Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Digital Performance Marketeer voor Schoenenwinkel

Opdracht ID: 48367

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 16-07-2021
Reacties: 2
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 29-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze internationale online schoenen winkels zijn wij op zoek naar een Engels en bij voorkeur Duits sprekende Digital Performance Marketeer.
De juiste freelancer voldoet aan de volgende wensen en eisen:
 • Goed begrip van performance marketing en online klantacquisitie.
 • Ervaren met SEA, Facebook Ads, Retargeting, Display en Programmatic advertising.
 • Diepgaande ervaring met Google Analytics en AdWords
 • 3+ jaar werkervaring in een vergelijkbare rol binnen Digital Marketing bij voorkeur in een Brand e-commerce omgeving.
 • Zelfstarter, prestatie- en datagedreven, in staat om zijn of haar deel van het bedrijf te sturen en verantwoordelijk te zijn voor deliverables.

De werkzaamheden bestaan uit:
 • Beheer digitale campagnes, inclusief Display, VOL, Paid Search, Facebook Ads, Retargeting, Affiliates en Programmatic.
 • Het meten van de impact van alle prestatie-initiatieven voor continu leren en optimaliseren.
 • Voer data-analyse uit, trek inzichten en zet deze om in bruikbare veranderingen die kanaaloptimalisatie en groei zullen stimuleren.
 • Verkennen, analyseren en testen van betaalde zoekmogelijkheden voor nieuwe doelgroepsegmenten.

We gaan graag een samenwerking aan voor langere termijn.
Spreek jij engels (en Duits) en voldoe jij aan bovenstaande eisen en wensen?
Stuur dan je reactie in het engels via Hoofdkraan.nl

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (2)

Jasper
Jasper
16-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Colin
Colin
16-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance online marketing opdrachten

Les in vloggen

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij met mijn bedrijf kan leren vlogs te maken met mijn IPhone en deze te leren plaatsen op social media. Daarnaast mij wegwijs te maken op de socials. Graag zou ik face te face werken. Ik kom uit Zuid-Holland dichtbij Zeeland.

Hulp bij publicatie gedichten bundel

Geplaatst: 18 sep
Hallo iedereen! Ik heb mijn eerste autobiografische gedichtenbundel: ''onweersbui van hoop''  geschreven en recent uitgebracht. ik wil graag zo veel mogelijk bereik creëren. Ik ben op zoek naar iemand die serieus onderzoek doet naar/hoe/wat/waar ik zo veel mogelijk geïnteresseerde mensen kan vinden en ik daardoor dus beduidend meer ga kunnen verkopen. Eigenlijk kort…

GA4 expert gezocht

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers.  Ik ben op zoek naar iemand die weet  waarom de data in de velden totale inkomsten en aankoopopbrengst leeg blijven in GA4 terwijl de E-commerce aankopen wel geladen worden?

Ervaren online marketier

Geplaatst: 3 aug
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een ervaren online/sociale media marketier die ons kan ondersteunen bij het genereren van voldoende warme leads en het opbouwen van een sterke branding. Ons bedrijf zit in de verduurzaming ( voornamelijk zonnepanelen en airco's) en willen hiervoor dagelijks voldoende leads genereren door gebruik te maken van verschillende platformen ( facebook, instagram,…

Online marketeer met liefde voor muziek

Geplaatst: 16 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online marketeer die mij wil helpen met het opzetten en vooral uitvoeren van een marketing- en advertisingcampagne voor een nieuw muziek start-up. Gaat om parttime activiteit. Periode juli - september, met afhankelijk resultaten daarna permanente inzet. Ervaring met social media, advertising en video gewenst/noodzakelijk. Je werkt in non-profit omgeving,…

Marketing webshop

Geplaatst: 8 jun
Hallo allemaal, Ik zoek iemand die me kan helpen voor goedkope online marketing. Ik heb een bedrijf met producten van een lage waarde, het gaat om accessoires. Ik zoek iemand voor ongeveer 8 uur in de week of voor een maandbedrag. Ik ben startende dus mijn budget is niet groot.  Graag hoor ik wanneer je geïnteresseerd bent!

Marketing e-commerce platform

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, Wij hebben een nieuw e-commerce platform voor webshop eigenaren waar we plugins, payment service providers, webshopeigenaren en experts samenbrengen. Voor de marketing zijn wij op zoek naar een marketing medewerk(st)er. De eerste opdracht is de lancering van ons platform en zal ongeveer 20 uur werk zijn. We hebben een budget van € 25,00-€ 50,00 excl. BTW per uur.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht