Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Martijn

Martijn
Over Martijn

Flonk is een internetbureau voor het mkb en is ontstaan in 2014, uit een hobby en voorliefde voor online marketing. Vanuit Groningen bouwen, schrijven en ontwerpen we erop los.

Flonk is een klein bureau(tje); we zijn met z’n tweeën doen dit naast ons werk in de marketing en ICT. Verwacht daarom geen ellenlange trajecten, maar een betrouwbaar resultaat en een persoonlijke aanpak, tegen een scherpe prijs.

Ben jij ondernemer en wil je een flitsende website? Of kun je ondersteuning gebruiken bij (online) marketing, het schrijven of vertalen van teksten, of bij de vormgeving van allerlei communicatie-uitingen? Klop dan aan bij Flonk!
 
Websites
Een landingspagina of webshop nodig? Jij vraagt, wij bouwen. Onze sites springen in het oog en zitten altijd goed in elkaar. Met handige formulieren en koppelingen geven wij jouw online omgeving toegevoegde waarde. Ook na livegang blijven we natuurlijk...

 

Portfolio

Mevrouw de Molenaar
Loading.

Bevrijdingsfestival Drenthe
Loading.

Arminius STC
Loading.

All Seasons
Loading.

Classic 50cc Grasbaanteam
Loading.

Haarsalon Marthi
Loading.

 

Vraag Martijn direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Flonk Communicatie