Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Content specialist voor training- en coachingsorganisatie

Opdracht ID: 53055

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 15-05-2023
Reacties: 3
Locatie: Combi Den Haag/Rotterdam en op afstand, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 09-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hallo freelancers,

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige content specialist. Een echte teksten tijger met een goed gevoel voor humor. Iemand die bruist van de ideeën en graag meedenkt over mogelijkheden. Er is genoeg te doen en als je de waarde levert waarmee je jezelf terugverdiend kun je alles oppakken wat je wilt. Voor ons is het belang dat je affiniteit hebt met onze business, anders wordt het lastig schrijven.

Wie zijn wij?
Wij zijn een trainings- en coachingsbureau met een geheel eigen manier van werken. Door een combinatie van leren en beleven aan te bieden, maken we veranderen leuk. Wij halen het beste uit mensen. Onze club bestaat uit een verzameling van creatieve, eigenwijze en enthousiaste trainers en coaches. Allemaal anders en met een gedeelde liefde voor fun, leren, oprechte aandacht en kwaliteit. We zijn vrij en uitgesproken. We maken onze eigen keuzes, los van conventies. Ons doel is zakelijke vriendschappen, zowel met onze klanten als met jou.

Hieronder vind je de basisvraag en een aantal verdere mogelijkheden als het van beide kanten succesvol gaat zijn.

De basis:
- 2-wekelijkse nieuwsbrief schrijven
- Blogs schrijven
- Posts schrijven voor onze social media kanalen
- Website teksten optimaliseren

Verdere mogelijkheden:
- Email marketing binnen SendinBlue
- Video's maken
- Nieuwe productlijnen qua tekst vormgeven
- SEO enzo (Google stuff). Je ziet nu al dat je hulp hard nodig is...
- En al jouw slimme plannen om ons bedrijf te laten groeien

Lijkt het je wat? We horen graag van je!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (3)

Mathieu
Mathieu
15-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
23-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Karin
Karin
01-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance online marketing opdrachten

Vernieuwende Creatieve Content Marketeer

Geplaatst: 10-04-2023
Beste freelancers, voor ons marketingbureau in Rotterdam zijn we op zoek naar een vernieuwende, creatieve content marketeer. Iemand die ons kan helpen om ons bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Tot snel.

Google-adds hulp gezocht voor campagne startup

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor onze start-up met verplaatsbare rust en ontprikkel-cabines voor scholen, bedrijven, festivals en evenementen zijn we op zoek naar iemand die ons voor een leuke prijs een mooi google-adds campagne kan opzetten. Wij komen hiermee zelf in de basis redelijk mee uit de voeten, alhoewel het enigszins 'gokken' blijft of we de juiste content en inhoud toevoegen. Daarom willen…

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 

Online marketeer

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een online-marketeer voor een (vaste) samenwerking voor het opzetten van een strategie, creëren van content en het uitbrengen van content op social media kanalen. Ons bedrijf verkoopt hair extensions . Wij gaan uitbreiden met een 2de merk. Wij denken ong. 8 uur in de week ondersteuning nodig te hebben. Met vriendelijk groet,

Marketing en content specialist voor startup platform

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een marketing specialist die kan helpen bij social media posts en content. Maar ook iemand die een nieuw op te starten platform kan helpen aan naamsbekendheid, website bezoekers en nieuwe klanten. Bijhouden of maken social media posts. Zoeken of laten vinden door bedrijven en consumenten die gebruik willen maken van ons platform. Naamsbekendheid en vindbaarheid.

Specialist GA4 en GTM

Geplaatst: 26 jan
Beste Freelancer, Wij zijn een trainingsbureau met een breed aanbod (communicatie)trainingen. Wij zijn online actief op Google ads, Facebook/Instagram (posts en ads) en LinkedIn (posts) en willen de conversies van de diverse campagnes meten met Google Tagmanager en GA4. Wij zoeken iemand die eenmalig GTM en GA4 voor ons kan installeren. En waar nodig periodiek ‘onderhoud’ kan doen (bijv.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht