Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Allround Communicatie Professional Gezocht (8 uur pw)

Opdracht ID: 52136

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 06-12-2022
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 07-12-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij goed thuis in de (be)leefwereld van jongeren? Kennen Instagram, TikTok en YouTube geen geheimen voor je? Zet jij jouw communicatie kennis en ervaring graag in voor jongeren in Den Haag? Lees dan snel verder!

Over ons
Schulden en geldstress hebben grote persoonlijke en maatschappelijk consequenties. Schulden onder jongeren en jongvolwassenen zijn een toenemend maatschappelijk probleem. Instanties en professionals die zich bezighouden met de aanpak en preventie van schuldenproblematiek weten jongeren niet altijd te bereiken. Jongeren zien tegelijkertijd ook zelf door de bomen het bos niet meer. En voelen zich niet altijd gezien en gehoord wanneer zij aankloppen voor hulp.

Ons project brengt verandering voor en door jongeren. Wij zorgen voor zichtbaarheid, verbinding en meer samenwerking en zijn daarmee de ‘Geldwijzer voor jongeren’ in Den Haag en omstreken.

Dit ga je doen
Als Communicatieprofessional ben je de drijvende kracht en expert om ons doel te bereiken dat alle jongeren in Den Haag sneller de juiste hulp vinden bij schulden en geldstress. Je weet jongeren te bereiken via aansprekende content op social media en creatieve campagnes in de stad. Je zorgt dat jongeren onze website gemakkelijk weten te vinden en snel de informatie of hulp vinden die ze zoeken.

Dit omvat onder andere:
- Beheer social media kanalen (Instagram, TikTok, YouTube, LinkedIn)
- Communicatie campagnes mede-bedenken en uitvoeren
- Website up-to-date houden
- Nieuwsbrieven verzorgen in MailChimp
- Promotiemateriaal mede ontwikkelen en verspreiden op de juiste plekken in de stad

Dit breng je mee
• Je draait je hand niet om voor het creëren van aansprekende video’s en het schrijven van korte, krachtige teksten voor social media posts of op de website.
• Je bent creatief en vindingrijk om met een gering budget onze doelgroep te bereiken.
• Je vindt het een uitdaging om juist een onderwerp als schulden onder de aandacht te brengen en het taboe rondom dit onderwerp te doorbreken.
• Kennis van de stad en/of gemeente Den Haag is een pré.

Dit bieden we je:
• Een inspirerend team van professionals en jongeren
• Kans om het verschil te maken voor jongeren in Den Haag
• Netwerk van interessante organisaties en de gemeente
• Vrijheid in de indeling van je uren

Wat in je voordeel kan zijn:
• Affiniteit met en kennis van jongeren
• Je bent zelf nog een jongvolwassene
• Aantoonbare ervaring met Instagram, Tik Tok en YouTube

Interesse? Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in dit profiel? Overtuig ons dan!

Social media managers die hebben gereageerd (1)

Kristel
Kristel
07-12-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance social media opdrachten

Job Marketeer - Voor vacature campagnes via Social media

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancer, ik ben opzoek naar een Job Marketeer die vacature campagnes runt via verschillenden social media kanalen en gespecialiseerd is in het vinden van leads (kwalitatieve sollicitanten) voor de IT branche. De leads worden opgevolgd door mijn team. Wij hebben van jou enkel een complete social media campagne nodig.  Een complete campagne houdt in: - Design - Foto´s - Teksten -…

Medewerker Marketing & Communicatie

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk opleidingsinstituut. Wij hebben dringend ondersteuning nodig voor onze marketing en communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, posts op social media, artikelen, brochures, teksten voor de nieuwe website, etc. Liefst iemand die ook gevoel voor vormgeving heeft. Beschikbaarheid van 1 dag per week zou ons erg helpen.

Social media / Ads

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ADS kan plaatsen voor social media, vooral FB en misschien Instagram. Het gaat om max 4 uur werk per maand en misschien in de toekomst wat meer uren. Ik lever zelf teksten aan en beeldmateriaal.

Creatieve Social Media VA gezocht voor 6-10 uur per week

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Ben jij gepassioneerd over social media en wil je jouw creatieve skills inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Social Media VA! In beginsel zoeken we iemand voor 6-10 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. JOUW FUNCTIE Als Social Media…

Verhogen aantal volgers en Meta adverteren

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online social media marketeer, die het aantal volgers van onze accounts kan verhogen (met echte unieke volgers). Daarnaast starten van een social media advertentie campagne

Social Media Campagne expert

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Wij maken vegetarische en veganistische bitterballen. Wij zijn opzoek naar iemand die de meta campagne kan optimaliseren.

Content/e-mail marketeer copywriter designer

Geplaatst: 23 jan
Goedendag, Voor een nieuw opkomend merk ben ik opzoek naar een content/e-mail marketeer die ook designs kan maken. We zijn nog opbouwend dus we hebben beperkt budget beschikbaar. Graag in overleg. Liefst een vast bedrag per opkomend event (project) met een maximum van 500,- Met vriendelijke groet, Selena  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht