Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Overige Marketing & Communicatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fondsenwerver voor Kinderrechten Organisatie

Opdracht ID: 51108

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10-06-2022
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 10-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voel jij je betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking? Zou jij je hiervoor willen inzetten? Ga dan bij ons aan de slag als fondsenwerver!

Als fondsenwerver kom je terecht in het team particulieren, dit team is verantwoordelijk voor de marketing en fondsenwerving.

Wat ga jij doen als fondsenwerver?
 • je draagt bij aan het doel zoveel mogelijk particuliere donateurs te werven en supporter te maken voor het leven;
 • je draagt bij aan het vergroten van de inkomsten;
 • je werft donateurs via het kanaal Face 2 Face (aan de deur, op straat en op evenementen);
 • je haalt maandelijkse giften en leads op bij donateurs (soms in samenwerking met vrijwilligers);
 • je legt het belang van hulp aan kinderen uit, elke dag opnieuw;
 • Je hebt als fondsenwerver een grote sociale impact met jouw enthousiasme en werkt op diverse locaties in Nederland;

Wat we bieden
Als fondsenwerver werk je mee aan een betere wereld voor kinderen samen met meer dan 150 gedreven en enthousiaste collega's.
Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht.

Wat krijg je nog meer als fondsenwerver?
 • parttime of fulltime aanstelling voor minimaal 24 uur per week;
 • uitzicht op een vaste baan;
 • arbeidsvoorwaarden passend bij de goede doelen sector.

Functie-eisen
De geschikte kandidaat voor de functie van fondsenwerver houdt van gezelligheid en voelt zich betrokken bij kinderrechten. Verder vragen wij:
 • minimale beschikbaarheid van 3 dagen (24 uur per week);
 • goede beheersing van de Nederlandse taal is een must;
 • communicatieve vaardigheden;
 • doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.

Over het bedrijf
Wij geloven dat ieder kind kind moet kunnen zijn, altijd en overal. Ieder kind kan de toekomst bepalen. Teveel kinderen groeien nu nog op in slechte omstandigheden. Samen maken we een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal.

Reageren? Of wil je meer weten over de functie van fondsenwerver? Leuk dat je enthousiast bent! Stuur ons een bericht en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om de functie te bespreken en je voor te stellen. Zijn wij ook enthousiast? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek op locatie. Is er een match? Dan start jij op korte termijn als fondsenwerver!

Freelance marketing opdrachten

Marketing Specialist Luxury Brand

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Wij zijn een luxury brand binnen de accessoires en zijn op zoek naar een specialist marketing met ervaring en aantoonbare trackrecord en bovendien een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Het gaat hierbij om de volgende taken : *Herschrijven/aanpassen huidige marketingplan met praktisch toepasbare strategie en ideeën zowel voor online als offline  *schrijven van…

Redacteur Arbeidsmarktcommunicatie

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken op korte termijn iemand met veel aantoonbare ervaring in arbeidsmarktcommunicatie om onze vacatureteksten/profielen aantrekkelijker te maken. Tevens ga je contact opnemen (d.m.v. kort telefonisch interview) met de verschillende teams om in enkele zinnen de specifieke (sfeer)eigenschappen van dat team te beschrijven t.b.v. vacatureteksten. Interesse? Reageer direct!

Google Ads Specialist voor Coaching Traject

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Google adverteerder die kan helpen een coaching traject te adverteren. Niet op zoek naar allround Google adverteerders, maar het liefst iemand die de tijd neemt om specifiek in de zaken van een specifieke klant te duiken om de business ECHT te begrijpen en daarmee dus succesvolle converterende advertenties opzetten. Een advertentie opzetten en een tarief…

Hulp bij Naamsbekendheid van Installatiebedrijf

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Ik ben eigenaar van een installatiebedrijf / koeltechnisch bedrijf. Nou heb ik over het werk momenteel niet te klagen maar qua naamsbekendheid loopt het nog wel wat achter. Graag zou ik met iemand willen sparen om hier de nodige verandering in aan te brengen. Graag hoor ik van je of als je dit ziet zitten en wat je ideeën zijn.

Mailchimp Hulp Gevraagd

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij het inrichten van Mailchimp. Wij zijn een PT Studio en werk met mensen naar een gezond gewicht, fit lijf en gezonde leefstijl/mindset. Graag wilde wij middels Mailchimp onze mailings/nieuwsbrieven automatiseren. Nu zou ik graag willen dat iemand het voor mij inricht en opmaakt en uitlegt hoe ik zelf uiteindelijk (kleine) aanpassingen kan doen (bijvoorbeeld…

Freelancer met Mailchimp Kennis Gezocht

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Met spoed ben ik op zoek naar een freelancer die goed is met Mailchimp. Dit betreft niet een grote klus. Het gaat om het gereed maken en instellen van de DNS instelling t.b.v het effectief afleveren van campagnes bij klanten. Ik hoor graag van jullie.

Hulp bij Mailchimp Inrichten

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij het inrichten van Mailchimp. Ik ben personal trainer/coach en werk met mensen naar een gezond gewicht, fit lijf en gezonde leefstijl/mindset. Ik heb een 12 weken programma waarbij deelnemers elke week een mail van mij krijgen met informatie en opdrachten. Nu stuur ik die mail elke week handmatig maar dat wil ik met Mailchimp automatiseren. Nu zou ik graag willen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht