Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Verkoop
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Commercieel Buitendienst Adviseur

Opdracht ID: 40212

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 14-08-2019
Reacties: 1
Locatie: Slenaken, Limburg
Laatst gewijzigd: 14-08-2019
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als Commercieel Buitendienst Adviseur/verkoper M/V houd je je continu bezig met het adviseren van particulieren en ondernemers over het bestellen en bezorgen van bedrijf naar huis of kantoor.

Je zorgt in samenwerking met het verkoopteam voor een plan voor het bewerken van de markt, het ontdekken van de klantbehoefte en het realiseren hiervan. Je werkt actief mee aan het behalen van de targets en denkt samen met je collega’s en je teammanager mee over nieuwe manieren om consumenten te overtuigen van de voordelen van de producten en diensten van bezorgen.

Wie ben jij?
Je bent een Kei in koude acquisitie en een doorzetter in het veld. Alhoewel de acquisitie niet volledig koud is.beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, heb je overtuigingskracht en ben je klantgericht?
Heb je commerciële werkervaring en kan jij echt een band met de klant opbouwen?
Houd je van zelfstandigheid en ben je in staat door de ogen van de klant te kijken en signalen te veranderen in concrete verkoopkansen?
Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal?
Ben je resultaatgericht, heb je doorzettingsvermogen en een ondernemersmentaliteit?
Registrering KvK en VOG. is een must, heb jij deze niet? Dan helpen wij jou hier graag ook verder mee.
Wat hebben we je te bieden:

Goede vergoeding: Onze medewerkers verdienen gemiddeld €4000 per maand (commissiebasis) , ben jij een echte sales tijger en hou jij van wat je doet? Dan is het mogelijk om, net als onze topverkopers, een bedrag van +- €5000 over te houden aan elk eind van de maand. Wij zullen er ook natuurlijk alles aan doen om dit te realiseren!
Verkoop tools: Om je werk professioneel te kunnen uitvoeren ontvang je visitekaartjes, folder materiaal.
Training & Coaching: Persoonlijke begeleiding en training is bij ons enorm belangrijk. Vanaf het begin van je dienstverband zal regelmatig intensief getraind én 1-1 gecoacht worden door onze trainers en je manager.

Erkende opleiding:
Je komt te werken in een jong team met ervaren verkopers die trots zijn op ons product!
Je verkoopkwaliteiten bepalen uiteindelijk het resultaat! Hierdoor bepaal jij zelf hoe hoog de lat is van je verdiensten en worden deze niet bepaald door een ander: )

*Interesse in een uitdagende Job, neem vandaag nog contact met ons op en stuur ons een CV. 

Verkoper Buitendienst
Heel Nederland
€4.000 - €6.000 per maand - Freelance / ZZP

Freelance verkopers die hebben gereageerd (1)

Rudi
Rudi
14-08-2019
2 referenties
Gemiddelde score
8.8

Freelance verkoper opdrachten

Sales persoon gezocht

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Word jij onze next-level sales pro? We zoeken een gedreven persoon om adverteerders te werven voor ons magazine. Sluit je aan bij ons team en help bedrijven schitteren in ons blad! U kunt gelijk aan de slag. De opdracht heeft geen deadline. De opdracht hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden.

Afspraakzetters gezocht!

Geplaatst: 8 feb
B2B afspraakzetters gezocht! Beste freelancers, ik zoek naar meerdere Nederlandse appointment setters die op korte termijn beschikbaar zijn. Het betreft afspraken zetten met bouwbedrijven voor onze diensten, dus B2B-marketing. Je kan daarbij snel doorstromen naar de rol van closer en verder zijn de voordelen oa: ?Goede verdiensten ?Tijden zelf indelen ?Werken vanuit huis Bij interesse, stuur me gerust…

Sales Specialist

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Over de functie Als ZZP'er Account Manager Vastgoed bij Huurbieding.nl ben je verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe leads en klanten binnen het commerciële vastgoed in jouw provincie. Het beheren van een uitgebreid commercieel vastgoednetwerk is voor de  opdracht ZZP'er Account Manager Vastgoed cruciaal; zonder dit netwerk is…

Docent Retail

Geplaatst: 24-11-2023
Beste freelancers, Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig particulier onderwijs. Wij verzorgen: • erkende mbo-opleidingen (MBO3-4+ / MEAO) • internationale Bachelor Business en Management opleidingen • bedrijfsopleidingen • in de richtingen: Financieel, Commercieel, Secretarieel, Personeel, Juridisch, Bank- en Verzekeringswezen, Makelaardij, International Business, Management,…

ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken

Geplaatst: 19-10-2023
Vacature: ZZP Verkoper voor Leads Genereren en Afspraken Maken Locatie: Tiel Ben jij een gedreven verkooptalent met een passie voor het genereren van leads en het leggen van het eerste contact met potentiële klanten? Heb je affiniteit met software-oplossingen en wil je deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat innovatieve technologieën aanbiedt aan de dierengeneeskundige sector? Dan is…

Glastuinbouw vertegenwoordiger

Geplaatst: 13-10-2023
Beste freelancers, Mijn bedrijf is actief in de glastuinbouw met eigen producten voor waterbehandeling en desinfectie. Ik zoek iemand met kennis en ervaring die is ingevoerd in de sector en verkoopervaring heeft. Oud medewerkers van tuinbouwtoe leveranciers kunnen ook reageren. Wij hebben bewezen producten die ook goedkoop worden aangeboden. Kernwoorden, inzet is omzet.

Inside Sales Manager

Geplaatst: 04-09-2023
Beste freelancers, Wij zoeken een Inside Sales Manager voor het versterken van onze verkoop. Wij zijn fabrikant van kleine windmolens en zonne-systemen voor boerderijen en kmo’s. Wij zijn van Gent en hoofdzakelijk actief in België, maar groeien ook richting onze buurlanden. Om ons sales team te versterken zoeken wij een freelance Inside Sales Manager, die administratief sterk is, dit gedurende…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht