Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Compleet Email Marketing Beheer

Opdracht ID: 53637

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 aug
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 23 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken een ervaren freelancer die onze e-mailmarketing kan creëren, optimaliseren voor maximale conversies en verzenden. Als jij de kracht begrijpt van overtuigende communicatie en meetbare resultaten, dan willen wij graag met je samenwerken!

Wat Wij Zoeken:

Professioneel Schrijven: Jouw vaardigheid in het creëren van boeiende e-mailteksten is ongeëvenaard. Je weet hoe je onze doelgroep moet vasthouden en betrokkenheid moet stimuleren.

Regelmatige Verzending: Je begrijpt het belang van consistentie. Onze mailingen moeten elke week op het optimale moment worden verstuurd om de grootste impact te hebben.

 Meten en Analyseren: Jij bent de expert in het ontrafelen van statistieken. Je analyseert grondig open- en klikcijfers en andere relevante statistieken. Je gebruikt deze inzichten om voortdurend verbeteringen door te voeren.

Conversie Optimalisatie: Het versturen van e-mails is slechts het begin. Jouw ware talent ligt in het stimuleren van meetbare acties. Je ontwikkelt slimme strategieën om ontvangers om te zetten in actieve deelnemers.

Duidelijke Rapportage: We hechten waarde aan inzicht. Elke week voorzie je ons van een overzichtelijke rapportage met resultaten en analyses. Dit stelt ons in staat om onze aanpak voortdurend te verbeteren.

Waarom Bij Ons Aansluiten:

Samenwerking: Wij geloven in een nauwe samenwerking. Jouw inzet is ons succes, en we werken zij aan zij om onze doelen te bereiken.

Tijdsbesparing: Door onze e-mailmarketing in jouw capabele handen te leggen, hebben wij meer tijd om ons op andere kernactiviteiten te concentreren.

Interesse? Neem Contact Op:

Als jij klaar bent om de volledige verantwoordelijkheid voor onze e-mailmarketing te dragen en meetbare resultaten te behalen, horen we graag van je!

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Marlou
Marlou
23-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Opdrachten in dezelfde categorie

Inkoop medewerker voor de webshop

Geplaatst: 16 nov
Beste freelancers, Voor ons Bedrijf zijn wij opzoek naar een inkoopmedewerker die vanuit huis op afstand ons team en onze webshop komt versterken met het in en verkopen van met name Dames en Kinder kleding maar ook Huis decoratie ,  

PowerPoint voor pitch

Geplaatst: 6 nov
Ik zoek hulp bij het maken van een powerpoint voor een pitch. Visueel aantrekkelijk maar niet al te ingewikkeld.

Interieurarchitect voor ons nieuwe kantoor

Geplaatst: 2 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een interieurarchitect omdat wij binnenkort eigenaar worden van een voormalig jongerencentrum. Dit gebouw willen wij in gebruik gaan nemen als kantoor voor onze onderzoeks- en opleidingsactiviteiten, waarbij wij zowel met (groepen) kinderen als volwassenen werken. De indeling van het pand handhaven wij in beginsel zoals die nu is. Maar de binnenkant wordt als…

Bezwaarschrift belastingdienst inzake coronaschuld

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik ben ondernemer en heb tijdens de corona een grote belastingschuld opgebouwd welke nu terug betaald moet worden. Ik heb bezwaar aangetekend omdat de eenmanszaak wordt gezien als privé en er in privé vermogen aanwezig is in de vorm van een vastgoed portefeuille en aandelen. Dit vermogen is een papieren vermogen en staat dus niet op mijn rekening. Ik wil dus wederom…

Videoswitcher videoportaal

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Wij zoeken personen die een video switcher kunnen maken voor een videoportaal gebaseerd op 3 camera's van mobiele telefoons op basis van een SBC. Als basis wordt er een TV gebruikt die verticaal wordt geplaatst. Ook zoeken wij een app-ontwikkelaar voor een app om de portalen te beheren. 

Ontwerper voor nieuw te bouwen aanbouw gezocht

Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Wij hebben een jaren 50 woning en willen graag een aanbouw plaatsen aan de zijkant van het huis. Ik zoek iemand die een ontwerp kan maken, voornamelijk qua uiterlijk (plat dak/ punt, gevelbekleding etc.) Indeling van de aanbouw doen wij zelf ook de bouwtekeningen zijn reeds aanwezig.

Data entry

Geplaatst: 23 okt
Hi, I am looking for a freelancer who can assist me with data entry from paper documents. I have approximately 1-50 documents that need to be entered into a digital format. Although I do not have a specific template, I can provide a rough idea of the format I require. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in data entry - Attention to detail - Ability to work independently and meet deadlines
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht