Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Content specialist voor training- en coachingsorganisatie

Opdracht ID: 53055

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 15 mei
Reacties: 4
Locatie: Combi Den Haag/Rotterdam en op afstand, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 9 jun
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hallo freelancers,

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige content specialist. Een echte teksten tijger met een goed gevoel voor humor. Iemand die bruist van de ideeën en graag meedenkt over mogelijkheden. Er is genoeg te doen en als je de waarde levert waarmee je jezelf terugverdiend kun je alles oppakken wat je wilt. Voor ons is het belang dat je affiniteit hebt met onze business, anders wordt het lastig schrijven.

Wie zijn wij?
Wij zijn een trainings- en coachingsbureau met een geheel eigen manier van werken. Door een combinatie van leren en beleven aan te bieden, maken we veranderen leuk. Wij halen het beste uit mensen. Onze club bestaat uit een verzameling van creatieve, eigenwijze en enthousiaste trainers en coaches. Allemaal anders en met een gedeelde liefde voor fun, leren, oprechte aandacht en kwaliteit. We zijn vrij en uitgesproken. We maken onze eigen keuzes, los van conventies. Ons doel is zakelijke vriendschappen, zowel met onze klanten als met jou.

Hieronder vind je de basisvraag en een aantal verdere mogelijkheden als het van beide kanten succesvol gaat zijn.

De basis:
- 2-wekelijkse nieuwsbrief schrijven
- Blogs schrijven
- Posts schrijven voor onze social media kanalen
- Website teksten optimaliseren

Verdere mogelijkheden:
- Email marketing binnen SendinBlue
- Video's maken
- Nieuwe productlijnen qua tekst vormgeven
- SEO enzo (Google stuff). Je ziet nu al dat je hulp hard nodig is...
- En al jouw slimme plannen om ons bedrijf te laten groeien

Lijkt het je wat? We horen graag van je!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (4)

Mathieu
Mathieu
15-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Jory
Jory
22-05-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
23-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Karin
Karin
01-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance online marketing opdrachten

Marketing e-commerce platform

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, Wij hebben een nieuw e-commerce platform voor webshop eigenaren waar we plugins, payment service providers, webshopeigenaren en experts samenbrengen. Voor de marketing zijn wij op zoek naar een marketing medewerk(st)er. De eerste opdracht is de lancering van ons platform en zal ongeveer 20 uur werk zijn. We hebben een budget van € 25,00-€ 50,00 excl. BTW per uur.

Marketing webshop

Geplaatst: 8 jun
Hallo allemaal, Ik zoek iemand die me kan helpen voor goedkope online marketing. Ik heb een bedrijf met producten van een lage waarde, het gaat om accessoires. Ik zoek iemand voor ongeveer 8 uur in de week of voor een maandbedrag. Ik ben startende dus mijn budget is niet groot.  Graag hoor ik wanneer je geïnteresseerd bent!

Google Ads begeleiding / uitbesteding

Geplaatst: 5 jun
Beste freelancers, Voor onze technische webshop in opstartfase willen graag onze Google Ads campagnes voor een gedeelte uitbesteden, maar ook leren van wat er gedaan word. Dit is voor mezelf een soort leer/werktraject. We zoeken dus echt een samenwerking. De webshop is gebouwd in WordPress (WooCommerce) en WPBakery. Het is dus belangrijk dat je hierin ervaring hebt. Huidige situatie: - Merchant center…

Online campagne opzetten - Leadgeneratie

Geplaatst: 3 jun
Beste freelancers, De opdracht is een campagne opzetten (Instagram, TikTok etc) een eenvoudig formulier online zetten; om contactgegevens achter te laten. Ervaring en een succesvol trackrecord is een must. Budget is bespreekbaar. Het doel is online leads te genereren voor m`n bemiddelingsbureau: ben op zoek naar ZZP`ers welke een auto willen leasen.  

Online marketeer gezocht

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een marketeer die samen met ons een online webshop opent, adverteert en groeit. Iemand met een sterk analytisch vermogen, resultaat-gedreven en zelfstandig. Budget is afhankelijk van bekwaamheid en omvang van verantwoordelijkheid die opgenomen wordt!

Social Media Campagnes

Geplaatst: 22 mei
Beste freelancers, Als zelfstandig marketingconsultant ben ik momenteel op zoek naar een ervaren marketeer die bekwaam is in het uitvoeren van social media campagnes voor mijn klanten. Met mijn focus verschuivend naar het bouwen van WordPress-websites, wil ik graag een professionele samenwerking aangaan met iemand die namens mijn onderneming op de achtergrond campagnes kan beheren. Graag zou ik een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht