Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Overige Services >
  3. Overige
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Assessor / Assessmentpsycholoog

Opdracht ID: 53353

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13-07-2023
Reacties: 1
Locatie: Kantoor in Amsterdam-Sloterdijk, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 10-08-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Heb jij als psycholoog of HR-pro ervaring met persoonsgericht onderzoek? Mis je in jouw werk de kwaliteit en het maatwerk dat de grotere bureaus niet kunnen of willen leveren? Als assessor bij *** Arbeidspsychologen krijg je alle ruimte om organisaties en medewerkers deskundig te adviseren in beslissingen en projecten rond geschiktheid, ontwikkeling en loopbaan.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

Assessor / Assessmentpsycholoog
Amsterdam – ZZP of Part-time - in overleg

Wat ga je doen?
Als Assessor / Assessmentpsycholoog voer jij in opdracht van ons individuele assessments uit op het gebied van geschiktheid, ontwikkeling en loopbaan. In principe ben je in staat zelfstandig voor onze opdrachtgevers competentiegerichte assessments uit te voeren. Vanzelfsprekend krijg je optimale toerusting vanuit onze vakinhoudelijke kennis, visie en 25 jaar assessment-ervaring, samen met alle nodige onderzoeksinstrumenten en office support on-the-job.

In concreto omvatten assessment-opdrachten voor jou de volgende taken:
• Inventariseren van de wensen & behoeften van de opdrachtgever, als basis voor onder meer een compleet, accuraat, functiespecifiek competentieprofiel (NB. ontwikkeling en loopbaan kennen situationele doelen en middelen)
• Interpretatie van testuitslagen (interpretatie van psychologische tests, capaciteitentests, vragenlijsten en zo meer)
• Competentiegericht interviewen en beoordelen, waarin jij jouw kritische en professionele bril opzet, goed doorvraagt en naast actueel niveau van beheersing achterliggende gevoelens en motivaties boven tafel krijgt
• Schrijven van een solide assessmentrapportage, waarin je jouw bevindingen rapporteert, samen met de conclusies en aanbevelingen.

Relatie-onderhoud met onze opdrachtgevers, laat staan acquisitie, worden van jou – zo lang niet in vast dienst – niet verwacht: opdrachten krijg je aangeleverd, in overleg met ** Office, rekening houdend met jouw eigen agenda en overige verplichtingen. Wel heb je veelal telefonisch contact met de klant voor specifieke kandidaat-informatie, en soms ook achteraf bij tijdkritische aanname-beslissingen.


Wil jij je tevens breder in HR ontwikkelen? 
Wij zijn een full-service bureau. Voor onze psychologen en consultants betekent dit dat we inzetbaar zijn in meer dan één rol, en dat tevens leuk vinden: voor de afwisseling, maar ook onze professionele ontwikkeling. Heb jij, net als wij, bredere affiniteit met HR en organisatieontwikkeling? Mooi! Naast personal assessment kan jij je desgewenst ontwikkelen en inzetten in disciplines als:
• Schrijven van testrapportages (‘online assessment’);
• Recruitment:** hanteert standaard psychologisch en competentiegericht onderzoek bij full recruitment. Intern assisteer je dan collega’s via online of personal assessment bij hun beoordeling van kandidaten;
• Resultaatgerichte functiebeschrijvingen o.b.v. interviews met klanten;
• Meewerken aan Medewerkers Tevredenheid Onderzoeken (MTO);
• Competentie- en talentmanagement;
• Organisatieadvies geven als partner in business van de klant.


Waar mag je verder op rekenen?
• Tarief en vergoeding n.o.t.k.
• Proactieve tariefaanpassing naar gelang jouw bijdrage aan de groei en ontwikkeling van ons bureau;
• Vergoeding van onkosten en eventuele reiskosten (interviews zijn grotendeels en ook toenemend online);
• Alle gewenste flexibiliteit en mogelijkheden hybride te werken.


Wat neem jij mee?
• WO / HBO+ werk- en denkniveau
• Opleiding psychologie, HR of organisatie is een pre
• Aantoonbare assessment-ervaring (competentie & gedrag)
• Aantoonbare ervaring met schrijven van rapportages
• Gedrevenheid te blijven leren en kwaliteit te leveren
• Werkervaring met psychologisch onderzoek, beoordelen van competenties, gedrag, onderliggende attitudes
• Interesse in bedrijfsprocessen, inzicht in het reilen en zeilen van organisaties en daarover kunnen communiceren met de opdrachtgever.


Meer over ons bureau
** is een bureau voor Arbeidspsychologisch & HR advies, gevestigd in Amsterdam-Sloterdijk. Omdat wij een relatief klein bureau zijn (circa 12 medewerkers), worden jouw professionele inbreng en persoonlijke impact gewaardeerd. Wij zijn expert op het gebied van assessment, psychologisch testen, werving & selectie, coaching, training en organisatieontwikkeling. Dagelijks zetten wij ons in voor enkele honderden opdrachtgevers – van MKB tot internationale spelers, zowel commercieel als overheid. Kwaliteit, klantgerichtheid en pragmatisme zijn voor ons belangrijk. Ook willen wij dat onze kennis up-to-date is en blijft.

Meer weten?


Solliciteren kan via de button onderaan deze pagina. Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

 

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Yentl
Yentl
09-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10

Opdrachten in dezelfde categorie

Lead generatie

Geplaatst: 6 mei
Beste Freelancer, Voor het uitbreiden van mijn klanten bestand, ben ik opzoek naar cold callers (koud-bellers). Je belt naar een vooraf, geselecteerde groep bedrijfseigenaren met de vraag of je hen vrijblijvend wat informatie toe mag sturen. De gesprekken duren niet langer dan 3 minuten.  Het toesturen van de informatie, wordt door een andere partij uitgevoerd.  Op zoek gaan naar nieuwe…

Energielabels registeren EPREL

Geplaatst: 3 mei
Hallo, Ik zoek iemand die verstand heeft van energie labels registreren in de Europese productendatabank voor energie-etikettering (EPREL). Allen gegevens zijn aanwezig. Wij zijn importeur van horeca koelingen

Assistant

Geplaatst: 26 apr
Hi, I'm in need of someone proficient in both Math and English, with a particular strength in economics and finance. Here's an outline of what the project entails: - Successfully completing a finance, economics, supply chain management, marketing, management and digital innovation test on my behalf - this makes a firm grounding in these subjects crucial. - Ideal skills: - Expertise in finance…

Handelsaccount Facebook ontkoppelen

Geplaatst: 17 apr
Beste freelancers, Facebook account koppelen aan een Instagram account zodat je kan adverteren. Let op er is een ander handelsaccount aan gekoppeld die we niet verwijderd krijgen. Graag spoed klus. Groetjes

Interim projectondersteuner sociaal domein

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Voor een overheidsorganisatie in de regio Roosendaal (Noord-Brabant), zijn wij op zoek naar een interim Projectondersteuner voor het sociale domein voor 24-32 uur per week. Start is zo snel mogelijk en duurt naar verwachting tot einde van het jaar. Wat ga je doen Als Interim Projectondersteuner ondersteun je de beleidsmedewerkers van het sociaal domein voor o.a. WMO en Jeugdzorg.…

Op zoek naar decorateur op oproepbasis in Amsterdam

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Op zoek naar een decorateur, woonachtig in Amsterdam. Opdracht: omgeving (winkel) inrichten in thema. Kan zelfstandig werken, werkt op een trap/ steiger ivm hoogte (beide in bezit van ons)

Ervaring met Piggy spaarsysteem

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Voor onze WooCommerce webshop maken we gebruik van Piggy zodat klanten punten kunnen sparen. We willen graag de mogelijkheid dat klanten hun punten ook via de webshop kunnen inwisselen. Dat kun nu alleen op locatie. Wie heeft hier ervaring mee en hoeveel tijd verwacht je daarvoor nodig te hebben?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht