Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Aanroep Bol.com Open API (affiliate)

Opdracht ID: 53301

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30-06-2023
Reacties: 2
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 23-08-2023
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste php-er,

Ik ben op zoek naar iemand die een 'simpel' php request voor me kan schrijven om de Bol.com open API aan te roepen voor affiliate partners. Ik heb dit in het verleden zelf gedaan toen er nog gebruik werd gemaakt van een eenvoudige API-key, op basis van een Github voorbeeld (zie bijlage, daar wordt de uiteindelijke request gedaan). Nu moet er echter een JWT toegangs token worden aangemaakt om uiteindelijk de API request te kunnen doen.

De rest van de structuur heb ik allemaal, ik moet dus alleen de aanroep opnieuw doen. Mijn server is de enige die de API aanroept, en wel om real time te zoeken in de Bol database en om producten te tonen op basis van EAN-code (ISBN). Na weken proberen is me dit niet gelukt. De token verloopt na 599 sec en moet dan opnieuw worden aangevraagd ivm maximaal aantal aanvragen per dag. Er wordt echter alleen een expires_in meegegeven (599) en verder geen enkele waarde om expiration te controleren. Dit is de bottleneck, ik kan wel een request maken maar alleen door elke keer een nieuwe token aan te maken.

Budget in overleg omdat ik geen idee heb hoelang dit gaat duren en wat de kosten zijn.

PHP programmeurs die hebben gereageerd (2)

Basel
Basel
09-07-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
17-07-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance PHP opdrachten

Freelance designer PHP programmeur

Geplaatst: 2 mei
Goedendag ik heb werk voor een freelance designer PHP programmeur die van 2 websites 1 hele goeie kan maken! Werken vanuit huis o.b.v. redelijk uurtarief. Gaat om langere tijd.

Website nakijken

Geplaatst: 16 feb
Hallo meneer/mevrouw, Ik wil graag een persoon inhuren die kennis heeft van .php  om een eenvoudige website na te kijken. Waarschijnlijk zit er een fout in de code.  

Backend Laravel Developer

Geplaatst: 16 feb
Hi freelancers! Wij zijn tijdelijk voor op regelmatige basis opzoek naar een Backend Laravel Developer. Omdat dit een belangrijke klant van ons is dienen wij samen duidelijke afspraken te maken. Als eerste, verwachten wij het volgende: - Aantoonbare ervaring met Laravel - Ervaring met Vue.js - Ervaring met Tailwind CSS framework - Als je ook nog eens ervaring hebt met het Bagisto thema scoor je extra…

PHP ontwikkelaar gezocht

Geplaatst: 4 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een (php) ontwikkelaar die op regelmatige basis ondersteuning kan bieden. Op dit moment gaat het specifiek om een project waarbij een bestaande applicatie is overgezet naar een andere server. Hierna werkt het vasthouden van de sessie niet meer. Ik verwacht dat dit snel op te lossen is. Daarnaast ben ik bezig met de ontwikkeling van een nieuwe applicatie waarvan…

Installatie script maken en evt. dashboard/php

Geplaatst: 24-09-2023
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van een installatie script voor het installeren van software vanuit een bepaalde server (installatie.sh). Tevens zou het fijn zijn als ik deze software kan managen doormiddel van een dashboard/panel. Alle files zijn geinstalleerd op een Centos server.

Backend Developer (Laravel) affiniteit POI Data

Geplaatst: 02-09-2023
Beste freelancers, Voor het beheren en matchen van POI’s zoeken wij een Laravel backend developer die aan de slag kan met het creëren van een backend met globaal de volgende functies; - POI’s laden via verschillende import mogenlijkheden (o.a. API, excel, .csv, etc) - Het matchen en ontdubbelen van POI’s - POI’s verrijken door het bevragen van externe API’s - Het…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht