Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Overige Marketing & Communicatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fondsenwerver voor Kinderrechten Organisatie

Opdracht ID: 51108

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10 jun
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 10 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voel jij je betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking? Zou jij je hiervoor willen inzetten? Ga dan bij ons aan de slag als fondsenwerver!

Als fondsenwerver kom je terecht in het team particulieren, dit team is verantwoordelijk voor de marketing en fondsenwerving.

Wat ga jij doen als fondsenwerver?
 • je draagt bij aan het doel zoveel mogelijk particuliere donateurs te werven en supporter te maken voor het leven;
 • je draagt bij aan het vergroten van de inkomsten;
 • je werft donateurs via het kanaal Face 2 Face (aan de deur, op straat en op evenementen);
 • je haalt maandelijkse giften en leads op bij donateurs (soms in samenwerking met vrijwilligers);
 • je legt het belang van hulp aan kinderen uit, elke dag opnieuw;
 • Je hebt als fondsenwerver een grote sociale impact met jouw enthousiasme en werkt op diverse locaties in Nederland;

Wat we bieden
Als fondsenwerver werk je mee aan een betere wereld voor kinderen samen met meer dan 150 gedreven en enthousiaste collega's.
Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht.

Wat krijg je nog meer als fondsenwerver?
 • parttime of fulltime aanstelling voor minimaal 24 uur per week;
 • uitzicht op een vaste baan;
 • arbeidsvoorwaarden passend bij de goede doelen sector.

Functie-eisen
De geschikte kandidaat voor de functie van fondsenwerver houdt van gezelligheid en voelt zich betrokken bij kinderrechten. Verder vragen wij:
 • minimale beschikbaarheid van 3 dagen (24 uur per week);
 • goede beheersing van de Nederlandse taal is een must;
 • communicatieve vaardigheden;
 • doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.

Over het bedrijf
Wij geloven dat ieder kind kind moet kunnen zijn, altijd en overal. Ieder kind kan de toekomst bepalen. Teveel kinderen groeien nu nog op in slechte omstandigheden. Samen maken we een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal.

Reageren? Of wil je meer weten over de functie van fondsenwerver? Leuk dat je enthousiast bent! Stuur ons een bericht en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om de functie te bespreken en je voor te stellen. Zijn wij ook enthousiast? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek op locatie. Is er een match? Dan start jij op korte termijn als fondsenwerver!

Freelance marketing opdrachten

Email Marketeer Gezocht

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een specialist email marketeer. In de samenwerking willen we graag onze email marketing opzetten op basis van ons eigen opgebouwde email bestand. We zoeken specialisten die ervaring hebben met HTML email content creatie. Dus niet alleen statisch maar ook dynamische content. Ervaring in de casino en gaming industrie is een pre. Bij interesse zien we je offerte…

Administratieve Ondersteuning voor Marketingbureau

Geplaatst: 11 nov
Beste freelancers, Voor mijn media & marketingbureau ben ik op zoek naar iemand die mij administratief en commercieel kan ondersteunen. Heb je online ervaring? Bij voorkeur social media kennis? LinkedIn kennis? Dan kom ik graag met je in contact. Voor deze opdracht ben ik specifiek op zoek naar een freelancers en niet maar een bedrijf.

Vertalen en Online Promotie Duitse Markt

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons de zakelijke Duitse markt wil verkennen met ons product. Wij zijn een specialist in kunststof rijplaten. De werkzaamheden zullen in eerste instantie bestaan uit het vertalen van een website op het platform van Jouwweb. Dit is gaat niet om veel teksten omdat het maar om 1 product gaat. Dit product heeft wel meerdere maten. Daarna moet het…

Community Manager Gezocht in Capelle

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Voor de periode van 6 maanden zijn wij voor ons bedrijf op zoek naar een interim community manager. Omdat de voertaal Engels is, zoeken we ook iemand die heel goed is in Engels en ervaring heeft als Communicatie Manager / Impact Manager. De opdracht zal grotendeels worden uitgevoerd op locatie bij een Universiteit. Bij voorkeur ervaring binnen de academische of scholen gemeenschap.…

Community Manager voor Universiteit Den Haag

Geplaatst: 15 sep
Beste freelancers, Voor een tijdelijk project voor voorschillende Universiteiten zijn we op zoek naar een freelance community manager. Iemand die al ervaring heeft met het managen van projecten en bij voorkeur ook binnen de scholengemeenschap. Het gaat om 6 platforms. Voor alle kanalen zijn templates op Canva, Adobe Illustrator en InDesign beschikbaar waar tot op zekere hoogte aan gehouden moet worden.…

Marketing en Sales voor Startup

Geplaatst: 13 sep
Beste freelancers, Heb jij altijd al eens voor een start-up willen werken? Dan is dit je kans. Wij zijn nu bezig met een marketing & sales afdeling op poten te zetten. In twee jaar tijd willen wij de allerbeste worden in onze shops (webwinkels) en onze platformen (marketplaces). Er ligt een solide plan, een enthousiast development team en hopelijk binnenkort jij! Denk jij: zij kunnen echt…

Schrijven van Verkoop Pitch (Cold Mailing)

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die 3 overtuigende zakelijke samenwerkings pitchen kan schrijven.  De pitchen zijn voor 3 verschillende sectoren om te overtuigen een toekomstige samenwerking aan te gaan met onze wasgeuren: supermarkten, kapperszaken en woon- inspriatie/accesoires winkels. Bij interesse kan ik je voorzien van meer informatie betreft onze producten.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht