Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Full Stack Developer Gezocht voor Lange Termijn

Opdracht ID: 48363

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 15-07-2021
Reacties: 3
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 21-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een software development organisatie en werken continu aan innovatieve ideeën in de regio Den Haag. wij leveren maatwerkoplossingen, apps en digitale AI-platforms aan gemeenten en andere publieke organisaties. en werken continu aan innovatieve ideeën. Momenteel zijn op zoek naar een Full Stack developers bij voorkeur bij ons op locatie.

Als Full Stack developer ben je verantwoordelijk voor de software ontwikkeling van verschillende projecten. Je richt je vooral op het verbeteren van de software en het leesbaar maken van data. Dit doe je samen met het team onsite en offshore team.
Je houdt van je werk en probeert voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Je houdt ook van de klanten die ons nieuwe ideeën en projecten aanreiken. Samen genieten van ons vak als team is een uitdaging die je zoekt en ondersteunt.

Wat ga je doen?
 • Analyseren van de huidige systeemconfiguratie en waarborgen van de systeemstabiliteit
 • Werken aan de cloudomgeving volgens de wettelijke vereisten
 • Gedocumenteerde, goed ontworpen en geschreven software ontwikkelen
 • Correct omgaan met cyberbeveiliging en de mitigatie ervan
 • Zorg voor configuratiebeheer en versiebeheer •
 • Werken als een teamspeler in een groep Internationale developers

Jouw vaardigheden en ervaring
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • HBO werk- en denkniveau
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
 • Ervaring met front-end en back-end ontwikkeling
 • Ervaring met hostingomgevingen

Programmeertalen en softwaretools
 • PHP, Javascript, Python, HTML/CSS
 • NodeJS, ReactN, CodeIgniter, xcode, android studio
 • REST en JSON
 • Ubuntu, iOS , Android, MongoDB, MySQL / PostgreSQL
 • Github
 • Nginx
 • Docker en Kubernetes

De opdracht is voor een periode van ca.  6 maanden (met wellicht de mogelijkheid tot aanbieden voor nog een termijn). Wij verwachten iemand nodig te hebben voor 20-32 uur per week die direct kan beginnen. 
Als jij ons kan helpen en je bent beschikbaar, stuur ons dan een reactie in het engels via Hoofdkraan.nl

PHP programmeurs die hebben gereageerd (3)

Bjorn
Bjorn
15-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
15-07-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Arnoud
Arnoud
20-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4

Freelance PHP opdrachten

Freelance PHP Programmeur Gezocht

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende: Koppeling (ticket-verkoop) PHP aanpassen in bestaande webomgeving tussen WordPress site en bestaande locatie plugin. Mag/kan ook gebruik worden gemaakt van Wordpress plugins zoals bijvoorbeeld events. Ik hoor graag van jullie.

Library voor Communicatie met Office365

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een PHP programmeur die voor mij een library kan maken, of een fatsoenlijk werkende basis library heeft, om te communiceren met Office 365. Qua authenticatie mag dit geen ‘Basic Auth’ zijn (omdat deze per 1-10-2022 gaat vervallen). Ik wil graag vanuit PHP een functie aan willen roepen die de actie uitvoert. Dus geen 10-stappen plan. Eisen: - Mail…

Op zoek naar allround softwarearchitect!

Geplaatst: 15 jun
Hi Freelancer, We zijn voor een nieuw project van ons op zoek naar een allround software developer. De details kunnen helaas nog niet worden gedeeld in deze post in verband met NDAs, maar zullen telefonisch met je doorgenomen worden. Nodige skills zijn: * Javascript * Node.js of React.js of Vue.js * PHP Ons budget ligt tussen de 5.000 a 10.000EUR.

Freelancer Gezocht voor PHP Klusjes

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die PHP klusjes voor mij kan doen. Iemand die voor mijn website een inlog pagina kan maken en wat kleine CSS wijzigingen. Ik hoor graag van jullie.

Full stack developer (Symfony/Bootstrap/ReactJS)

Geplaatst: 15 jun
Hi Freelancer, Ben jij de Full stack developer of Front end ontwikkelaar waar we naar op zoek zijn? De opdracht Graag willen wij ons back en front-end team uitbreiden. Onze systemen zijn geschreven in Symfony en maken wij gebruik van diverse frameworks. Het werk wat jij voor ons mag doen bestaat uit het door ontwikkelen van onze systemen, je inzetten voor het maken van nieuwe games in PHP, HTML en…

PHP Programmeur voor Communityplatformen

Geplaatst: 21 jun
Beste Freelancer, Wij zijn een Nederlandse startup in sociale activiteitenplatformen en zoeken een freelance Laravel developer met minimaal 3 jaar ervaring voor het verder ontwikkelen en uitbouwen van dit mooie project. Samen met onze lead developer werk je vanaf je eigen (thuis) locatie aan verschillende functionaliteiten. Je kunt direct aan de slag voor minimaal 4 tot 8 uur per week. Je bent verder…

WP Plugin voor Kinsta Omgeving (voor VS klanten)

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers, Wij hebben een web-survey met 7 vragen ontwikkeld. Resultaten worden verwerkt in een PDF-rapport met (customized) aanbevelingen voor de klant. Is nu in PHP gecodeerd als webpagina's en werkt naar wens. Hebben nu de behoefte om deze PHP-code onder te brengen in een robuuste WP plugin voor onze Kinsta omgeving voor VS klanten. Moet op korte termijn.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht