Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Creatieve Online Marketeer met Praktische Aanpak (Baarn)

Opdracht ID: 46155

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 13-01-2021
Reacties: 7
Locatie: Baarn, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-01-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een compact, ambitieus trainingsbureau in Baarn. We hebben de eerste serieuze stappen in online marketing gezet (awareness en leadgeneratie via Google en Facebook) en dat smaakt naar meer. Wij zoeken daarom een veelzijdig en creatieve online marketeer die bij ons op locatie kan helpen met de vervolgstappen.

De uitdaging
We willen graag ons trainingsbureau online op de kaart zetten (op langere termijn awareness en autoriteit opbouwen) en op korte termijn deelnemers werven voor onze open trainingen (ruim 50).
En een nieuw (jaarlijks) evenement online (over werkplezier) op de kaart zetten en (nieuwe) deelnemers werven.

Om dat te bereiken willen we een integrale aanpak met:
• SEO
• SEA
• Conversieoptimalisatie
• Contentmarketing: website, blogs, video
• E-mailmarketing
• Social marketing: content en ads


Wie zoeken we?
Een creatieve, veelzijdige online marketeer met aardig wat vlieguren en een praktische aanpak op basis van ervaring en gezond verstand. Die goed monitort, flexibel en resultaatgericht is, aan de knoppen draait en pro-actief meedenkt.
Het is belangrijk dat je de opdrachtgever (bedrijfseigenaar) meeneemt in wat je doet d.m.v. transparante communicatie en een (realtime) dashboard (of andere rapportagevorm). Het is een pré als je ervaring hebt in onze markt (geen snelle business, dus geen impulsaankopen).

Wat zoeken we niet:
Lange strategische sessies en allerlei onderzoeken naar doelgroepen, zoekwoorden, sitescans, etc. Dat hebben twee buro’s vóór je al gedaan. En er lopen op dit moment diverse campagnes (Google en Facebook), dus we hebben al de nodige data om op te kunnen sturen en voortbouwen.

Het liefst hebben we een fulltimer, maar die kunnen we niet betalen.
We denken nu aan 8 à 16 uur per maand, deels hier op kantoor om feeling met elkaar te krijgen. Monitoring van de campagnes en afstemming daarover kan op afstand.
Meer uren is zeker bespreekbaar als er aantoonbaar resultaat (conversie) is geboekt.

Ben je enthousiast geworden en voldoe jij aan bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag je reactie met ervaringen, aanpak en uurtarief.

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (7)

Jelmer
Jelmer
13-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jasper
Jasper
13-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Daan
Daan
13-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
tanno
tanno
13-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8
Ilja
Ilja
13-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
13-01-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Liz
Liz
16-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance online marketing opdrachten

Specialist GA4 en GTM

Geplaatst: 26 jan
Beste Freelancer, Wij zijn een trainingsbureau met een breed aanbod (communicatie)trainingen. Wij zijn online actief op Google ads, Facebook/Instagram (posts en ads) en LinkedIn (posts) en willen de conversies van de diverse campagnes meten met Google Tagmanager en GA4. Wij zoeken iemand die eenmalig GTM en GA4 voor ons kan installeren. En waar nodig periodiek ‘onderhoud’ kan doen (bijv.…

Online verkoop therapie-event oa op social media

Geplaatst: 31 jan
Ik wil 1 of 2 therapie-events (mijn website is www.sterkinjebasis.nl) onder de aandacht brengen onder mijn doelgroep via social media ed. Zodat mijn doelgroep die goed/vaak te zien krijg en er naartoe komt! Het gaat dus vooral over het onder de aandacht brengen, ik dit uit handen kan geven. Tzt wil ik ook een online burnout coaching programma verkopen online, ook hierbij wil ik graag hulp. Ik ontmoet…

Amazon SES t.b.v. Mailcampagnes

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Voor mijn WooCommerce webshop in combinatie met Funnelkit moet Amazon SES aangemaakt en gekoppeld worden om mails te kunnen versturen zonder gemarkeerd te worden als spam omdat er diverse mailcampagnes gaan draaien.

Google Analytics expert gezocht

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Google Analytics expert gezocht die een dagdeel bij ons op kantoor in Amstelveen kijkt naar de instellingen van al onze accounts en ons helpt bij het meetbaar maken van alle Google ads conversies via Google Tag Manager (geen e-commerce klanten). Wij werken bij sommige accounts met subdomeinen voor speciale lead pagina's. Naast Google ads, zetten we ook Linekdin advertising in.…

E-mailsequentie in Laposta

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Wie heeft er ervaring in het instellen van een e-mailsequentie in Laposta. Er moeten 8 mails verstuurd worden naar het inschrijven op een nieuwsbrief als ze nog geen gesprek hebben aangevraagd of een dienst afgenomen. Daarnaast moet een basissjabloon worden klaar gezet die ik voor de sequentie zelf kan aanpassen. Graag ontvang ik een offerte en geschatte tijd voor de werkzaamheden?

Specialist emailcampagnes

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een emailmarketing specialist voor ons marketingbureau. Het betreft het benaderen van bedrijven in onder andere de bouw om interesse te wekken voor onze diensten. Ik kom graag zsm met je in contact zodat we direct kunnen starten. Email Automation marketing, emailing, Email copy, Email Automation, Email beheer, email marketing, email marketing strategie, Email…

Media Buyers / Facebook adv specialist

Geplaatst: 8 jan
Beste freelancer, Ik ben voor ons marketingbureau op zoek naar een FB advertentie specialist/Media buyer die onze bestaande campagnes kan beheren en nieuwe kan aanmaken. Je hebt ervaring met FB adv campagnes en een pluspunt is als je op korte termijn ons kan helpen. Ben jij die expert dan kom ik graag verder met je in contact om de details te bespreken! De opdracht kan volledig op afstand worden uitgevoerd…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht