Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Overige Marketing & Communicatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fondsenwerver voor Kinderrechten Organisatie

Opdracht ID: 51108

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10-06-2022
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 10-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voel jij je betrokken bij de rechten van kinderen en ontwikkelingssamenwerking? Zou jij je hiervoor willen inzetten? Ga dan bij ons aan de slag als fondsenwerver!

Als fondsenwerver kom je terecht in het team particulieren, dit team is verantwoordelijk voor de marketing en fondsenwerving.

Wat ga jij doen als fondsenwerver?
 • je draagt bij aan het doel zoveel mogelijk particuliere donateurs te werven en supporter te maken voor het leven;
 • je draagt bij aan het vergroten van de inkomsten;
 • je werft donateurs via het kanaal Face 2 Face (aan de deur, op straat en op evenementen);
 • je haalt maandelijkse giften en leads op bij donateurs (soms in samenwerking met vrijwilligers);
 • je legt het belang van hulp aan kinderen uit, elke dag opnieuw;
 • Je hebt als fondsenwerver een grote sociale impact met jouw enthousiasme en werkt op diverse locaties in Nederland;

Wat we bieden
Als fondsenwerver werk je mee aan een betere wereld voor kinderen samen met meer dan 150 gedreven en enthousiaste collega's.
Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht.

Wat krijg je nog meer als fondsenwerver?
 • parttime of fulltime aanstelling voor minimaal 24 uur per week;
 • uitzicht op een vaste baan;
 • arbeidsvoorwaarden passend bij de goede doelen sector.

Functie-eisen
De geschikte kandidaat voor de functie van fondsenwerver houdt van gezelligheid en voelt zich betrokken bij kinderrechten. Verder vragen wij:
 • minimale beschikbaarheid van 3 dagen (24 uur per week);
 • goede beheersing van de Nederlandse taal is een must;
 • communicatieve vaardigheden;
 • doorzettingsvermogen en overtuigingskracht.

Over het bedrijf
Wij geloven dat ieder kind kind moet kunnen zijn, altijd en overal. Ieder kind kan de toekomst bepalen. Teveel kinderen groeien nu nog op in slechte omstandigheden. Samen maken we een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal.

Reageren? Of wil je meer weten over de functie van fondsenwerver? Leuk dat je enthousiast bent! Stuur ons een bericht en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om de functie te bespreken en je voor te stellen. Zijn wij ook enthousiast? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek op locatie. Is er een match? Dan start jij op korte termijn als fondsenwerver!

Freelance marketing opdrachten

Marketing | Scale-up in Delft

Geplaatst: 19 jul
We zoeken hulp voor het opzetten van een marketing plan, visualisaties, folders en brochures maken. Brainstormen over de website en online marketing.

50. Lecturer unit Research and plan a Marketing Campaign

Geplaatst: 30 mei
We stands for high-quality private education. We take care of: • Pre-university vocational business programmes (MBO4 / BTEC3), • Bachelor's degrees in Business, • In both full-time and part-time. We are looking for a lecturer for the MBO4/BTEC3 Unit: Research and plan a Marketing Campaign. In this unit Learners • develop an understanding of how marketing research is conducted…

FREELANCE SALES SUPERHELD VOOR ONZE SOFTWARE STARTUP!

Geplaatst: 21 mei
Ben jij die sales superheld die ons helpt om de wereld van maatwerk software te veroveren? Wij zijn een dynamische software startup, gespecialiseerd in het ontwikkelen van web applicaties en apps op maat. En nee, we zijn niet zomaar een doorsnee softwareclubje. Dankzij onze inhouse low-code oplossing kunnen wij sneller, beter en goedkoper leveren dan wie dan ook! ???? Wat zoeken we? Een freelance…

Online Marketing Specialist

Geplaatst: 27 apr
Beste freelancers, Online Marketing Specialist gezocht Wij zoeken een Online Marketing Specialist die ons kan ondersteunen met de marketingactiviteiten, zowel voor onze klanten als voor ons bedrijf. Wij ontwikkelen en verzorgen online campagnes voor mediabureaus en adverteerders die kinderen, jongeren, jongvolwassenen & ouders in de Benelux willen bereiken. Onze klanten zijn A merken in de entertainmentindustrie…

Opstellen van marketingplannen en evenementenplanning

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelance marketeer met expertise in het opstellen van marketingplannen en evenementenplanning om een uitgebreid plan te ontwikkelen voor een urban straatvoetbal evenement in Marrakesh, gericht op het aantrekken van grote sponsoren. De freelancer moet strategieën bedenken om de zichtbaarheid van het evenement te vergroten en de waarde propositie voor…

Sales Specialist (B2B)

Geplaatst: 4 apr
Gezocht: Sales Specialist (B2B) De uitdaging: Ben jij een Sales Specialist die ons team wil versterken? Als Sales Specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten. Jouw missie? Het genereren van nieuwe leads en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Over ons: Nestors Create is een ambitieuze start-up in de design- en marketingsector met een unieke twist. Wij streven ernaar…

Bedrijven benaderen

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers Ik ben op zoek naar iemand met een goed communicatief vermogen die bedrijven kan benaderen voor samenwerking. Het is flexibel werken. Voor meer info of interesse, stuur een berichtje. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht