Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Communicatie Specialist

Opdracht ID: 52108

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-12-2022
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 01-12-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een innovatief crowdfunding platform dat breekt met het traditioneel uitgeven van boeken. Ons platform verbindt auteurs met liefhebbers. Hierdoor ontstaat er een hechte community en zorgen we er samen voor dat de financiering rond is, zodat het boek uitgegeven kan worden.

Over de functie
Als Freelance Communicatie Specialist (All-Rounder) binnen het bedrijf ben jij samen met onze Online Marketing Specialist verantwoordelijk voor de externe communicatie naar potentiële donateurs en overige crowdfunding geïnteresseerden. Je bent de expert in het opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van crowdfunding campagnes en je begeleidt deze van A tot Z. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de interne communicatie met de auteurs en book-angels van hun eigen crowdfunding- proces. Jij raakt onze klanten in het hart met onze PR- en social media campagnes.

Over ons team
Gedrevenheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen is voor ons belangrijk. Dit zie je terug in ons (kleine) slagvaardige team van professionals.

Wat ga jij doen?
We dagen je uit met een breed scala aan werkzaamheden, zoals:

• Begeleiden van auteurs bij de opzet van hun crowdfundingsproject;
• Maken van videocontent voor op de website (inclusief editing);
• Beheren van de website (opzetten van nieuwe projecten, tekst en beeldmateriaal). Het beheer van de website van uitgeverij Heart Media valt hier ook onder;
• Bedenken van social-media campagnes en het maken van de content;
• Opstellen en uitvoeren van een PR-plan in afstemming met auteurs;
• Opmaken van persberichten en inspiratie bulletins en de verzending ervan;
• Opstellen van social-media planning en de opvolging daarvan in samenwerking met de auteurs;
• Ontwerpen van banners en flyers.

Wat zoeken we in jou als onze nieuwe Communicatie Specialist?
Jij leeft je goed in, in al onze klanten. Je bruist van de energie en krijgt auteurs gemakkelijk mee om resultaten te boeken. Het opstropen van je mouwen is je niet vreemd. Je schakelt snel en makkelijk en stelt goed prioriteiten. Verder vinden we het belangrijk dat:
• Je een expert bent in de richting van marketing en/of communicatie;
• Enige ervaring hebt in een soortgelijke functie;
• Je bruist van energie en gedrevenheid (vinden wij belangrijker dan je ervaring);
• Je goed bent in het motiveren van mensen.
Heb je ervaring met Camtasia, Klaviyo en Indesign? Dan is dat een pré. Verder hopen we dat je bereid bent om creatief mee te denken over de ontwikkeling van de organisatie.

Wat wij jou bieden
• Thuiswerken wordt gestimuleerd (1 dag of middag op kantoor is een must);
• Jaarlijkse resultaatbonus (o.b.v. het organisatieresultaat);
• Reiskostenvergoeding;
• Interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
• En vooral; een plek binnen een groeiend bedrijf met gave contacten en toffe energie.

Over ons
Ons platform is ontstaan uit liefde voor boeken en publiceren. Wij zijn een samenwerking van ervaren uitgevers met ieder een eigen specialisme. De een weet veel van managementboeken, de ander van literatuur en fictie. Samen hebben we ontzettend veel kennis van boeken, de markt en hoe je succesvol projecten tot leven brengt.
Bovendien kijken we verder dan alleen boeken. We richten ons mede op cross-mediale uitgaven, waarbij er naast een boek ook een ander medium om de hoek komt kijken. We ondersteunen auteurs bij het organiseren van workshops en trainingen om lezers net dat beetje extra te brengen. En we ondersteunen online met marketing, adverteren en promotie. Het is onze missie om meer goede boeken ter wereld te laten komen. Aan dat ideaal zijn wij 100% toegewijd. Die passie voor het vak brengt ons iedere dag verder. Wij kijken er naar uit om met jou samen te werken.

Herken jij jezelf in de omschrijving en ben je enthousiast geworden? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance online marketing opdrachten

Facebook marketeer

Geplaatst: 30 nov
Beste freelancers, Ik zoek een Facebook en Google marketeer welke een startups in de reisbranche gespecialiseerd op singlereizen kan helpen.

Marketeer gezocht voor meubelmakerij

Geplaatst: 12 nov
Hallo, Ik ben Tjalling op de Hoek en heb een meubelmakerij en wil graag door groeien. Hiervoor heb ik iemand nodig die mij helpt om meer opdrachten te krijgen. Ik maak en verkoop eiken tafels en meubels op maat in het noorden van Nederland Opdrachten kunnen vanuit mijn website  (site wordt momenteel vernieuwd). Facebook pagina Marktplaats advertenties Mond tot mond

Ondernemingsplan e-commerce webshop

Geplaatst: 27 nov
Hallo, Ik heb een idee voor een webshop waarop ik kleding verkoop. Graag wil ik starten met dropshipping. Ik ben op zoek naar iemand die in deze wereld thuis is. Om kledingmerken en fabrikanten te contacteren en een samenwerking voor te stellen, moet ik dus een helder en overtuigend ondernemingsplan kunnen voorleggen. Ik zoek iemand die dit plan voor mij kan uitwerken. Bedankt! Groeten Lies

Hubspot specialist

Geplaatst: 23 okt
Beste freelancers, Hubspot specialist gezocht. Een jaar geleden zijn we begonnen met het inzetten van Hubspot binnen onze marketingafdeling. Hier bedienen we 4 verschillende merken (b2c en b2b). We zoeken een freelancer die ons kan helpen om Hubspot beter te integreren. Het gaat hierbij om een het begeleiden van het marketingteam in het gebruik van Hubspot (bij voorkeur op locatie in Apeldoorn) in…

Les in vloggen

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij met mijn bedrijf kan leren vlogs te maken met mijn IPhone en deze te leren plaatsen op social media. Daarnaast mij wegwijs te maken op de socials. Graag zou ik face te face werken. Ik kom uit Zuid-Holland dichtbij Zeeland.

Hulp bij publicatie gedichten bundel

Geplaatst: 18 sep
Hallo iedereen! Ik heb mijn eerste autobiografische gedichtenbundel: ''onweersbui van hoop''  geschreven en recent uitgebracht. ik wil graag zo veel mogelijk bereik creëren. Ik ben op zoek naar iemand die serieus onderzoek doet naar/hoe/wat/waar ik zo veel mogelijk geïnteresseerde mensen kan vinden en ik daardoor dus beduidend meer ga kunnen verkopen. Eigenlijk kort…

GA4 expert gezocht

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers.  Ik ben op zoek naar iemand die weet  waarom de data in de velden totale inkomsten en aankoopopbrengst leeg blijven in GA4 terwijl de E-commerce aankopen wel geladen worden?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht