Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Assessor / Assessmentpsycholoog

Opdracht ID: 53353

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13 jul
Reacties: 1
Locatie: Kantoor in Amsterdam-Sloterdijk, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 10 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Heb jij als psycholoog of HR-pro ervaring met persoonsgericht onderzoek? Mis je in jouw werk de kwaliteit en het maatwerk dat de grotere bureaus niet kunnen of willen leveren? Als assessor bij *** Arbeidspsychologen krijg je alle ruimte om organisaties en medewerkers deskundig te adviseren in beslissingen en projecten rond geschiktheid, ontwikkeling en loopbaan.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

Assessor / Assessmentpsycholoog
Amsterdam – ZZP of Part-time - in overleg

Wat ga je doen?
Als Assessor / Assessmentpsycholoog voer jij in opdracht van ons individuele assessments uit op het gebied van geschiktheid, ontwikkeling en loopbaan. In principe ben je in staat zelfstandig voor onze opdrachtgevers competentiegerichte assessments uit te voeren. Vanzelfsprekend krijg je optimale toerusting vanuit onze vakinhoudelijke kennis, visie en 25 jaar assessment-ervaring, samen met alle nodige onderzoeksinstrumenten en office support on-the-job.

In concreto omvatten assessment-opdrachten voor jou de volgende taken:
• Inventariseren van de wensen & behoeften van de opdrachtgever, als basis voor onder meer een compleet, accuraat, functiespecifiek competentieprofiel (NB. ontwikkeling en loopbaan kennen situationele doelen en middelen)
• Interpretatie van testuitslagen (interpretatie van psychologische tests, capaciteitentests, vragenlijsten en zo meer)
• Competentiegericht interviewen en beoordelen, waarin jij jouw kritische en professionele bril opzet, goed doorvraagt en naast actueel niveau van beheersing achterliggende gevoelens en motivaties boven tafel krijgt
• Schrijven van een solide assessmentrapportage, waarin je jouw bevindingen rapporteert, samen met de conclusies en aanbevelingen.

Relatie-onderhoud met onze opdrachtgevers, laat staan acquisitie, worden van jou – zo lang niet in vast dienst – niet verwacht: opdrachten krijg je aangeleverd, in overleg met ** Office, rekening houdend met jouw eigen agenda en overige verplichtingen. Wel heb je veelal telefonisch contact met de klant voor specifieke kandidaat-informatie, en soms ook achteraf bij tijdkritische aanname-beslissingen.


Wil jij je tevens breder in HR ontwikkelen? 
Wij zijn een full-service bureau. Voor onze psychologen en consultants betekent dit dat we inzetbaar zijn in meer dan één rol, en dat tevens leuk vinden: voor de afwisseling, maar ook onze professionele ontwikkeling. Heb jij, net als wij, bredere affiniteit met HR en organisatieontwikkeling? Mooi! Naast personal assessment kan jij je desgewenst ontwikkelen en inzetten in disciplines als:
• Schrijven van testrapportages (‘online assessment’);
• Recruitment:** hanteert standaard psychologisch en competentiegericht onderzoek bij full recruitment. Intern assisteer je dan collega’s via online of personal assessment bij hun beoordeling van kandidaten;
• Resultaatgerichte functiebeschrijvingen o.b.v. interviews met klanten;
• Meewerken aan Medewerkers Tevredenheid Onderzoeken (MTO);
• Competentie- en talentmanagement;
• Organisatieadvies geven als partner in business van de klant.


Waar mag je verder op rekenen?
• Tarief en vergoeding n.o.t.k.
• Proactieve tariefaanpassing naar gelang jouw bijdrage aan de groei en ontwikkeling van ons bureau;
• Vergoeding van onkosten en eventuele reiskosten (interviews zijn grotendeels en ook toenemend online);
• Alle gewenste flexibiliteit en mogelijkheden hybride te werken.


