Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Compleet Email Marketing Beheer

Opdracht ID: 53637

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23-08-2023
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 23-08-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken een ervaren freelancer die onze e-mailmarketing kan creëren, optimaliseren voor maximale conversies en verzenden. Als jij de kracht begrijpt van overtuigende communicatie en meetbare resultaten, dan willen wij graag met je samenwerken!

Wat Wij Zoeken:

Professioneel Schrijven: Jouw vaardigheid in het creëren van boeiende e-mailteksten is ongeëvenaard. Je weet hoe je onze doelgroep moet vasthouden en betrokkenheid moet stimuleren.

Regelmatige Verzending: Je begrijpt het belang van consistentie. Onze mailingen moeten elke week op het optimale moment worden verstuurd om de grootste impact te hebben.

 Meten en Analyseren: Jij bent de expert in het ontrafelen van statistieken. Je analyseert grondig open- en klikcijfers en andere relevante statistieken. Je gebruikt deze inzichten om voortdurend verbeteringen door te voeren.

Conversie Optimalisatie: Het versturen van e-mails is slechts het begin. Jouw ware talent ligt in het stimuleren van meetbare acties. Je ontwikkelt slimme strategieën om ontvangers om te zetten in actieve deelnemers.

Duidelijke Rapportage: We hechten waarde aan inzicht. Elke week voorzie je ons van een overzichtelijke rapportage met resultaten en analyses. Dit stelt ons in staat om onze aanpak voortdurend te verbeteren.

Waarom Bij Ons Aansluiten:

Samenwerking: Wij geloven in een nauwe samenwerking. Jouw inzet is ons succes, en we werken zij aan zij om onze doelen te bereiken.

Tijdsbesparing: Door onze e-mailmarketing in jouw capabele handen te leggen, hebben wij meer tijd om ons op andere kernactiviteiten te concentreren.

Interesse? Neem Contact Op:

Als jij klaar bent om de volledige verantwoordelijkheid voor onze e-mailmarketing te dragen en meetbare resultaten te behalen, horen we graag van je!

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Marlou
Marlou
23-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Opdrachten in dezelfde categorie

Lead generatie

Geplaatst: 6 mei
Beste Freelancer, Voor het uitbreiden van mijn klanten bestand, ben ik opzoek naar cold callers (koud-bellers). Je belt naar een vooraf, geselecteerde groep bedrijfseigenaren met de vraag of je hen vrijblijvend wat informatie toe mag sturen. De gesprekken duren niet langer dan 3 minuten.  Het toesturen van de informatie, wordt door een andere partij uitgevoerd.  Op zoek gaan naar nieuwe…

MS-projects

Geplaatst: 14 mei
Beste, Voor de start van een nieuw (bouwadvies) bedrijf moet een uitgebreid proces in MS-projects worden gezet (om daarna te gaan dienen als hoofd-dienstverlening). Nu is mijn ervaring met MS-projects zeer beperkt, dus ik heb hulp nodig om alle zaken in MS-projects te zetten en handigheden te leren. Ik denk dat deze opdracht het beste gedaan kan worden op basis van nacalculatie. Dus ik ontvang graag…

Energielabels registeren EPREL

Geplaatst: 3 mei
Hallo, Ik zoek iemand die verstand heeft van energie labels registreren in de Europese productendatabank voor energie-etikettering (EPREL). Allen gegevens zijn aanwezig. Wij zijn importeur van horeca koelingen

Assistant

Geplaatst: 26 apr
Hi, I'm in need of someone proficient in both Math and English, with a particular strength in economics and finance. Here's an outline of what the project entails: - Successfully completing a finance, economics, supply chain management, marketing, management and digital innovation test on my behalf - this makes a firm grounding in these subjects crucial. - Ideal skills: - Expertise in finance…

Handelsaccount Facebook ontkoppelen

Geplaatst: 17 apr
Beste freelancers, Facebook account koppelen aan een Instagram account zodat je kan adverteren. Let op er is een ander handelsaccount aan gekoppeld die we niet verwijderd krijgen. Graag spoed klus. Groetjes

Interim projectondersteuner sociaal domein

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Voor een overheidsorganisatie in de regio Roosendaal (Noord-Brabant), zijn wij op zoek naar een interim Projectondersteuner voor het sociale domein voor 24-32 uur per week. Start is zo snel mogelijk en duurt naar verwachting tot einde van het jaar. Wat ga je doen Als Interim Projectondersteuner ondersteun je de beleidsmedewerkers van het sociaal domein voor o.a. WMO en Jeugdzorg.…

Op zoek naar decorateur op oproepbasis in Amsterdam

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Op zoek naar een decorateur, woonachtig in Amsterdam. Opdracht: omgeving (winkel) inrichten in thema. Kan zelfstandig werken, werkt op een trap/ steiger ivm hoogte (beide in bezit van ons)
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht