Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Blogger
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Creatieve Tech en Gadgets Blogger Gezocht

Opdracht ID: 49943

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24-01-2022
Reacties: 1
Locatie: Maastricht, Limburg
Laatst gewijzigd: 27-01-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

We zijn als creatief mediabedrijf gevestigd in Maastricht. Wij bedenken, maken en publiceren content, websites, media, conversies, campagnes en nog veel meer. We zijn op zoek naar een samenwerking met een creatieve (consumer) tech blogger, die veel affiniteit heeft met: smarthome, elektronische producten, gadgets of mobile applicaties en relatief snel interessante, handige en leesbare blogartikelen kan opstellen. Zin om met ons mee te groeien?

Soort werkzaamheden
In Wordpress (Gutenberg) opmaken van goed leesbare en vooral nuttige artikelen, die ook goed worden geranked in Google. Het betreft hier een websites gericht op tech producten (o.a. laptops, smarthome, wearables, apps) en andere gadgets. Te denken valt hierbij aan praktische buying guides of 'best of'-artikelen, waarbij wij vooraf een SEO-analyse hebben uitgevoerd en relevante keywords aanreiken. Dit kan worden afgewisseld met meer vluchtige (deelbare) artikelen gerelateerd aan tech, voertuigen, lifehacks, DIY of andere aansprekende ontwikkelingen.

Wie zoeken we?
Onze voorkeur gaat uit naar een creatieve en vaardige blogger, met Wordpress-ervaring en feeling met tech-onderwerpen, waaronder smarthome, audio en andere (consumenten-)elektronica-gerelateerde product(groepen). We hechten veel waarde aan artikelen met autoriteit: het op natuurlijke wijze vergelijken met product voorgangers, concurrentie of bepaalde situatie, zonder dat een artikel commercieel wordt.

Soort samenwerking
Je bent vrij om de output en oplevertermijn zelf te bepalen, al voorzien we een minimum van één artikel per week. We gaan graag een doorlopende en vooral langdurige samenwerking aan en zoeken dan ook iemand, die met ons wil meegroeien. Juist vanwege dat laatste, zijn we op zoek naar een individuele freelancer en zoeken we geen samenwerking met (medewerkers van) grotere marketing- of tekstbureaus.

Budget voor dit project
De vergoeding komt neer op ca. € 25 - € 35 per uur, maandelijks afgerekend d.m.v. een basisvergoeding per artikel en bonus op basis van performance en output. We hanteren drie verschillende soorten artikelen:
  • Kleiner deelbaar artikel (ca. 500-750 woorden)
  • Achtergrond artikel (ca. 1000-1500 woorden)
  • Buying guides met producten (ca. 1500-2000 woorden)

Interesse?
Mocht je initiële interesse hebben, horen we dat graag en kunnen we je additionele informatie toesturen (o.a. over onze werkwijze). We verheugen ons in dat geval op een reactie van je met daarin:
  • Wat achtergrondinfo over jezelf
  • Relevante zelfgeschreven voorbeeldteksten

Bij een prettige samenwerking, staan er meer projecten voor je klaar. We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance bloggers die hebben gereageerd (1)

Ton
Ton
24-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance blogger opdrachten

Blogschrijver Digital Transformation Gezocht

Geplaatst: 04-11-2022
Beste freelancers, Ik zou graag 3 maal per maand een blog publiceren op mijn website. Een inhoudelijk gedegen artikel, wat naast kennis een stukje praktijk weergeeft van alles wat met Digitale Transformatie (Internet of Things, Blockchain, Artificial Intelligence, Cyber Security, Cloud, Big Data, Metaverse) te maken heeft, gericht op de Zakelijke Markt. De blog plaatsen op mijn website, incl. SEO-tags,…

Tekstschrijvers voor Grootste Autoforum

Geplaatst: 31-10-2022
Beste freelancers, Voor ons platform zijn wij op zoek naar tekstschrijvers met een passie voor auto's/auto-techniek. Wij zijn al ruim 20 jaar het grootste autoforum van Nederland en België. Met maandelijks ruim 300.000 bezoekers bereik je een groot publiek. Naast het forum willen we nog meer informatie verschaffen aan onze bezoekers middels interessante (technische) blogs. We hebben grote…

CBD Blogger met Kennis van SEO

Geplaatst: 19-09-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste blogger voor onze website. We hebben de volgende wensen:   Je schrijft leuk, begrijpend en SEO Technisch Je schrijft over onderwerpen die mede meer verkoop van onze producten (cbd) genereren Nederlands en of Engels (voor het vertalen van je eigen originele blog bieden we 0.07 ct) Kan jij ons hiermee helpen en heb je enige kennis van onze…

Blogs (SEO) voor Sportschool in Voorburg

Geplaatst: 11-10-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die wekelijks kan bloggen voor een lokale sportschool om de SEO te verbeteren. Ben jij degene die ons hierbij kan helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Tekstschrijver voor Tech Website (Wekelijks)

Geplaatst: 19-09-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons blogs kan schrijven (niet plaatsgebonden). Wij zijn een website dat praktische vragen beantwoordt rondom tech en elektronica. Denk aan informatieve blogs over beeld, audio, internet en computer. Je moet denken aan ongeveer 2 blogs per week van ongeveer 1500 tot 2500 woorden per blog. We zoeken naar iemand die voor een lange periode voor…

Bloggers met Affiniteit in de Cannabisbranche

Geplaatst: 09-08-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar bloggers die affiniteit hebben met de cannabisbranche. Het is een pre dat er bij het schrijven gelet wordt op effectieve keywords, interne links en SEO optimalisatie. Vertaling van geschreven blogs NL naar Engels heeft de voorkeur. Heb je daarnaast kennis met Google Analytics etc om onze content naar een next level te brengen, laat het weten! Ik zie jullie reacties…

Blogger voor Haaruitval Specialist

Geplaatst: 09-09-2022
Beste freelancers, Wij zijn specialist in haaruitval. Ik schrijf meestal 3 blogs per week en dat wil ik nu wat professioneler gaan aanpakken, ook met SEO aanpak en plaatsen op de Social Media. Ik schrijf zelf de content maar dat moet soms nog wel eens opgeleukt worden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht