Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Overige Marketing & Communicatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

ActiveCampaign/Mailblue Expert Gezocht voor Campagne Review

Opdracht ID: 54473

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 22 jan
Reacties: 2
Locatie: 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 27 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers,

Wij hebben een groeiende organisatie die actief is in de internationale veevoederadditieven branche.
Al 2 jaar gebruiken we Mailblue. Dit heeft ons veel gebracht op het gebied van campagnes / mailings.
Echter zijn nog niet alle voordelen van Mailblue benut.

Wij zijn op zoek naar een ervaren freelancer die ons kan assisteren bij het reviewen van B2B campagnes in het programma Mailblue.
We hebben behoefte aan iemand die diepgaande kennis heeft van het platform en in staat is om onze campagnes te analyseren en optimaliseren.

Taken:
Campagne Review:
We verwachten van de freelancer om bestaande campagnes in Mailblue grondig te beoordelen. Dit omvat het analyseren van eerdere campagneresultaten, het identificeren van sterke en zwakke punten, en het verstrekken van aanbevelingen voor verbetering.
Optimalisatieadvies:
De geselecteerde freelancer moet in staat zijn om praktische optimalisatieadviezen te geven. Dit kan betrekking hebben op aspecten zoals doelgroepsegmentatie, e-mailinhoud, timing van verzending, en het gebruik van automatisering om de algehele effectiviteit van de campagnes te vergroten.
Rapportage:
Het is essentieel dat de freelancer in staat is om heldere rapportage te leveren. Dit omvat een overzicht van de huidige prestaties, gedetailleerde analyse van bevindingen en aanbevelingen voor toekomstige strategieën.

Vereisten:
Aantoonbare ervaring met Mailblue/ActiveCampaign.
Diepgaande kennis van e-mailmarketingstrategieën en -tactieken.
Analytische vaardigheden om campagneresultaten te interpreteren.
Vermogen om strategisch advies te geven voor optimalisatie.
Uitstekende communicatievaardigheden in het Engels en Nederlands.

De opdracht om ons te begeleiden zal zijn op project/uurbasis.

Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze opdracht, stuur dan een bericht waarin je je ervaring en expertise op het gebied van Mailblue/ActiveCampaign beschrijft.
Voeg eventueel voorbeelden van eerdere succesvolle campagnes toe en geef aan hoe jij denkt waarde toe te voegen aan onze specifieke situatie.

Marketing freelancers die hebben gereageerd (2)

Dolf
Dolf
22-01-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Stephan
Stephan
27-01-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance marketing opdrachten

Online Marketing Specialist

Geplaatst: 12:05
Beste freelancers, Online Marketing Specialist gezocht Wij zoeken een Online Marketing Specialist die ons kan ondersteunen met de marketingactiviteiten, zowel voor onze klanten als voor ons bedrijf. Wij ontwikkelen en verzorgen online campagnes voor mediabureaus en adverteerders die kinderen, jongeren, jongvolwassenen & ouders in de Benelux willen bereiken. Onze klanten zijn A merken in de entertainmentindustrie…

Opstellen van marketingplannen en evenementenplanning

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelance marketeer met expertise in het opstellen van marketingplannen en evenementenplanning om een uitgebreid plan te ontwikkelen voor een urban straatvoetbal evenement in Marrakesh, gericht op het aantrekken van grote sponsoren. De freelancer moet strategieën bedenken om de zichtbaarheid van het evenement te vergroten en de waarde propositie voor…

Sales Specialist (B2B)

Geplaatst: 4 apr
Gezocht: Sales Specialist (B2B) De uitdaging: Ben jij een Sales Specialist die ons team wil versterken? Als Sales Specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten. Jouw missie? Het genereren van nieuwe leads en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Over ons: Nestors Create is een ambitieuze start-up in de design- en marketingsector met een unieke twist. Wij streven ernaar…

Bedrijven benaderen

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers Ik ben op zoek naar iemand met een goed communicatief vermogen die bedrijven kan benaderen voor samenwerking. Het is flexibel werken. Voor meer info of interesse, stuur een berichtje. 

Marketing/communicatie medewerk(st)er

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een marketing/communicatie medewerk(st)er voor 20 uur per week. Je taken bestaan uit: • Ondersteunen van Marketing/Sales manager bij het realiseren van projecten richting partners en dochterondernemingen. • (Mede) opzetten, begeleiden van commerciële activiteiten. • (Mede) opzetten en plannen van het marketing beleid. • (Mede) realiseren van catalogi,…

Schrijven van mijn ondernemingsplan

Geplaatst: 7 mrt
Hallo allemaal, Ik ben een ondernemingsplan aan het schrijven voor het zlf (zelfstandigen loket Flevoland) Ik heb best wel al veel gedaan. Mijn plan gaat over paardencoaching en energetisch werk. Wie zou me daarin willen helpen? Budget 200

E-mail handtekening

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Ik zou graag een handtekening willen laten maken voor in mijn mail.  incl. Socials en logo. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht