Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Marketeer voor Sieraden Webshop

Opdracht ID: 50741

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 apr
Reacties: 4
Locatie: Purmerend, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 3 mei
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance Marketeer die ervaring en kennis heeft in Online Marketing. Iemand die mee kan denken welke online strategieën het beste past bij de webshop en merk met als doel de verkoopcijfers omhoog brengen.
Het gaat om een Engelstalige webshop met handgemaakte sieraden. Wij hebben een samenwerking met huisvrouwen in India waar de sieraden wordt gemaakt. Dit wordt gedaan d.m.v. Fairtrade. Onze doel is het uitbreiden met meer producten en samenwerkingen aangaan met verschillende (Fairtrade) organisaties in het buitenland.

Kortom, de nieuwe website staat er. De snelheid van de website is goed. De website en merk heeft een boost nodig om meer zichtbaar te zijn.

Werkzaamheden
• Meer zichtbaarheid creëren
• Meer leads naar de website genereren
• E-mailmarketing zodat wij een mailinglijst kunnen opbouwen met standaard nieuwsbrief layout. Wij gebruiken MailChimp.
• Ervaring in Facebook Business Manager om de gewenste doelgroep te targeten.
• Het opzetten van advertenties via Facebook Business Manager
• Ervaring in WordPress websites voor eventuele koppelingen/updates instaleren.
• Ervaring in Facebook en Instagram shops
• Het koppelen van Google Analytics aan de nieuwe website
• SEO of zoekmachine optimalisatie
• Je adviseert vanuit een breed digitaal marketing perspectief
• Je zorgt voor aantoonbare verbeteringen op websites en webshops

Onze doelgroep zijn vrouwen tussen 25-50 jaar.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een freelancer met ervaring uit de omgeving Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Diemen en Amstelveen. Als het een goeie samenwerking is, dan is het mogelijk dat wij voor lange termijn samen zullen werken.

Kan jij ons helpen en heb je ervaring in online marketing voor (sieraden) webshops, laat het ons dan weten.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (4)

Danny
Danny
21-04-2022
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Rik
Rik
21-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Laura
Laura
21-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
tanno
tanno
22-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
8

Freelance online marketing opdrachten

Facebook Marketeer Gezocht voor Boek

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Voor mijn boek 'Brieven aan mijn ongeboren kind' zoek ik een ervaren freelancer die de Facebook marketing op zich neemt. Heb jij ervaring met Facebook marketing? Lees dan snel verder! Taken: Content creëren (beeld + copy) voor Facebook en up-to-date houden Bedenken en opzetten van creatieve concepten en deze uitwerken (bv. posts, ads, blogs, video’s en flatlays…

Ervaren Online Campagne Specialist

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren online campagne specialist met ervaring in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn op zoek naar interm personeel en willen de campagnes hiervoor zelf draaien. Het moet daarom iemand zijn die ervaring heeft met online wervingsacties opzetten. Heb je ervaring en interesse dan horen we graag van je via Hoofdkraan.nl.  

Online Marketing en SEO Specialist Gezocht voor 6+ Maanden

Geplaatst: 30 mrt
Beste Freelancers, Gezocht: Online Marketing specialist die ons Marketing team komt versterken. Wij zijn een vastgoedbedrijf, gespecialiseerd in de handel van vastgoed. Je ondersteunt ons bij de dagelijkse online marketing werkzaamheden. Dit kan zowel geheel vanaf huis als deels bij ons op kantoor en deels thuis. Mocht je interesse hebben, dan horen wij graag van je via een reactie op Hoofdkraan.nl.

Freelance Digitaal Marketing & Social Media Manager

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Voor onze marketingtak in het onderwijs zijn wij op zoek naar een marketing & social media planner. Als mediabureau werken wij aan diverse opdrachten voor verschillende bedrijven.     Aan de marketing & social media manager wordt gevraagd om de volgende social media kanalen te onderhouden: LinkedIn, Twitter, Instagram, de websites en interne systemen. Mid…

Online Marketeer Gezocht om onze Website te Boosten

Geplaatst: 8 mrt
Beste freelancers, Onlangs hebben wij ons design laten aanpassen en ook naar de marketing laten kijken. Echter denken wij dat er op beide fronten nog veel te winnen valt. Wij zijn een specialist in vochtbestrijding in en om het huis. Het gaat om onze bedrijfswebsite voor o.a. offerte aanvragen. Uiteraard kunnen wij bij interesse een link naar onze website toesturen. Ons budget is afhankelijk van de…

Landingspagina Aanmaken en Funnelmarketing

Geplaatst: 8 mrt
Beste freelancers, Opdracht: Landingspagina creëren voor een nieuwe service die ik aanbied in mijn bedrijf. Ik heb daarvoor een abonnement op een marketing platform genomen, kom er echter niet aan toe om dit in te zetten. Tevens Funnelmarketing opzetten. Mijn budget: max. € 500,- Bij interesse graag een reactie via Hoofdkraan.nl.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht