Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Joel

Joel van Beem
Over Joel

Van idee of probleem naar een 3D model in Solidworks en in uw handen. Bestaande ontwerpen aanpassen of optimaliseren. Ik ben enthausiast, een doorzetter, flexibel en meedenkend.Ik kan FDM en DLP 3D printen om zo een goed en mooi prototype te realiseren. Zie mijn portfolio voor voorbeelden.Met Solidworks CSWA behaald en CSWP binnenkort ben ik zeer bedreven met dit programma. Ook met 3D printen, frezen, draaien en lassen heb ik de nodige ervaring. Als het aankomt op maakbaarheid en kosten van uw ontwerp heb ik ook daar ervaring mee. Ik heb bijvoorbeeld een half jaar de minor robotica gedaan en daar het hele proces van probleem tot echt product doorlopen. Ook voor een mooie render of afbeelding van uw product bent u aan het goede adres.

Ik ga ergens vol voor en zet door, ook al betekend dat laat of veel werken en zal niet stoppen tot het ontwerp helemaal naar...

Uitstekend
5 beoordelingen
Joel van Beem

Nieuw Vennep

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Kaas robot
(Lees verder)
Loading.

Mini CNC
(Lees verder)
Loading.

Digitalizeren
(Lees verder)
Loading.

Visual van schaalmodel
(Lees verder)
Loading.

Multi color 3D prints
(Lees verder)
Loading.

Prototyping
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Joel direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Contact

Telefoon / mobiel
0636554051
KvK-nummer
Adresgegevens
Oosterdreef 35
2153AX Nieuw Vennep
Bedrijfsnaam
JVB Design

Stuur een bericht