Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Blogger
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Blogschrijver Digital Transformation Gezocht

Opdracht ID: 51915

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 4 nov
Reacties: 3
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 16 nov
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zou graag 3 maal per maand een blog publiceren op mijn website. Een inhoudelijk gedegen artikel, wat naast kennis een stukje praktijk weergeeft van alles wat met Digitale Transformatie (Internet of Things, Blockchain, Artificial Intelligence, Cyber Security, Cloud, Big Data, Metaverse) te maken heeft, gericht op de Zakelijke Markt.

De blog plaatsen op mijn website, incl. SEO-tags, et cetera. Dat is overigens vrij eenvoudig en zal ik de eerste keren begeleiden.

Circa 2 A4-tjes met bij voorkeur, rechtenvrije foto's, illustraties, tabelletjes, wat het ook prettig maakt om te lezen. Prima als die (media-)info ergens vandaan wordt gehaald maar verder moet het mijn unieke content zijn, waar ik ook de eigenaar van ben.

Ik stel het op prijs een voorbeeld artikel te ontvangen wat je al eens hebt geschreven over een ander (gerelateerd) onderwerp en eventuele verwijzingen naar websites waar je al actief voor bent.

Ik zou willen beginnen met 2 artikelen en als dat bevalt van beide kanten heb ik de intentie dit voor de rest van het jaar (en daarna) af te nemen. Uiteraard afhankelijk van de kosten. Ik beoog dus zeker een lange termijnrelatie, welke ik ook met mijn vorige blogschrijver had die tweewekelijkse blogs schreef voor ons.
Dit dient als goede referentie voor wat ik nu beoog voor Digital Transformation.

Bij interesse hoor ik graag van je.

Freelance bloggers die hebben gereageerd (3)

juan
juan
07-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Isabelle
Isabelle
04-11-2022
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Oran
Oran
16-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance blogger opdrachten

Tekstschrijvers voor Grootste Autoforum

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor ons platform zijn wij op zoek naar tekstschrijvers met een passie voor auto's/auto-techniek. Wij zijn al ruim 20 jaar het grootste autoforum van Nederland en België. Met maandelijks ruim 300.000 bezoekers bereik je een groot publiek. Naast het forum willen we nog meer informatie verschaffen aan onze bezoekers middels interessante (technische) blogs. We hebben grote…

CBD Blogger met Kennis van SEO

Geplaatst: 19 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste blogger voor onze website. We hebben de volgende wensen:   Je schrijft leuk, begrijpend en SEO Technisch Je schrijft over onderwerpen die mede meer verkoop van onze producten (cbd) genereren Nederlands en of Engels (voor het vertalen van je eigen originele blog bieden we 0.07 ct) Kan jij ons hiermee helpen en heb je enige kennis van onze…

Blogs (SEO) voor Sportschool in Voorburg

Geplaatst: 11 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die wekelijks kan bloggen voor een lokale sportschool om de SEO te verbeteren. Ben jij degene die ons hierbij kan helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Tekstschrijver voor Tech Website (Wekelijks)

Geplaatst: 19 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons blogs kan schrijven (niet plaatsgebonden). Wij zijn een website dat praktische vragen beantwoordt rondom tech en elektronica. Denk aan informatieve blogs over beeld, audio, internet en computer. Je moet denken aan ongeveer 2 blogs per week van ongeveer 1500 tot 2500 woorden per blog. We zoeken naar iemand die voor een lange periode voor…

Bloggers met Affiniteit in de Cannabisbranche

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar bloggers die affiniteit hebben met de cannabisbranche. Het is een pre dat er bij het schrijven gelet wordt op effectieve keywords, interne links en SEO optimalisatie. Vertaling van geschreven blogs NL naar Engels heeft de voorkeur. Heb je daarnaast kennis met Google Analytics etc om onze content naar een next level te brengen, laat het weten! Ik zie jullie reacties…

Blogger voor Haaruitval Specialist

Geplaatst: 9 sep
Beste freelancers, Wij zijn specialist in haaruitval. Ik schrijf meestal 3 blogs per week en dat wil ik nu wat professioneler gaan aanpakken, ook met SEO aanpak en plaatsen op de Social Media. Ik schrijf zelf de content maar dat moet soms nog wel eens opgeleukt worden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht