Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ervaren Freelance B2B Accountmanager

Opdracht ID: 28663

Budget: € 10 tot € 500 p.u.
Geplaatst: 30-03-2017
Reacties: 0
Locatie: Haarlem, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 04-04-2017
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en ervaren B2B accountmanager die met ons ondernemers en marketingmanagers wil overtuigen van de kracht van onze unieke incentive voor hun sales & marketingactiviteiten.

OVER ONS
Wij zijn een jong, groeiend bedrijf, een klein half jaar geleden gestart en gevestigd in Haarlem, landelijk actief op het snijvlak tussen de reisbranche en marketingadvies. Wij bieden onze B2B klanten een unieke incentive die zij kunnen inzetten in hun sales- en marketingactiviteiten, namelijk een reisvoucher waarmee de ontvanger met hoge kortingen in binnen- en buitenland op vakantie kan.

Ons product is geen hotelbon bedoeld als verjaardagscadeau of een presentje, het is een incentive die bedrijven inzetten als salestool. De kracht van incentives als salestool en het positieve effect op de omzet en sales van bedrijven is al aangetoond in vele onderzoeken; het fenomeen ‘wederkerigheid’ heeft grote invloed op het koop- en beslissingsgedrag van consumenten.

Wij ondersteunen bedrijven (en organisaties) om het koop- en beslissingsgedrag van hun potentiële klanten te beïnvloeden. Wij denken in kleine campagnes met onze klanten mee over de wijze waarop onze vouchers het meest effectief in hun sales- en marketingstrategie kunnen worden ingezet.

Onze vouchers zijn uniek in de markt door de wijze waarop wij ze als incentive in de markt zetten, hetzelfde geldt voor het aanbod. Met onze vakantievoucher kan de ontvanger tegen een zeer geringe eigen bijdrage een stedentrip boeken in binnen-en buitenland (inclusief vlucht en hotel). Wij werken hiervoor uitsluitend samen met ANVR/SGR-gecertificeerde reisorganisaties waardoor kwaliteit is gegarandeerd.

WAT ZOEKEN WIJ?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en ervaren B2B accountmanager die met ons ondernemers en marketingmanagers wil overtuigen van de kracht van onze unieke incentive voor hun sales & marketingactiviteiten.

Je werkt vanuit huis en deelt zelf je tijd in. In eerste instantie put je voor prospects zoveel mogelijk uit je eigen netwerk, maar je bent ook inzetbaar om leads vanuit ons op te volgen.

Je kracht is het zien, creëren en benutten van commerciële kansen en het plegen van warme en/of koude acquisitie (net waar jij in gelooft en je prettig bij voelt). Daarnaast onderhoud je actief je relaties met klanten om mond-op-mondreclame en herhaalaankopen te stimuleren.

WIJ BIEDEN JOU:
  • Inkomsten op basis van competitieve provisievergoeding, over zowel nieuwe als recurring sales.
  • Volledige vrijheid over de wijze waarop je invulling geeft aan deze rol. Heb je andere werkzaamheden lopen, geen probleem, we stellen geen eisen qua uren. Wel verwachten we dat je in het kader van relatiebeheer voor je eigen klanten bereikbaar bent of in ieder geval binnen korte tijd reageert op hun vragen.
  • Ondersteunend materiaal ten behoeve van klantenbezoeken.
  • Eigen zakelijk e-mailadres.
  • Volledige backoffice ondersteuning. Voor jou geen gedoe met facturatie, debiteurenbeheer, levering van product etc., dat regelen wij.

FUNCTIE EISEN
Uiteraard is het belangrijkste dat je gelooft in het product, in het concept van wederkerigheid en de kracht van incentives. Vervolgens ben je in staat dit geloof over te brengen aan de ondernemer of marketingmanager waarmee jij aan tafel zit. Je wilt het business model van de klant begrijpen en met hem meedenken over de wijze waarop onze incentive in zijn sales- en marketingactiviteiten effectief kan worden ingezet.

Daarnaast zoeken wij iemand die voldoet aan de volgende eisen:
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) in commerciële B2B functie (bij voorkeur buitendienst).
  • Relevant netwerk en in staat dit netwerk te benutten en verder uit te breiden.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Overtuigingskracht en doorzettingsvermogen (realiseer je dat een reisvoucher in deze vorm een nieuw en onbekend product is!).
  • Autoriteit en senioriteit; je zit bij de beslissers aan tafel en het kan om flinke bedragen gaan.
  • Zelfstandige werker.
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal, je communiceert helder en foutloos, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Hebben wij inmiddels je interesse gewekt? Wij zien jullie reactie graag tegemoet. 

Freelance verkoper opdrachten

Sales persoon gezocht

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Word jij onze next-level sales pro? We zoeken een gedreven persoon om adverteerders te werven voor ons magazine. Sluit je aan bij ons team en help bedrijven schitteren in ons blad! U kunt gelijk aan de slag. De opdracht heeft geen deadline. De opdracht hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden.

Afspraakzetters gezocht!

Geplaatst: 8 feb
B2B afspraakzetters gezocht! Beste freelancers, ik zoek naar meerdere Nederlandse appointment setters die op korte termijn beschikbaar zijn. Het betreft afspraken zetten met bouwbedrijven voor onze diensten, dus B2B-marketing. Je kan daarbij snel doorstromen naar de rol van closer en verder zijn de voordelen oa: ?Goede verdiensten ?Tijden zelf indelen ?Werken vanuit huis Bij interesse, stuur me gerust…

Sales Specialist

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Over de functie Als ZZP'er Account Manager Vastgoed bij Huurbieding.nl ben je verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe leads en klanten binnen het commerciële vastgoed in jouw provincie. Het beheren van een uitgebreid commercieel vastgoednetwerk is voor de  opdracht ZZP'er Account Manager Vastgoed cruciaal; zonder dit netwerk is…

Docent Retail

Geplaatst: 24-11-2023
Beste freelancers, Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs. Wij verzorgen: • erkende mbo-opleidingen (MBO3-4+ / MEAO) • internationale Bachelor Business en Management opleidingen • bedrijfsopleidingen • in de richtingen: Financieel, Commercieel, Secretarieel, Personeel, Juridisch, Bank- en Verzekeringswezen, Makelaardij, International Business, Management,…

ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken

Geplaatst: 19-10-2023
Vacature: ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken Locatie: Tiel Ben jij een gedreven verkooptalent met een passie voor het genereren van leads en het leggen van het eerste contact met potentiële klanten? Heb je affiniteit met software-oplossingen en wil je deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat innovatieve technologieën aanbiedt aan de dierengeneeskundige sector? Dan is…

Glastuinbouw vertegenwoordiger

Geplaatst: 13-10-2023
Beste freelancers, Mijn bedrijf is actief in de glastuinbouw met eigen producten voor waterbehandeling en desinfectie. Ik zoek iemand met kennis en ervaring die is ingevoerd in de sector en verkoopervaring heeft. Oud medewerkers van tuinbouwtoe leveranciers kunnen ook reageren. Wij hebben bewezen producten die ook goedkoop worden aangeboden. Kernwoorden, inzet is omzet.

Inside Sales Manager

Geplaatst: 04-09-2023
Beste freelancers, Wij zoeken een Inside Sales Manager voor het versterken van onze verkoop. Wij zijn fabrikant van kleine windmolens en zonne-systemen voor boerderijen en kmo’s. Wij zijn van Gent en hoofdzakelijk actief in België, maar groeien ook richting onze buurlanden. Om ons sales team te versterken zoeken wij een freelance Inside Sales Manager, die administratief sterk is, dit gedurende…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht