Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Creator voor Gemakkelijke en Gezonde Recepten

Opdracht ID: 51253

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 01-07-2022
Reacties: 1
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 08-07-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons jonge, snelgroeiende platform zijn wij op zoek naar een medewerker voor het bedenken van gemakkelijke en gezonde recepten, die onze fotograaf dan kan vastleggen. Het gaat om simpele recepten; ook vegan, vegetarisch en rekening houdend met verschillende intoleranties. Ons platform biedt onze leden recepten, in de vorm van weekmenu’s aan, voor een gezondere levensstijl.

We zoeken een freelancer voor ongeveer 10 -16 uur in de week op locatie in Breda en/of vanuit huis. Geregeld op kantoor aanwezig zijn heeft absoluut onze voorkeur.

Dus heb je affiniteit met voeding, sport en gezondheid en zit jij boordevol recept inspiratie? Dan komen we graag met je in contact om een samenwerking te bespreken.

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Rik
Rik
04-07-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10

Opdrachten in dezelfde categorie

Boekhouder

Geplaatst: 12:45
Beste freelancers, Ik zoek een boekhouder die een beginnende ondernemer (in de arbeidsbemiddeling) goed kan begeleiden en waar ik niet zelf achteraan moet rennen voor alle lopende zaken. Iemand die verstand heeft van alle zaken en regeltjes die mij ook daarin kan adviseren wat wel en niet mogelijk is.

Bedrijfsnaam

Geplaatst: 12:05
Hoi Hoi, Ik zoek iemand die voor mij een bedrijfsnaam kan bedenken. Ik ben medisch pedicure, op dit moment werk ik alleen maar ambulant. Dit wil ik veranderen in de toekomst naar een salon. Mijn product lijn is op natuurlijke basis dus geen een chemische ingrediënt in verwerkt. Ik wil van mijn naam af, daarom zoek ik een naam waar geen medisch in voorkomt, natuurlijke producten, makkelijk in…

Include the cover in the roof pipe

Geplaatst: 27 sep
Hi, One pipe in my roof is without the cover. Therefore, the water is coming inside and the wall is getting moisture. I need help to climb in the roof and place a cover in the pipe. I live in Heemstede. Thanks and looking for a replay.

Aluminium sloepen ontwerpen/tekenen

Geplaatst: 11 sep
Beste Freelancers, Wij zijn een watersportbedrijf dat zich specialiseert in snelvarende sloepen/boten. We zoeken een tekenaar die samen met ons wil werken aan een uniek en snel ontwerp sloep, die wij vervolgens voorzien van de nieuwste technieken en snufjes. We hopen snel van je te horen!

Commentator met veel kennis van de corporatiewereld

Geplaatst: 26 sep
Goedendag, Ik zoek met spoed een politiek commentator met veel kennis van de corporatiewereld. Deze zou op een webinar op 29-09 tussen 11:45 en 13:00 beschikbaar moeten zijn om digitaal gast te zijn in een webinar over de volkshuisvesting om de resultaten van Prinsjesdag en de beschouwingen te duiden aan een redelijk ingevoerd publiek. Dat gebeurt samen met 2 andere ingvoerde gasten. Er moet gereageerd…

Medewerkers gezondheidszorg

Geplaatst: 26 sep
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar medewerkers in de zorg. Wat wij zoeken zijn verzorgende niveau 3/4/5 en helpende plus niveau 2 Al onze opdrachten zijn in Gelderland en dan met name omgeving Nijmegen. wij betalen binnen 14 dagen en conform CAO

App ontwikkelen

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik zou graag een app willen die elke dag 1 Melding moet geven om een foto te maken op een bepaalde manier je hoeft hem niet te kunnen uploaden je hoeft alleen een melding te krijgen om een foto te maken. Bijvoorbeeld: maak een foto voor een boom met 1 been en stuur hem dan door naar je beste vriend of vriendin. meer hoeft er niet te gebeuren je hoeft geen camera er in te bouwen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht