Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Blogger
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Creatieve Tech en Gadgets Blogger Gezocht

Opdracht ID: 49943

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 1
Locatie: Maastricht, Limburg
Laatst gewijzigd: 27 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

We zijn als creatief mediabedrijf gevestigd in Maastricht. Wij bedenken, maken en publiceren content, websites, media, conversies, campagnes en nog veel meer. We zijn op zoek naar een samenwerking met een creatieve (consumer) tech blogger, die veel affiniteit heeft met: smarthome, elektronische producten, gadgets of mobile applicaties en relatief snel interessante, handige en leesbare blogartikelen kan opstellen. Zin om met ons mee te groeien?

Soort werkzaamheden
In Wordpress (Gutenberg) opmaken van goed leesbare en vooral nuttige artikelen, die ook goed worden geranked in Google. Het betreft hier een websites gericht op tech producten (o.a. laptops, smarthome, wearables, apps) en andere gadgets. Te denken valt hierbij aan praktische buying guides of 'best of'-artikelen, waarbij wij vooraf een SEO-analyse hebben uitgevoerd en relevante keywords aanreiken. Dit kan worden afgewisseld met meer vluchtige (deelbare) artikelen gerelateerd aan tech, voertuigen, lifehacks, DIY of andere aansprekende ontwikkelingen.

Wie zoeken we?
Onze voorkeur gaat uit naar een creatieve en vaardige blogger, met Wordpress-ervaring en feeling met tech-onderwerpen, waaronder smarthome, audio en andere (consumenten-)elektronica-gerelateerde product(groepen). We hechten veel waarde aan artikelen met autoriteit: het op natuurlijke wijze vergelijken met product voorgangers, concurrentie of bepaalde situatie, zonder dat een artikel commercieel wordt.

Soort samenwerking
Je bent vrij om de output en oplevertermijn zelf te bepalen, al voorzien we een minimum van één artikel per week. We gaan graag een doorlopende en vooral langdurige samenwerking aan en zoeken dan ook iemand, die met ons wil meegroeien. Juist vanwege dat laatste, zijn we op zoek naar een individuele freelancer en zoeken we geen samenwerking met (medewerkers van) grotere marketing- of tekstbureaus.

Budget voor dit project
De vergoeding komt neer op ca. € 25 - € 35 per uur, maandelijks afgerekend d.m.v. een basisvergoeding per artikel en bonus op basis van performance en output. We hanteren drie verschillende soorten artikelen:
  • Kleiner deelbaar artikel (ca. 500-750 woorden)
  • Achtergrond artikel (ca. 1000-1500 woorden)
  • Buying guides met producten (ca. 1500-2000 woorden)

Interesse?
Mocht je initiële interesse hebben, horen we dat graag en kunnen we je additionele informatie toesturen (o.a. over onze werkwijze). We verheugen ons in dat geval op een reactie van je met daarin:
  • Wat achtergrondinfo over jezelf
  • Relevante zelfgeschreven voorbeeldteksten

Bij een prettige samenwerking, staan er meer projecten voor je klaar. We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance bloggers die hebben gereageerd (1)

Ton
Ton
24-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance blogger opdrachten

Artikelen Schrijven over Zonnige Bestemmingen

Geplaatst: 15 aug
Beste freelancers, We zitten te denken om een tekstschrijver 5 artikelen (400-600 woorden per artikel) te laten schrijven over mooie zonnige bestemmingen. Heb je hierin interesse, laat het mij weten.

Bloggers met Affiniteit in de Cannabisbranche

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar bloggers die affiniteit hebben met de cannabisbranche. Het is een pre dat er bij het schrijven gelet wordt op effectieve keywords, interne links en SEO optimalisatie. Vertaling van geschreven blogs NL naar Engels heeft de voorkeur. Heb je daarnaast kennis met Google Analytics etc om onze content naar een next level te brengen, laat het weten! Ik zie jullie reacties…

SEO Blogs over Outdoor en Kamperen

Geplaatst: 5 aug
Beste freelancers, Voor een online outdoor en kampeer platform zoek ik één of twee tekstschrijvers die 2 a 3 blogartikelen per maand kunnen schrijven. - outline voor artikelen wordt deels in briefing gegeven - SEO geoptimaliseerde artikelen op basis van aangeleverde zoekwoorden - type artikelen, howto , lijsten, tips et cetera - ToV conversational - 700 - 1500 woorden - veelal nog deel…

Vaste blogschrijver

Geplaatst: 14 jun
Vaste blog schrijver 1x per week 500-1000 woorden. Voor onze website. Onderwerp: mechanische ventilatie en wtw

Freelance schrijver voor website gezondheidsgenre

Geplaatst: 14 jun
Houd je ervan om over gezondheid te schrijven? Beschouw je jezelf als een voedingsdeskundige? Als je ja hebt geantwoord, lees dan verder. Mijn naam is Jeroen en samen met mijn broer Bas run ik een blog over afslanken door gezond eten. We zijn op zoek naar een deskundige schrijver die ons kan helpen onze site uit te breiden. We hebben een enorme backlog aan contentideëen die we willen gaan…

Twee Blogs van 500 Woorden (Spoed)

Geplaatst: 11 mei
Beste freelancers, Ik heb uiterlijk donderdagmiddag 12 mei om 17 uur 2 blogs nodig van 400 a 500 woorden per stuk. Onderwerp 1: Duurzaamheid vs Hoofdactiviteiten van organisaties Blog met kritische vraagstelling mbt wat bedrijven doen en hoe ze duurzaamheid gebruiken qua marketing en zogenaamde toegevoegde waarde diensten. Is het niet beter om bij je core business te blijven en als Bank je te richten…

Moderne Blogschrijver voor Online Boekhoudservice

Geplaatst: 6 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een blogschrijver voor een modern, online boekhoudservice gericht op freelancers. Aangezien we ons richtten op zzp'ers, moeten de blogs hiermee raakvlak hebben. Financiële / boekhoudkundige kennis is dus relevant, net als een vlotte, heldere schrijfstijl. Blogs worden gebruikt om meer content te creëren en als gevolg meer traffic via onze socials.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht