StudioBB is jouw alles in één-communicatiebureau. Voor content, branding, web, advies en meer. Ga voor onmiskenbare communicatie die naadloos op elkaar aansluit.

Als ondernemer of organisatie heb je vaak wel wat anders aan je hoofd dan marketing of communicatie. StudioBB staat voor je klaar met heldere tekst en vorm, een pakkende huisstijl en website op maat.

Voor projecten en opdrachten – Realisatie van compleet communicatiepakket (zzp of mkb) – Als tijdelijke communicatiekracht – Korte lijnen, snel resultaat

Over StudioBB

Hallo! Ik ben Barbara van StudioBB. De communicatiestudio ging in 2019 van start. Na een lange tijd in loondienst werk ik nu als freelance communicatieprofessional. Ik help graag mensen op weg naar begrijpelijke, goed uitziende en effectieve communicatie. In tekst, vorm en beeld.

Waar kan je op rekenen? 

Compleet pakket

Bij mij kan je terecht voor een compleet pakket aan communicatie. Ik bedenk, onderbouw en realiseer je communicatieuitingen. Je dus hebt één vast aanspreekpunt en de zekerheid dat je uitingen goed op elkaar aansluiten.

Persoonlijke aandacht

Ik luister naar jouw behoeften en wensen. Ik vraag uit waar jij en je bedrijf voor staan. Zo komen we samen tot de marketingcommunicatie die écht bij jouw bedrijf past.

Duidelijkheid

Met mij werken betekent helderheid en grondigheid. In producten en diensten, maar ook in aanpak. Daarom stel ik je veel vragen om tot de essentie te komen. Ik laat je weten waar we naartoe werken.