Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Communicatie Specialist

Opdracht ID: 52108

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-12-2022
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 01-12-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een innovatief crowdfunding platform dat breekt met het traditioneel uitgeven van boeken. Ons platform verbindt auteurs met liefhebbers. Hierdoor ontstaat er een hechte community en zorgen we er samen voor dat de financiering rond is, zodat het boek uitgegeven kan worden.

Over de functie
Als Freelance Communicatie Specialist (All-Rounder) binnen het bedrijf ben jij samen met onze Online Marketing Specialist verantwoordelijk voor de externe communicatie naar potentiële donateurs en overige crowdfunding geïnteresseerden. Je bent de expert in het opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van crowdfunding campagnes en je begeleidt deze van A tot Z. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de interne communicatie met de auteurs en book-angels van hun eigen crowdfunding- proces. Jij raakt onze klanten in het hart met onze PR- en social media campagnes.

Over ons team
Gedrevenheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen is voor ons belangrijk. Dit zie je terug in ons (kleine) slagvaardige team van professionals.

Wat ga jij doen?
We dagen je uit met een breed scala aan werkzaamheden, zoals:

• Begeleiden van auteurs bij de opzet van hun crowdfundingsproject;
• Maken van videocontent voor op de website (inclusief editing);
• Beheren van de website (opzetten van nieuwe projecten, tekst en beeldmateriaal). Het beheer van de website van uitgeverij Heart Media valt hier ook onder;
• Bedenken van social-media campagnes en het maken van de content;
• Opstellen en uitvoeren van een PR-plan in afstemming met auteurs;
• Opmaken van persberichten en inspiratie bulletins en de verzending ervan;
• Opstellen van social-media planning en de opvolging daarvan in samenwerking met de auteurs;
• Ontwerpen van banners en flyers.

Wat zoeken we in jou als onze nieuwe Communicatie Specialist?
Jij leeft je goed in, in al onze klanten. Je bruist van de energie en krijgt auteurs gemakkelijk mee om resultaten te boeken. Het opstropen van je mouwen is je niet vreemd. Je schakelt snel en makkelijk en stelt goed prioriteiten. Verder vinden we het belangrijk dat:
• Je een expert bent in de richting van marketing en/of communicatie;
• Enige ervaring hebt in een soortgelijke functie;
• Je bruist van energie en gedrevenheid (vinden wij belangrijker dan je ervaring);
• Je goed bent in het motiveren van mensen.
Heb je ervaring met Camtasia, Klaviyo en Indesign? Dan is dat een pré. Verder hopen we dat je bereid bent om creatief mee te denken over de ontwikkeling van de organisatie.

Wat wij jou bieden
• Thuiswerken wordt gestimuleerd (1 dag of middag op kantoor is een must);
• Jaarlijkse resultaatbonus (o.b.v. het organisatieresultaat);
• Reiskostenvergoeding;
• Interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
• En vooral; een plek binnen een groeiend bedrijf met gave contacten en toffe energie.

Over ons
Ons platform is ontstaan uit liefde voor boeken en publiceren. Wij zijn een samenwerking van ervaren uitgevers met ieder een eigen specialisme. De een weet veel van managementboeken, de ander van literatuur en fictie. Samen hebben we ontzettend veel kennis van boeken, de markt en hoe je succesvol projecten tot leven brengt.
Bovendien kijken we verder dan alleen boeken. We richten ons mede op cross-mediale uitgaven, waarbij er naast een boek ook een ander medium om de hoek komt kijken. We ondersteunen auteurs bij het organiseren van workshops en trainingen om lezers net dat beetje extra te brengen. En we ondersteunen online met marketing, adverteren en promotie. Het is onze missie om meer goede boeken ter wereld te laten komen. Aan dat ideaal zijn wij 100% toegewijd. Die passie voor het vak brengt ons iedere dag verder. Wij kijken er naar uit om met jou samen te werken.

Herken jij jezelf in de omschrijving en ben je enthousiast geworden? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance online marketing opdrachten

Marketing Specialist voor exclusieve buitenkeukens

Geplaatst: 22 mrt
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar een marketing expert met ervaring op het gebied van exclusieve producten om onze producten in de Europese markt te zetten. Het betreft exclusieve design buitenkeukens.  Het gaat om een deeltijd opdracht in overleg. Er is budget beschikbaar om campagnes op te zetten. Het is ook mogelijk om op basis van een fee te werken voor elke lead. Het gaat hierbij om…

CRO Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij advies kan geven op het gebied van CRO voor het verbeteren van de website. Graag een expert op dit gebied met bewezen resultaten.

Marketing Freelancer voor Ecommerce Platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Onze start-up is een e-commerce platform waar webshop eigenaren gemakkelijk plug-ins en tools kunnen vergelijken en een offerte kunnen aanvragen voor een website of webshop. Wij zijn op zoek naar een marketing medewerk(st)er die campagnes bedenkt en online reclame maakt voor onze website. De opdracht is ongeveer 10 uur werk, daarna regelmatig (bijvoorbeeld 15 uur per maand). Bij…

Ervaren Online Marketeer Gezocht in Utrecht

Geplaatst: 13 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren freelance online marketeer die ons team wil komen versterken. Als online marketeer voer je taken uit die gericht zijn op de promotie van ons juridische platform via onze digitale kanalen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van strategieën om de gestelde doelstellingen te behalen. Je gaat campagnes opzetten,…

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver)

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver). Dit gaat om een parttime freelance rol binnen onze TikTok agency. Als TikTok Creative Marketeer en Scriptschrijver is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het ontwikkelen en schrijven van native en engaging scripts en briefings voor TikTok advertenties. Je werkt samen met de klant om de brand guidelines, brand USPs en doelstellingen…

Content Marketeer Gezocht in Lemmer

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Voor een organisatie actief in de agrarische sector zijn wij op zoek naar een content marketeer. Uren in overleg, werken op locatie (zowel op kantoor, als bij klanten). Omgeving Lemmer, Friesland. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - Meewerken aan onze maandelijkse campagnes - Beheren social media kanalen (plaatsen, reageren etc.) - Visuals maken en editen, foto's / video's,…

Online Marketing voor Joodse Community

Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Voor onze organisatie zoeken wij een alleskunner die goed kan schrijven (Nederlands en Engels), onze website kan beheren, nieuwsbrieven kan verzorgen alsook zijn/haar creativiteit kwijt kan op de verschillende social media kanalen. Het gaat om 10 uur per week. Interesse? Dan horen wij graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht