Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Joel

Joel van Beem
Over Joel

Van idee of probleem naar een 3D model in Solidworks en in uw handen. Bestaande ontwerpen aanpassen of optimaliseren. Ik ben enthausiast, een doorzetter, flexibel en meedenkend.Ik kan FDM en DLP 3D printen om zo een goed en mooi prototype te realiseren. Zie mijn portfolio voor voorbeelden.Met Solidworks CSWA behaald en CSWP binnenkort ben ik zeer bedreven met dit programma. Ook met 3D printen, frezen, draaien en lassen heb ik de nodige ervaring. Als het aankomt op maakbaarheid en kosten van uw ontwerp heb ik ook daar ervaring mee. Ik heb bijvoorbeeld een half jaar de minor robotica gedaan en daar het hele proces van probleem tot echt product doorlopen. Ook voor een mooie render of afbeelding van uw product bent u aan het goede adres.

Ik ga ergens vol voor en zet door, ook al betekend dat laat of veel werken en zal niet stoppen tot het ontwerp helemaal naar...

Uitstekend
5 beoordelingen

Nieuw Vennep

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Digitaliseren
(Lees verder)
Loading.

Electronica behuizing
(Lees verder)
Loading.

Architectuur
(Lees verder)
Loading.

Complete producten of prototypen
(Lees verder)
Loading.

Digitaliseren
(Lees verder)
Loading.

Technische illustraties
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Joel direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
JVB Design
0636554051
KvK-nummer: 64173623
Oosterdreef 35
2153AX Nieuw Vennep