Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Joel

Joel van Beem

|
Locatie: Nieuw Vennep
|
Actief sinds: 20-03-2018
|
Uurtarief: € 25
|
Profiel bekeken: 172 keer
|
KvK-nummer: 64173623 informatie

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

JVB Repair

Adresgegevens

Oosterdreef 35
2153AX Nieuw Vennep

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Van idee of probleem naar een 3D model in Solidwords en in uw handen. Bestaande ontwerpen aanpassen of optimaliseren. Ik ben enthausiast, een doorzetten, flexibel en meedenkend.

Met Solidworks CSWA behaald en CSWP binnenkort ben ik zeer bedreven met dit programma. Ook met 3D printen, frezen, draaien en lassen heb ik de nodige ervaring. Als het aankomt op maakbaarheid en kosten van uw ontwerp heb ik ook daar ervaring mee. Ik heb bijvoorbeeld een half jaar de minor robotica gedaan en daar het hele proces van probleem tot echt product doorlopen. Ook voor een mooie render of afbeelding van uw product bent u aan het goede adres.
Ik ga ergens vol voor en zet door, ook al betekend dat laat of veel werken en zal niet stoppen tot het ontwerp helemaal naar uw wens is. Voor meer van mijn projecten en CV zie de rest van mijn profiel. Je mag me ook altijd bellen om alle mogelijkheden te bespreken.

Ook heb ik een drone en kan mooie luchtfoto's of video's maken. Ik heb onder andere voor de verkoop van huizen en voor bruiloften gefilmd.

Misschien een leuk extraatje, ik repareer ook telefoontjes:). Daar is mijn eigen bedrijfje ook voor.

Portfolio

Capture.JPG

Kaas robot

Een kaas robot voor het verplaatsen van kaas. Ontworpen is Solidworks en voornamelijk vervaardigd uit aluminium en staal
123.jpg

Mini CNC

Een mini CNC die een bereik heeft van een A5 formaat

CV

Projecten-TU-Delft-Jo--l-van-Beem.docx

Projecten TU Delft

Referenties

Datum:
28-05-2018
Van:
Juliette Broersen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Hele heldere communicatie, prettige samenwerking, flexibel, heel vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast ook fantastische beelden! Joel, we hadden geen betere droner kunnen wensen. Heel hartelijk dank!
Datum:
16-05-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
De samenwerking met Joel was op alle vlakken top. Niet alleen reageert hij snel maar interpreteert de opdracht op de juiste wijze terwijl de informatie toch wat summier was. Al met al een fijne samenwerking en ik zal zeker toekomstige opdrachten bij hem wegleggen.

Uitgevoerde opdrachten

Drone Cameraman/Vrouw op 25 mei, Amsterdam
Beste freelancers!    Voor het huwelijk van mijn zus en haar grote liefde zoek ik iemand die drone beelden kan maken over 2 weken op 25 mei a.s. Gaat om verschillende locaties in de buurt van Amsterdam. Tijden zijn van ca. 13:00 tot 21:00. Is een cameraman voor normale beelden aanwezig. Videomateriaal hoeft alleen maar geleverd te worden,…
Amsterdam 21 mei

Vraag Joel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden