Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Full Stack Developer Gezocht voor Lange Termijn

Opdracht ID: 48363

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 15-07-2021
Reacties: 2
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 21-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een software development organisatie en werken continu aan innovatieve ideeën in de regio Den Haag. wij leveren maatwerkoplossingen, apps en digitale AI-platforms aan gemeenten en andere publieke organisaties. en werken continu aan innovatieve ideeën. Momenteel zijn op zoek naar een Full Stack developers bij voorkeur bij ons op locatie.

Als Full Stack developer ben je verantwoordelijk voor de software ontwikkeling van verschillende projecten. Je richt je vooral op het verbeteren van de software en het leesbaar maken van data. Dit doe je samen met het team onsite en offshore team.
Je houdt van je werk en probeert voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen en technologieën. Je houdt ook van de klanten die ons nieuwe ideeën en projecten aanreiken. Samen genieten van ons vak als team is een uitdaging die je zoekt en ondersteunt.

Wat ga je doen?
 • Analyseren van de huidige systeemconfiguratie en waarborgen van de systeemstabiliteit
 • Werken aan de cloudomgeving volgens de wettelijke vereisten
 • Gedocumenteerde, goed ontworpen en geschreven software ontwikkelen
 • Correct omgaan met cyberbeveiliging en de mitigatie ervan
 • Zorg voor configuratiebeheer en versiebeheer •
 • Werken als een teamspeler in een groep Internationale developers

Jouw vaardigheden en ervaring
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • HBO werk- en denkniveau
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
 • Ervaring met front-end en back-end ontwikkeling
 • Ervaring met hostingomgevingen

Programmeertalen en softwaretools
 • PHP, Javascript, Python, HTML/CSS
 • NodeJS, ReactN, CodeIgniter, xcode, android studio
 • REST en JSON
 • Ubuntu, iOS , Android, MongoDB, MySQL / PostgreSQL
 • Github
 • Nginx
 • Docker en Kubernetes

De opdracht is voor een periode van ca.  6 maanden (met wellicht de mogelijkheid tot aanbieden voor nog een termijn). Wij verwachten iemand nodig te hebben voor 20-32 uur per week die direct kan beginnen. 
Als jij ons kan helpen en je bent beschikbaar, stuur ons dan een reactie in het engels via Hoofdkraan.nl

PHP programmeurs die hebben gereageerd (2)

Danny
Danny
15-07-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Arnoud
Arnoud
20-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4

Freelance PHP opdrachten

Website nakijken

Geplaatst: 16 feb
Hallo meneer/mevrouw, Ik wil graag een persoon inhuren die kennis heeft van .php  om een eenvoudige website na te kijken. Waarschijnlijk zit er een fout in de code.  

Backend Laravel Developer

Geplaatst: 16 feb
Hi freelancers! Wij zijn tijdelijk voor op regelmatige basis opzoek naar een Backend Laravel Developer. Omdat dit een belangrijke klant van ons is dienen wij samen duidelijke afspraken te maken. Als eerste, verwachten wij het volgende: - Aantoonbare ervaring met Laravel - Ervaring met Vue.js - Ervaring met Tailwind CSS framework - Als je ook nog eens ervaring hebt met het Bagisto thema scoor je extra…

PHP ontwikkelaar gezocht

Geplaatst: 4 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een (php) ontwikkelaar die op regelmatige basis ondersteuning kan bieden. Op dit moment gaat het specifiek om een project waarbij een bestaande applicatie is overgezet naar een andere server. Hierna werkt het vasthouden van de sessie niet meer. Ik verwacht dat dit snel op te lossen is. Daarnaast ben ik bezig met de ontwikkeling van een nieuwe applicatie waarvan…

Installatie script maken en evt. dashboard/php

Geplaatst: 24-09-2023
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van een installatie script voor het installeren van software vanuit een bepaalde server (installatie.sh). Tevens zou het fijn zijn als ik deze software kan managen doormiddel van een dashboard/panel. Alle files zijn geinstalleerd op een Centos server.

Backend Developer (Laravel) affiniteit POI Data

Geplaatst: 02-09-2023
Beste freelancers, Voor het beheren en matchen van POI’s zoeken wij een Laravel backend developer die aan de slag kan met het creëren van een backend met globaal de volgende functies; - POI’s laden via verschillende import mogenlijkheden (o.a. API, excel, .csv, etc) - Het matchen en ontdubbelen van POI’s - POI’s verrijken door het bevragen van externe API’s - Het…

Aanroep Bol.com Open API (affiliate)

Geplaatst: 30-06-2023
Beste php-er, Ik ben op zoek naar iemand die een 'simpel' php request voor me kan schrijven om de Bol.com open API aan te roepen voor affiliate partners. Ik heb dit in het verleden zelf gedaan toen er nog gebruik werd gemaakt van een eenvoudige API-key, op basis van een Github voorbeeld (zie bijlage, daar wordt de uiteindelijke request gedaan). Nu moet er echter een JWT toegangs token worden…

PHP scripjes weer werkend krijgen

Geplaatst: 21-06-2023
Hola (IT) freelancers, Ik was druk bezig met het promoten van mijn website (via AdWords e.d.) en normaliter werkt dat wel , maar de laatste week kwam niks binnen, en wat bleek.. Mijn PHP scripjes voor het verzenden ($_POST) van mijn formulieren doen het (denk ik) niet meer. Wie o wie heeft (wel) verstand van Php en helpt mij mijn websiteformulieren weer werkend te krijgen? :)  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht