Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Blogger

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
23 november 2020 16:25

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Maastricht, Limburg
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Blogger
Opdracht ID
45619

Allround Tech Gadgets en Mobile Blogger Gezocht

25 tot 40 p.u. Maastricht, Limburg (3) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
23 november 2020 16:25
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een creatieve allround blogger met veel affiniteit voor technologie, gadgets, lifestyle en nieuwe elektronische producten. Deze opdracht moet je alleen doen als je het leuk vindt om tech, gadgets of mobile te volgen en hierover met enige autoriteit wilt/kunt schrijven en je hierin naam wil maken voor een groter publiek! Zin om met ons mee te groeien?

Soort werkzaamheden
In WordPress schrijven en voorbereiden van deelbare blogposts met min. 400 woorden, incl. zoeken en plaatsen van daarbij behorende media (afbeeldingen, video's, etc). Het betreft hier een website voornamelijk gericht op mannen, met leuke en originele onderwerpen gerelateerd aan gadgets, technologie, mobile en innovatieve of nieuwe producten.

Omschrijving van de werkzaamheden
Werktijden en input kunnen volledig zelf bepaald worden. LET OP: omdat media ook een belangrijke rol speelt, gaat het hier niet om het opleveren van SEO-teksten, maar van een compleet en vooral deelbaar blog-artikel (incl. afbeeldingen of embeds) en plaatsing in WordPress. We zijn dus niet op zoek naar (SEO-)tekstschrijvers, maar kwalitatieve en creatieve allrounders met interesse in tech, mobile en (innovatieve) producten en het bloggen hierover, die samen met ons verder willen groeien!

Gewenste vaardigheden
Het compleet opleveren van een leuk artikel in WordPress vergt wat vaardigheden en we begrijpen dat je niet een expert kan zijn in alles. Onze wens gaat wel uit naar artikelen met autoriteit op het gebied van het onderwerp (een natuurlijke vergelijking met bv. voorgangers, concurrentie of situatie) en waarbij we een commercieel karakter juist willen vermijden. Wij hebben bovendien nog enkele handige tips, die het schrijven en vinden van media significant sneller maken. Hierbij enkele vaardigheden, waar onze voorkeur wel naar uitgaat:
  • Affiniteit met (en autoriteit op het gebied van) gadgets, producten, tech, mobile en design
  • Goed in het vinden van leuke en deelbare tech-/gadget-/innovatie-onderwerpen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Mooie, gevatte (en creatieve) schrijfstijl
  • Handig in het vinden van geschikte media (afbeeldingen of embedded)

Alle overige informatie
Wij werken met individuele schrijvers, dus niet met SEO- of tekstbureau's die deze opdracht intern over meerdere schrijvers verdelen. Gemotiveerde en creatieve bloggers: reageer met (verwijzing naar) zelfgeschreven voorbeeldteksten of eventuele relevante ervaring, gerelateerd aan tech, mobile, producten of design.

Bij prettige samenwerking staan er meer en grotere klussen voor je klaar. Interesse? Neem direct contact op!
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Ewout
23-11-2020
Marina
24-11-2020
Vincent
25-11-2020

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
23 november 2020 16:25

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Maastricht, Limburg
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Blogger
Opdracht ID
45619

Opdrachten in dezelfde categorie

Blogger voor Training, Voeding en Mental Coaching
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een blogger die voor mijn website en andere socials op wekelijkse basis artikelen kan schrijven. De blogartikelen gaan voornamelijk over trainen (fitness), voeding en mental coaching.    Heb jij hiermee ervaring, dan kom ik graag in contact en kan ik je voorzien van meer informatie.
6 apr
Freelance Blogschrijver voor Chauffeurs Website
Beste freelancers,    Voor mijn website ben ik op zoek naar een blogschrijver die 1x per week een artikel schrijft. Een blog bestaat ongeveer uit 1000 woorden.    Ik heb een chauffeur/taxi bedrijf, ik zoek content om mijn website actief te maken en autoriteit op te bouwen. Daarom zoek ik een schrijver die ervaring heeft in de vervoersbranche…
17 mrt
Blogs Schrijven over Healthy Lifestyle
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een blogger die voor mijn website op regelmatige basis artikelen kan schrijven.  De blogartikelen gaan voornamelijk over voeding en een healthy lifestyle en dienen allemaal uniek te zijn.    Heb jij hiermee ervaring, dan kom ik graag in contact en kan ik je voorzien van meer informatie.
16 mrt
Freelance Copywriter voor Digital Marketing Content
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar ene tekstschrijver met kennis van data driven digital marketing voor schrijven van verschillende teksten.    Het betreft hier het schrijven diverse blogs, content pieces  zoals whitepaper, e-book, LP's etc. Daarnaast willen we graag dat de huidige teksten op onze website…
5 mrt
Blogs Redigeren voor Webshop Antroposofisch Speelgoed
Beste freelancers,    Voor onze kleine startende webshop in antroposofisch speelgoed ben ik op zoek naar een copywriter/tekstschrijver die ons kan helpen met onze blogs te redigeren en beter te maken. Graag leren we natuurlijk zodat onze teksten in de basis al beter worden.    De ideale kandidaat:  - Herkent zichzelf in onze…
11 feb
Blogger voor Olijfolie en Honing Webshop
Beste freelancers,    Voor mijn webshop (net gestart) zoek ik een goede blogger die gaat schrijven over onze producten. In de webshop verkopen wij  pure olijfolie en rauwe honing, maar daarnaast ook wat handgemaakte houten voorwerpen.    Lijkt het je leuk om voor ons te gaan schrijven? Reageer dan nu en vermeld ook je prijs.
5 feb
Blogger met Affiniteit voor Gezondheid en Voeding
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vlotte tekstschrijver die kennis en interesse heeft over onderwerpen als gezondheid, voeding, thee, sport en populaire diëten als paleo, keto en intermittent fasting.  Kan jij met diepgang over deze onderwerpen schrijven zodat de lezer het makkelijk kan begrijpen en volledig mee is…
27 jan
Toon meer