads te genereren. Jij weet onze nieuw te lanceren naam, identiteit en gezicht op de juiste wijze…

Deelname in start-up

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, , Deelname in start-up (small business), inbreng app ontwikkeling &onderhoud; & updates in nieuwe markt (medical/farma). Afspraken en doorklik-verdien-model. ( arts versus farmaceut). Kan een klapper worden (monopolie op gouden markt). Ben je bereid te investeren in de opzet, is er de juiste klik, dan als partnerschap verder. Transparantie, gezonde inzet, lef & enthousiasme.

Het ondertitelen van 7 video's gesproken in het Engels

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die 7 video's gaat ondertitelen. De video's zijn Engels gesproken en moeten ook in het Engels ondertiteld worden. Ik zoek zo spoedig mogelijk iemand omdat het voor dit weekend klaar moet zijn.

Op zoek naar e-mail marketeer met ervaring in Klaviyo

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance e-mail designer/marketeer met ervaring in Klaviyo. Je zal verschillende flows voor onze klanten op gaan zetten. Budget is afhankelijk van de grootte van de opdracht. Het zal gaan om meerdere opdrachten. Ik ben dus op zoek naar iemand om vaker mee samen te werken.  

Website/ Social media beheerder/ communicatie medewerker

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vacature schrijver en beheerder voor op mijn website en een social media beheerder (Facebook, Instagram en LinkedIn). Het gaat om vacatures en content binnen het onderwijs. Ik zoek wel iemand die origineel is en die de juiste woorden weet te gebruiken bij het schrijven van de vacatures en heel goed is met leuke advertenties en content op socials. Ook is het…

Ondernemingsplan voor gewichtsconsulent

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn ondernemingsplan kan maken voor een startende ZZP'er als gewichtsconsulent. Ik heb zelf al een begin gemaakt, maar ik ben er niet goed in. Ik kan maximaal 300 euro besteden.  

Gezocht Brochure Maker

Geplaatst: 27 mrt
Beste lezers, Wij zijn op zoek naar een professionele partij die voor ons een digitale brochure kan ontwerpen voor onze terrasoverkappingen en andere tuingerelateerde producten. We willen graag een aantrekkelijke brochure die ons merk goed weergeeft en klanten helpt onze producten beter te begrijpen. De brochure moet interactief zijn en gemakkelijk te delen en te bekijken op verschillende apparaten.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht