Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Digitale Marketing Specialist Gezocht

Opdracht ID: 49779

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 31-12-2021
Reacties: 8
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 07-01-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zoeken een digitale marketing specialist die kan ondersteunen bij het realiseren van online ambities de komende tijd. Het komende kwartaal starten we diverse nieuwe projecten en daarbij zoeken we tijdelijke extra ondersteuning.

Je gaat bijdragen aan het designen en maken van WordPress sites.
Je gaat meewerken aan website bezoek optimaliseren middels SEO, SEA of social campagnes en e-mailmarketing.
Verder ga je ook aan de slag met huisstijlontwikkeling, content, copywriting, customer journey mapping en marktanalyse.

Wij zoeken hiervoor een energieke en positief ingestelde aanpakker die T-shaped is. T-shaped = een brede (marketing)basis hebben, met daarbinnen een bepaalde expertise waar je kracht ligt. Je hoeft niet alles te kunnen, maar weet precies waar jouw eigen kracht ligt en waar anderen uit het team goed in zijn, om zo samen succes te realiseren.

Je kunt werken met (een deel) van volgende tools: WordPress en aanverwante tools, Notion, Adobe Creative Cloud (o.a. Illustrator en Photoshop), Google Analytics, Canva, Google AdWords, Mailchimp, social media advertising (o.a. Facebook/Instagram/LinkedIn), Google Data Studio.

Ben jij de freelancer die we zoeken? Let’s talk!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (8)

Mike
Mike
31-12-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Michel
Michel
31-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
31-12-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Lars
Lars
04-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rinke
Rinke
31-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Nanne
Nanne
31-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bram
Bram
03-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Dolf
Dolf
03-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance online marketing opdrachten

Marketing expert voor ecommerce merk in de wielersport niche

Geplaatst: 23 mei
Beste professional, Mijn naam is Mika Westenberg, de oprichter van een fiets accessoires merk, wat ik 2,5 jaar geleden ben begonnen. Het hoofdproduct betreft een op Nederlands bodem gemaakt fietsophangsysteem. Dit product is uniek en ontwikkeld met een engineer. Daarnaast zijn er recent extra accessoires toegevoegd, om de LTV te verhogen. Door mijn achtergrond in productontwikkeling is het ophangsysteem…

(Job) Marketeer IT sector

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar marketeers die ervaring hebben met het online adverteren naar deze specifieke doelgroep: IT. Interesse gebied: Data Science en Machine learning. Deze groep is mijn target. Het mag uiteraard wel wat breder worden ingesteld, maar zo heb je in ieder geval een duidelijk kader. De opdracht is, het promoten van online vacatures via de social kanalen en via linkedin,…

Ervaren copywriter gezocht (Expert Level)

Geplaatst: 1 mei
Hey mijn naam is Jelte-Pier Wij zijn op zoek naar een part time copywriter die zich wil aansluiten bij het ** team Wij zijn een jong E-commerce bedrijf in de supplementen Niche. Met momenteel een klein team van 6 mensen internationaal, 400+ Trustpilot reviews en een redelijk groot klantenbestand zijn wij flink aan het uitbreiden. Momenteel zijn we op zoek naar iemand die goede headlines…

Google-adds hulp gezocht voor campagne startup

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor onze start-up met verplaatsbare rust en ontprikkel-cabines voor scholen, bedrijven, festivals en evenementen zijn we op zoek naar iemand die ons voor een leuke prijs een mooi google-adds campagne kan opzetten. Wij komen hiermee zelf in de basis redelijk mee uit de voeten, alhoewel het enigszins 'gokken' blijft of we de juiste content en inhoud toevoegen. Daarom willen…

Vernieuwende Creatieve Content Marketeer

Geplaatst: 10-04-2023
Beste freelancers, voor ons marketingbureau in Rotterdam zijn we op zoek naar een vernieuwende, creatieve content marketeer. Iemand die ons kan helpen om ons bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Tot snel.

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht