Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Overige Marketing & Communicatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fondsenwerver voor Kinderrechten Organisatie

Opdracht ID: 51108

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10-06-2022
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 10-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voel jij je betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking? Zou jij je hiervoor willen inzetten? Ga dan bij ons aan de slag als fondsenwerver!

Als fondsenwerver kom je terecht in het team particulieren, dit team is verantwoordelijk voor de marketing en fondsenwerving.

Wat ga jij doen als fondsenwerver?
  • je draagt bij aan het doel zoveel mogelijk particuliere donateurs te werven en supporter te maken voor het leven;
  • je draagt bij aan het vergroten van de inkomsten;
  • je werft donateurs via het kanaal Face 2 Face (aan de deur, op straat en op evenementen);
  • je haalt maandelijkse giften en leads op bij donateurs (soms in samenwerking met vrijwilligers);
  • je legt het belang van hulp aan kinderen uit, elke dag opnieuw;
  • Je hebt als fondsenwerver een grote sociale impact met jouw enthousiasme en werkt op diverse locaties in Nederland;

Wat we bieden
Als fondsenwerver werk je mee aan een betere wereld voor kinderen samen met meer dan 150 gedreven en enthousiaste collega's.
Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht.

Wat krijg je nog meer als fondsenwerver?
  • parttime of fulltime aanstelling voor minimaal 24 uur per week;
  • uitzicht op een vaste baan;
  • arbeidsvoorwaarden passend bij de goede doelen sector.

Functie-eisen
De geschikte kandidaat voor de functie van fondsenwerver houdt van gezelligheid en voelt zich betrokken bij kinderrechten. Verder vragen wij:
  • minimale beschikbaarheid van 3 dagen (24 uur per week);
  • goede beheersing van de Nederlandse taal is een must;
  • communicatieve vaardigheden;
  • doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.

Over het bedrijf
Wij geloven dat ieder kind kind moet kunnen zijn, altijd en overal. Ieder kind kan de toekomst bepalen. Teveel kinderen groeien nu nog op in slechte omstandigheden. Samen maken we een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal.

Reageren? Of wil je meer weten over de functie van fondsenwerver? Leuk dat je enthousiast bent! Stuur ons een bericht en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om de functie te bespreken en je voor te stellen. Zijn wij ook enthousiast? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek op locatie. Is er een match? Dan start jij op korte termijn als fondsenwerver!

Freelance marketing opdrachten

Emailfunnels bouwen in Reloadify

Geplaatst: 10 okt
Dekbedovertrekken & Zo is op zoek naar een specialist in het opzetten van enkele emailfunnels in Reloadify. Het gaat om 2 funnels nav e-booken en een funnel met een vragenlijst gericht op service, engagement en collectie. Uiteraard is het doel de emaillijst uit te breiden en deze te laten converteren.

Podcastmaker gezocht

Geplaatst: 10 okt
Voor ons Digitale marketing bureau willen wij een podcast starten. Wij hebben echter iemand nodig die dit op kan zetten en eens in de zoveel tijd een podcast kan opnemen met onze branding en input op onderwerpen en eventueel sprekers.

72. Docent Vormgeven met Canva

Geplaatst: 27 aug
Het Kronenburgh College staat voor kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs. Wij verzorgen: • erkende mbo-opleidingen (MBO3-4+ / MEAO) • internationale Bachelor Business en Management opleidingen • bedrijfsopleidingen • in de richtingen: Financieel, Commercieel, Secretarieel, Personeel, Juridisch, Bank- en Verzekeringswezen, Makelaardij, International Business, Management,…

BabyRoomBoom laten groeien op alle wijze die mogelijk is

Geplaatst: 11 sep
Ons helpen onze naam + merk groter te maken. Mede door Google Ads, maar ook op andere mogelijke manieren. Hulp en advies hebben wij hier over nodig. Kosten 350/400 euro per maand. Google ads Campagnes staan al.

Marketing assistance gevraagd

Geplaatst: 5 sep
Are you an English Native speaker and are fluent in and/or understand the Dutch language? Are you familiar with advertising on linkedin? Do you know how to write and edit a text and make technical content interesting for the reader? Do you know how to draw up and (later) execute a marketing plan? We are looking for assitance with our marketing activities: > we want to put the brand, services and…

Veel. Foto's downloaden van websites.. (met toestemming)

Geplaatst: 4 sep
Freelancer voor Fotoverzameling van websites... (met toestemming) Projectomschrijving: Wij zijn op zoek naar een gedetailleerde en efficiënte freelancer die ons kan helpen bij het verzamelen van afbeeldingen van ongeveer 400 websites in Nederland. Voor onze website hebben we per website 10-20 foto's nodig, die je van de websites mag downloaden. (Gebruik een tool) plaats ze in een map, met…

Marketing | Scale-up in Delft

Geplaatst: 19 jul
We zoeken hulp voor het opzetten van een marketing plan, visualisaties, folders en brochures maken. Brainstormen over de website en online marketing.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht