Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Allround Communicatie Professional Gezocht (8 uur pw)

Opdracht ID: 52136

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 06-12-2022
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 07-12-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij goed thuis in de (be)leefwereld van jongeren? Kennen Instagram, TikTok en YouTube geen geheimen voor je? Zet jij jouw communicatie kennis en ervaring graag in voor jongeren in Den Haag? Lees dan snel verder!

Over ons
Schulden en geldstress hebben grote persoonlijke en maatschappelijk consequenties. Schulden onder jongeren en jongvolwassenen zijn een toenemend maatschappelijk probleem. Instanties en professionals die zich bezighouden met de aanpak en preventie van schuldenproblematiek weten jongeren niet altijd te bereiken. Jongeren zien tegelijkertijd ook zelf door de bomen het bos niet meer. En voelen zich niet altijd gezien en gehoord wanneer zij aankloppen voor hulp.

Ons project brengt verandering voor en door jongeren. Wij zorgen voor zichtbaarheid, verbinding en meer samenwerking en zijn daarmee de ‘Geldwijzer voor jongeren’ in Den Haag en omstreken.

Dit ga je doen
Als Communicatieprofessional ben je de drijvende kracht en expert om ons doel te bereiken dat alle jongeren in Den Haag sneller de juiste hulp vinden bij schulden en geldstress. Je weet jongeren te bereiken via aansprekende content op social media en creatieve campagnes in de stad. Je zorgt dat jongeren onze website gemakkelijk weten te vinden en snel de informatie of hulp vinden die ze zoeken.

Dit omvat onder andere:
- Beheer social media kanalen (Instagram, TikTok, YouTube, LinkedIn)
- Communicatie campagnes mede-bedenken en uitvoeren
- Website up-to-date houden
- Nieuwsbrieven verzorgen in MailChimp
- Promotiemateriaal mede ontwikkelen en verspreiden op de juiste plekken in de stad

Dit breng je mee
• Je draait je hand niet om voor het creëren van aansprekende video’s en het schrijven van korte, krachtige teksten voor social media posts of op de website.
• Je bent creatief en vindingrijk om met een gering budget onze doelgroep te bereiken.
• Je vindt het een uitdaging om juist een onderwerp als schulden onder de aandacht te brengen en het taboe rondom dit onderwerp te doorbreken.
• Kennis van de stad en/of gemeente Den Haag is een pré.

Dit bieden we je:
• Een inspirerend team van professionals en jongeren
• Kans om het verschil te maken voor jongeren in Den Haag
• Netwerk van interessante organisaties en de gemeente
• Vrijheid in de indeling van je uren

Wat in je voordeel kan zijn:
• Affiniteit met en kennis van jongeren
• Je bent zelf nog een jongvolwassene
• Aantoonbare ervaring met Instagram, Tik Tok en YouTube

Interesse? Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in dit profiel? Overtuig ons dan!

Social media managers die hebben gereageerd (1)

Kristel
Kristel
07-12-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance social media opdrachten

Freelance Social Media Expert Gezocht

Geplaatst: 15:45
Beste freelancers, Wij zijn een print-on-demand webshop in de startblokken. Wij zoeken voor de marketing een social media expert die ons product zichtbaar gaat maken op een aantal social media kanalen. Samen onderzoeken we de juiste aanpak, strategie en content om elke Nederlander in onze toffe prints te laten lopen! Competenties die wij zoeken: Social Media is je tweede leven Uitgebreide kennis van…

Social Media Ads voor Rijschool

Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Wij willen als rijschool social media Ads plaatsen en daarvoor hebben we de juiste content nodig. Kan jij ons daarbij helpen? Dan horen we graag van je.

Social Media Ads voor Schoenenmerk

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Voor een schoenenmerk, herenschoenen met het comfort van een sneaker, zijn wij op zoek naar een freelancer die onze social media ads en eventueel google ads kan verzorgen. Beeldmateriaal, foto's en video's van de schoenen, zijn reeds aanwezig. Het doel: een duurzame ROAS van ongeveer 1 op 3-4. Wij zouden graag een samenwerking aangaan voor een langere termijn bij goede resultaten.…

TikTok en YouTube Shorts Laten Groeien

Geplaatst: 12 jan
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen om mijn TikTok en YouTube Shorts organisch kan laten groeien. Het is een hobby-project, geen cash cow kanaal. Ik wil graag mijn hobby naar een hoger level tillen en ik zou graag iemand of een bedrijf willen inschakelen die mij kunnen helpen begrijpen van het algoritme en het gebruiken van de juiste tags. Het idee is dat iemand mij dit…

Social Media Content Creator Gezocht

Geplaatst: 25-11-2022
Beste freelancers, Voor de Facebook & Instagram pagina's van onze (nieuwbouw)projecten zoeken wij een freelancer die wekelijks creatieve berichten kan maken (1-2 berichten per week) en plaatsen (tekst schrijven + visual opmaken in huisstijl van het project). We hebben een budget van € 150- tot €300,- per maand, afhankelijk van de hoeveelheid berichten, jouw ervaring en portfolio.…

Social Media Beheer Instagram Account

Geplaatst: 29-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die het social media beheer van 1 Instagram account kan overnemen. Wat ik zoek: - minimaal 2 posts per week - iemand die meedenkt over het design van de pagina - iemand die een content planning maakt in overleg - iemand die reageert op nieuwe volgers - iemand die reageert op posts van potentiële klanten  Het gaat om een account van mijn…

Website Laten Corresponderen met Social Media

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een freelancer die mijn website efficiënt kan laten corresponderen met mijn social media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn. Ook zou ik mijn Facebook bedrijfspagina goed willen inrichten voor meer bereik én meer traffic naar mijn website. Heb je meer informatie nodig, stuur gerust een bericht.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht