Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Commercieel Buitendienst Adviseur

Geplaatst op:
14 augustus 2019 09:05
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Verkoop
Opdracht ID:
40212
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Slenaken, Limburg

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Als Commercieel Buitendienst Adviseur/verkoper M/V houd je je continu bezig met het adviseren van particulieren en ondernemers over het bestellen en bezorgen van bedrijf naar huis of kantoor.

Je zorgt in samenwerking met het verkoopteam voor een plan voor het bewerken van de markt, het ontdekken van de klantbehoefte en het realiseren hiervan. Je werkt actief mee aan het behalen van de targets en denkt samen met je collega’s en je teammanager mee over nieuwe manieren om consumenten te overtuigen van de voordelen van de producten en diensten van bezorgen.

Wie ben jij?
Je bent een Kei in koude acquisitie en een doorzetter in het veld. Alhoewel de acquisitie niet volledig koud is.beschik jij over goede communicatieve vaardigheden, heb je overtuigingskracht en ben je klantgericht?
Heb je commerciële werkervaring en kan jij echt een band met de klant opbouwen?
Houd je van zelfstandigheid en ben je in staat door de ogen van de klant te kijken en signalen te veranderen in concrete verkoopkansen?
Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal?
Ben je resultaatgericht, heb je doorzettingsvermogen en een ondernemersmentaliteit?
Registrering KvK en VOG. is een must, heb jij deze niet? Dan helpen wij jou hier graag ook verder mee.
Wat hebben we je te bieden:

Goede vergoeding: Onze medewerkers verdienen gemiddeld €4000 per maand (commissiebasis) , ben jij een echte sales tijger en hou jij van wat je doet? Dan is het mogelijk om, net als onze topverkopers, een bedrag van +- €5000 over te houden aan elk eind van de maand. Wij zullen er ook natuurlijk alles aan doen om dit te realiseren!
Verkoop tools: Om je werk professioneel te kunnen uitvoeren ontvang je visitekaartjes, folder materiaal.
Training & Coaching: Persoonlijke begeleiding en training is bij ons enorm belangrijk. Vanaf het begin van je dienstverband zal regelmatig intensief getraind én 1-1 gecoacht worden door onze trainers en je manager.

Erkende opleiding:
Je komt te werken in een jong team met ervaren verkopers die trots zijn op ons product!
Je verkoopkwaliteiten bepalen uiteindelijk het resultaat! Hierdoor bepaal jij zelf hoe hoog de lat is van je verdiensten en worden deze niet bepaald door een ander: )

*Interesse in een uitdagende Job, neem vandaag nog contact met ons op en stuur ons een CV. 

Verkoper Buitendienst
Heel Nederland
€4.000 - €6.000 per maand - Freelance / ZZP
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Rudi Rudi 14-08-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Callcenter Sales voor Zakelijke Autolease (Noord Brabant)
Beste freelancers,    Ben jij een echte sales agent welke het als een droom ziet om mensen te bellen en te adviseren omtrent hun droomauto? Dan ben je de juiste persoon welke wij zoeken!    Wij zijn gespecialiseerd in Financial Lease, dit is een vorm waarbij onze klant de auto aanschaft en ons maandelijks terugbetaald. Wij…
26 jun
Sales van VR Training in het Onderwijs
Beste freelancers,    Wij zoeken een sales persoon voor onze start-up. Wij hebben een mooi en innovatief product ontwikkeld, maar de juiste kennis en vaardigheden voor het maken van sales ontbreekt. Daarom zoeken wij iemand die op commissiebasis voor ons sales doet.    De te verkopen dienst betreft een VR training voor leraren…
25 jun
Sales met Kennis van SMMA
Beste freelancer,    Wij zoeken een flexibele en gemotiveerde sales topper die houdt van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Iemand die zijn eigen netwerk opbouwt en kansen ziet om ondernemers bij de hand te nemen.    Wie zijn wij  Wij zijn een gedreven online marketing bureau die het net even anders doet dan de rest.…
22 jun
Senior Sales Manager voor Uitzendbureau (Barendrecht)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een senior sales freelancer, het gaat om het binnen halen van opdrachten voor een uitzendbureau in Barendrecht.    Ons bedrijf bestaat al sinds 2008 en door de corona hebben we heel wat klanten kwijtgeraakt, maar willen keihard door gaan en denken dat we een goeie oude senior sales…
19 jun
Freelancer Sales in Online Marketing
Beste freelancer,    Wij zoeken een flexibele en gemotiveerde sales topper die houdt van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Iemand die zijn eigen netwerk opbouwt en kansen ziet om ondernemers bij de hand te nemen.    Wie zijn wij  Wij zijn een gedreven marketingbureau die het net even anders doet als de rest. Ja wij bieden…
18 jun
Vertegenwoordiger met Technisch Inzicht Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek voor meerdere kleine opdrachtjes (soms eenmalige bezoeken) een nette vertegenwoordiger. Geen Wallstreet-verkooptalent!    Hij of zij moet technisch inzicht hebben, gevoel voor 3D en enige kennis over metalen (het liefst aluminium) is zeer gewenst. De nadruk ligt hier niet op de onmiddellijke verkoop…
10 jun
Lead Developer met Kennis van .Net C#
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een lead developer met enige ervaring voor onze startup die over .Net en C# vaardigheden beschikt. We hebben nu software ontwikkeld waardoor bedrijven waardebonnen via hun website kunnen verkopen. Dit willen we verder uitbreiden.    Bij interesse ontvang ik graag je reactie.
2 jun