Wat neem jij mee?
• WO / HBO+ werk- en denkniveau
• Opleiding psychologie, HR of organisatie is een pre
• Aantoonbare assessment-ervaring (competentie & gedrag)
• Aantoonbare ervaring met schrijven van rapportages
• Gedrevenheid te blijven leren en kwaliteit te leveren
• Werkervaring met psychologisch onderzoek, beoordelen van competenties, gedrag, onderliggende attitudes
• Interesse in bedrijfsprocessen, inzicht in het reilen en zeilen van organisaties en daarover kunnen communiceren met de opdrachtgever.


Meer over ons bureau
** is een bureau voor Arbeidspsychologisch & HR advies, gevestigd in Amsterdam-Sloterdijk. Omdat wij een relatief klein bureau zijn (circa 12 medewerkers), worden jouw professionele inbreng en persoonlijke impact gewaardeerd. Wij zijn expert op het gebied van assessment, psychologisch testen, werving & selectie, coaching, training en organisatieontwikkeling. Dagelijks zetten wij ons in voor enkele honderden opdrachtgevers – van MKB tot internationale spelers, zowel commercieel als overheid. Kwaliteit, klantgerichtheid en pragmatisme zijn voor ons belangrijk. Ook willen wij dat onze kennis up-to-date is en blijft.

Meer weten?


Solliciteren kan via de button onderaan deze pagina. Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

 

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Yentl
Yentl
09-08-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Opdrachten in dezelfde categorie

App ontwikkelen

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik zou graag een app willen die elke dag 1 Melding moet geven om een foto te maken op een bepaalde manier je hoeft hem niet te kunnen uploaden je hoeft alleen een melding te krijgen om een foto te maken. Bijvoorbeeld: maak een foto voor een boom met 1 been en stuur hem dan door naar je beste vriend of vriendin. meer hoeft er niet te gebeuren je hoeft geen camera er in te bouwen…

Kleine klusjes: loodgieterswerk, vlonderreparatie, tegelwerk

Geplaatst: 18 sep
Hi, Here’s a list of the things we need help with in our apartment. Can someone help with some or all of them? 1, Take up tile in upstairs bathroom. Assess extent of damage. If not as far as bath, go ahead and clean, prepare and re-tile. If it extends as far as bath, let us know a quote for redoing whole floor and replacing bathtub. 2, Mend rotten supports on deck (about 5 need doing ) Re-treat…

Psycholoog / Behandelaar / Gedragsdeskundige tbv forensische

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, We zoeken een ervaren psycholoog en behandelaar voor de ondersteuning van onze forensische cliënten. Ga je een uitdaging niet uit de weg en weet jij ondanks gereserveerdheid toch resultaat te boeken? Dan zijn we op zoek naar jou en gaan we graag het gesprek met je aan om er achter te komen of we een match zijn. Je bent een behandelaar met een sterk gevoel van eigen identiteit,…

Structuurjunkie

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Voor mijn praktijk ben ik op zoek naar een structuurjunkie. Kan jij systemen, orde creëren en workflows opzetten? Dit kan vanuit huis gedaan worden.  Stuur dan een berichtje!

Excel programma voor begeleidings trajecten

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Een Excel programma waarin kolommen voor naam is, begindatum traject, eind datum traject, Factuur gestuurd, Aanvraag Wia, Einde Wachttijd, Taalles, Factuur, verlenging en opmerking is. Het Excel programma moet 7 dagen van te voren aangeven dat de datum in de kolom einde traject verloopt dmv pop-up of kleur. Trajecten moeten wel verwijderd kunnen worden zonder dat kolommen scheef…

Afmaken van powerpoint

Geplaatst: 13 sep
Beste freelancers, Wie kan mij helpen een powerpoint presentatie af te maken, liefst morgenochtend (woensdag ) samen afmaken is voor opening van kleine tentoonstelling over kunst a.s vrijdag. I.v.m. mijn dyslexie lukt het me niet. 

Aluminium sloepen ontwerpen/tekenen

Geplaatst: 11 sep
Beste Freelancers, Wij zijn een watersportbedrijf dat zich specialiseert in snelvarende sloepen/boten. We zoeken een tekenaar die samen met ons wil werken aan een uniek en snel ontwerp sloep, die wij vervolgens voorzien van de nieuwste technieken en snufjes. We hopen snel van je te horen!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht