Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Creator voor Gemakkelijke en Gezonde Recepten

Opdracht ID: 51253

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 1 jul
Reacties: 1
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 8 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons jonge, snelgroeiende platform zijn wij op zoek naar een medewerker voor het bedenken van gemakkelijke en gezonde recepten, die onze fotograaf dan kan vastleggen. Het gaat om simpele recepten; ook vegan, vegetarisch en rekening houdend met verschillende intoleranties. Ons platform biedt onze leden recepten, in de vorm van weekmenu’s aan, voor een gezondere levensstijl.

We zoeken een freelancer voor ongeveer 10 -16 uur in de week op locatie in Breda en/of vanuit huis. Geregeld op kantoor aanwezig zijn heeft absoluut onze voorkeur.

Dus heb je affiniteit met voeding, sport en gezondheid en zit jij boordevol recept inspiratie? Dan komen we graag met je in contact om een samenwerking te bespreken.

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Rik
Rik
04-07-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Opdrachten in dezelfde categorie

Secretaresse

Geplaatst: 13 jul
Ben opzoek naar een secretariële medewerkster.

Videograaf bruiloft

Geplaatst: 20 jun
Beste freelancer, Wij, David en Mira, zijn voor onze bruiloft op 8 september 2022 opzoek naar een videograaf die de mooiste dag van ons leven in beeld kan brengen. Het belangrijkste voor ons is dat de ceremonie wordt vastgelegd, maar wellicht dat we in overleg meer delen van de dag kunnen vastleggen. Alles vindt plaatst op één locatie in Didam (Gelderland). De ceremonie vindt plaats…

Office Ondersteuning

Geplaatst: 15 jun
Taken en verantwoordelijkheden Je houdt in de gaten wat de status is van alle lopende trajecten en je werkt nauw samen met de eigenaar van het bureau. Je wordt ingehuurd voor 8 uur per week, op freelance basis. De werkzaamheden kunnen op afstand worden gedaan via zoom. Een keer per week vindt er een online voortgangsgesprek plaats. De taken bestaan voornamelijk uit het: . bewaken voortgang rond trainingen…

Schilder, Stucadoor, tuinier.

Geplaatst: 13 jun
4 kamers plus keuken schilderen, Cinewall plaatsen en stuc werk. Tuin moet aangepakt worden gras mat nieuwe tegels etc..

Freelance Energie Ontzorger Gezocht

Geplaatst: 21 mrt
Beste freelancers, Ben jij een ZZP’er en wil je graag meehelpen om de wereld te verbeteren maar wil je ook gelijk geld verdienen? Ondernemers moeten energie besparen en minder CO2 uitstoten en jij kunt hen daarbij helpen. Wij hebben een website en praktische tool met maar liefst 1.000 verschillende manieren om energie te besparen. Werken met die tool is heel makkelijk maar ondernemers hebben…

Dit is een test

Geplaatst: 22-03-2021
Dit is een test
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht