Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Stage lopen bij Hoofdkraan.nl

Bij Hoofdkraan.nl zijn we altijd op zoek naar goede stagiair(e)s. Op dit moment bieden wij twee HBO Werkervaringstages:

  1. Internet Marketing, PR en Social Media Stage
  2. Programmeer Stage

Meer informatie over de stages, vind je hieronder. Stuur bij interesse een email met je cv naar niels@hoofdkraan.nl.

Meer informatie over onze bedrijfscultuur.


Internet marketing, PR en Social Media stage

Wil jij in korte tijd alle aspecten van marketing, PR en Social Media onder de knie krijgen? Wil jij zien hoe het er bij een snel groeiend internetbedrijf aan toe gaat? Ben je niet bang om nieuwe dingen te leren? Kan je zelfstandig en in een klein team werken. Weet je van aanpakken? Kan je zowel met een directeur als met een programmeur een gesprek aanknopen? Wil je echt wat bereiken tijdens je stage?

Als je op alle bovenstaande vragen Ja kan antwoorden dan willen wij je graag spreken. Als lid van ons commerciële team zul je op van allerlei projecten worden ingezet. Zoals het bedenken van marketingacties, het uitvoeren en bedenken van pr acties en het onderhandelen met partners. Je spreekt met klanten, gebruikt feedback om nieuwe acties en functionaliteiten te bedenken en je gebruikt LinkedIn, Twitter en Facebook als communicatie en marketingmiddel.

Daarnaast maak je analyses, help je mee aan business cases, doe je onderzoek naar klanttevredenheid en word je betrokken bij het IT ontwikkelingsproject.

We werken in een klein team en jij bent vanaf dag 1 een belangrijke schakel. Als je het leuk vindt word je bij allerlei dingen betrokken buiten het commerciële traject Als je wilt ervaren hoe het is om aan het begin te staan van iets heel nieuws, is dit een unieke ervaring. Je zult meer leren in een paar maanden dan in een paar jaar.

Ons kantoor is in het centrum van Amsterdam vlak bij het Centraal Station. Stagevergoeding is €350,- per maand.


Programmeer stage

Wil jij zien hoe het er bij een snel groeiend internetbedrijf aan toe gaat? Wij zoeken een slimme en enthousiaste student. Ben je niet bang om nieuwe dingen te leren? Kan je zelfstandig en in een klein team werken? Weet je van aanpakken? Wil je echt wat bereiken tijdens je stage?

Dit is een fantastische stage voor iemand die echt goed wil worden in programmeren en alles wat komt kijken bij het lanceren van een complexe website. Je leert goed te werken met PHP, MySQL, HTML, CSS etc. Je leert design, ontwikkeling, testen, ontwikkelomgevingen, front-end, back-end koppeling en nog veel meer.

We werken in een klein team en jij wordt een belangrijke schakel om van het project een succes te maken. Omdat je in een team werkt, krijg je ook te maken met online marketing, social networks, teamwork en allerlei dingen buiten het core programmeren.

Als je wilt ervaren hoe het is om aan het begin te staan van iets heel nieuws, is dit een unieke ervaring. Je zult meer leren in een paar maanden dan in een paar jaar.

Ons kantoor is in het centrum van Amsterdam vlak bij het Centraal Station. Stagevergoeding is €350,- per maand.