Pixel Perfectionists Header Visual

Haal het beste in je merk naar boven

Wij geloven in de underdogs, de buitenbeentjes, zij die buiten de lijntjes kleuren, degenen die dingen anders zien, changemakers. Zij maken onze wereld leuker, kleurrijker en interessanter.

Wij bouwen merken waarin jij jezelf herkent, waarmee je je onderscheidt, waarmee jij jouw doelgroep bereikt en waar je trots op kunt zijn. Want wij geloven niet in gebaande paden.

Bekijk onze klantcases

Wees helder

Sterke merken hebben 1 ding gemeen: Helderheid. Over wie ze zijn, wie hun doelgroep is en welke impact ze willen maken. Wij helpen jou deze helderheid te vinden en de beste versie van je merk te worden.

Spreek de taal van je doelgroep

Ontwikkel een taal, in tekst en beeld waarbij u uw klanten aanspreekt en communiceert wat uw toegevoegde waarde is. Welke problemen los je voor je klanten op en waarom zouden zij met jou willen werken?

Het geheel is meer dan de som der delen

Alle onderdelen van een merk; het logo, de branding, de website en alle promo materialen vertellen samen jouw verhaal. Bij een goed gebouwd merk versterken deze onderdelen elkaar.

Fit With Lou Testimonial

De samenwerking met Pixel Perfectionists was vanaf het begin van mijn bedrijf een schot in de roos. Van de eerste strategiesessie tot het volledig ontwikkelde branding pakket, het was alles wat ik nodig had om mijn bedrijf op de juiste manier te starten. Nu, slechts een jaar later, is de investering vertienvoudigd: ik groei sneller dan ik ooit had verwacht. Ik kan Pixel Perfectionists niet genoeg aanbevelen!

Louise LaFleur
Fit With Lou
Maykin Case Study
Maykin

Een nieuwe merkidentiteit en website voor een professioneel webdevelopment bureau

Bekijk case study

Koffiehuis De Hoek
Koffiehuis De Hoek

Een nieuwe website voor een familiebedrijf dat met de tijd meegaat

Bekijk case study

Social Fresh Up Case Study
Social Fresh Up

Een sprekende portfoliowebsite voor een creatieve content maker

Bekijk case study

Fit With Lou Huisstijl
Fit With Lou

Een brutaal merk voor een uitgesproken fitness professional

Bekijk case study