Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Communicatie Specialist

Opdracht ID: 52108

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-12-2022
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 01-12-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een innovatief crowdfunding platform dat breekt met het traditioneel uitgeven van boeken. Ons platform verbindt auteurs met liefhebbers. Hierdoor ontstaat er een hechte community en zorgen we er samen voor dat de financiering rond is, zodat het boek uitgegeven kan worden.

Over de functie
Als Freelance Communicatie Specialist (All-Rounder) binnen het bedrijf ben jij samen met onze Online Marketing Specialist verantwoordelijk voor de externe communicatie naar potentiële donateurs en overige crowdfunding geïnteresseerden. Je bent de expert in het opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van crowdfunding campagnes en je begeleidt deze van A tot Z. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de interne communicatie met de auteurs en book-angels van hun eigen crowdfunding- proces. Jij raakt onze klanten in het hart met onze PR- en social media campagnes.

Over ons team
Gedrevenheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen is voor ons belangrijk. Dit zie je terug in ons (kleine) slagvaardige team van professionals.

Wat ga jij doen?
We dagen je uit met een breed scala aan werkzaamheden, zoals:

• Begeleiden van auteurs bij de opzet van hun crowdfundingsproject;
• Maken van videocontent voor op de website (inclusief editing);
• Beheren van de website (opzetten van nieuwe projecten, tekst en beeldmateriaal). Het beheer van de website van uitgeverij Heart Media valt hier ook onder;
• Bedenken van social-media campagnes en het maken van de content;
• Opstellen en uitvoeren van een PR-plan in afstemming met auteurs;
• Opmaken van persberichten en inspiratie bulletins en de verzending ervan;
• Opstellen van social-media planning en de opvolging daarvan in samenwerking met de auteurs;
• Ontwerpen van banners en flyers.

Wat zoeken we in jou als onze nieuwe Communicatie Specialist?
Jij leeft je goed in, in al onze klanten. Je bruist van de energie en krijgt auteurs gemakkelijk mee om resultaten te boeken. Het opstropen van je mouwen is je niet vreemd. Je schakelt snel en makkelijk en stelt goed prioriteiten. Verder vinden we het belangrijk dat:
• Je een expert bent in de richting van marketing en/of communicatie;
• Enige ervaring hebt in een soortgelijke functie;
• Je bruist van energie en gedrevenheid (vinden wij belangrijker dan je ervaring);
• Je goed bent in het motiveren van mensen.
Heb je ervaring met Camtasia, Klaviyo en Indesign? Dan is dat een pré. Verder hopen we dat je bereid bent om creatief mee te denken over de ontwikkeling van de organisatie.

Wat wij jou bieden
• Thuiswerken wordt gestimuleerd (1 dag of middag op kantoor is een must);
• Jaarlijkse resultaatbonus (o.b.v. het organisatieresultaat);
• Reiskostenvergoeding;
• Interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
• En vooral; een plek binnen een groeiend bedrijf met gave contacten en toffe energie.

Over ons
Ons platform is ontstaan uit liefde voor boeken en publiceren. Wij zijn een samenwerking van ervaren uitgevers met ieder een eigen specialisme. De een weet veel van managementboeken, de ander van literatuur en fictie. Samen hebben we ontzettend veel kennis van boeken, de markt en hoe je succesvol projecten tot leven brengt.
Bovendien kijken we verder dan alleen boeken. We richten ons mede op cross-mediale uitgaven, waarbij er naast een boek ook een ander medium om de hoek komt kijken. We ondersteunen auteurs bij het organiseren van workshops en trainingen om lezers net dat beetje extra te brengen. En we ondersteunen online met marketing, adverteren en promotie. Het is onze missie om meer goede boeken ter wereld te laten komen. Aan dat ideaal zijn wij 100% toegewijd. Die passie voor het vak brengt ons iedere dag verder. Wij kijken er naar uit om met jou samen te werken.

Herken jij jezelf in de omschrijving en ben je enthousiast geworden? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance online marketing opdrachten

Social Media Advertentie Specialist/Partner in ReBanks

Geplaatst: 11 jul
Social Media Advertentie Specialist/Partner in ReBanks Bij ReBanks marketing/media agency zijn we hard aan het groeien en we zijn op zoek naar een gepassioneerde Social Media Advertentie Specialist. Deze persoon moet grondige kennis hebben van minimaal drie platformen (zoals Meta: "Facebook, Instagram, WhatsApp" TikTok en etc). Creativiteit is een vereiste; we zoeken iemand die briljante…

Freelance Google Ads Specialist gezocht

Geplaatst: 13 jun
Beste freelancers, Voor 2 lopende Google Ads accounts ben ik op zoek naar een Google specialist die een aantal zaken kan controleren/instellen. De accounts lopen al enige tijd en zijn gekoppeld aan 2x WordPress (WooCommerce) webshops. Een aantal zaken zijn echter niet (juist) ingesteld, waardoor de accounts niet optimaal performen: -Conversion tracking/tags -Audience list en sources issues -Re-marketing…

Meta ad specialist gezocht voor job marketing

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een meta ad expert met een overtuigende track record die gespecialiseerd is in job marketing campagnes en ijzersterk is in data. Wat heeft de campagne opgeleverd? Waar liggen kansen? Etc. De ad visuals en copy krijg je aangeleverd. Het gaat puur om performance. Budget is in overleg en afhankelijk van de campagne. 

Creatieve tekstschrijver voor drie vacatures in de horeca

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, We zoeken een tekstschrijver voor het opstellen van een aantal vacature teksten voor een horecabedrijf.

Marketing expert voor ecommerce merk in de wielersport niche

Geplaatst: 23 mei
Beste professional, Mijn naam is Mika Westenberg, de oprichter van een fiets accessoires merk, wat ik 2,5 jaar geleden ben begonnen. Het hoofdproduct betreft een op Nederlands bodem gemaakt fietsophangsysteem. Dit product is uniek en ontwikkeld met een engineer. Daarnaast zijn er recent extra accessoires toegevoegd, om de LTV te verhogen. Door mijn achtergrond in productontwikkeling is het ophangsysteem…

(Job) Marketeer IT sector

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar marketeers die ervaring hebben met het online adverteren naar deze specifieke doelgroep: IT. Interesse gebied: Data Science en Machine learning. Deze groep is mijn target. Het mag uiteraard wel wat breder worden ingesteld, maar zo heb je in ieder geval een duidelijk kader. De opdracht is, het promoten van online vacatures via de social kanalen en via linkedin,…

Ervaren copywriter gezocht (Expert Level)

Geplaatst: 1 mei
Hey mijn naam is Jelte-Pier Wij zijn op zoek naar een part time copywriter die zich wil aansluiten bij het ** team Wij zijn een jong E-commerce bedrijf in de supplementen Niche. Met momenteel een klein team van 6 mensen internationaal, 400+ Trustpilot reviews en een redelijk groot klantenbestand zijn wij flink aan het uitbreiden. Momenteel zijn we op zoek naar iemand die goede headlines…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht