Welkom thuis, by Do!

Do in the Branding (DITB) is hét marketingbureau, gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van marketing, brand management en public relations gerelateerde vraagstukken voor ieder bedrijf in iedere sector.

Gewoon goede, transparante marketing. Dat is waar ik voor sta. Niet lullen maar poetsen! ;) Daarnaast werk ik vanuit het steeds groter wordende belang van de 'personificatie' van je bedrijf. Zeker in onze digitale wereld, waar informatie in overvloed en binnen handbereik voor iedereen is, is de keuze reuze en de alternatieven eindeloos. Juist daarom is het belangrijk om je te differentiëren op een manier die jouw doelgroep direct aanspreekt en triggert. Daarbij zijn het bouwen van een merk met brand management, het communiceren met de doelgroep door middel van marketing, en het onderhouden van deze relatie met public relations initiatieven, van onschatbare (maar helaas ook zeker vaak onderschatte) waarde! 

Bij het inzetten van een gerichte marketing strategie is niets 'goed' of 'fout', zolang de basis dichtbij jezelf en jóuw bedrijf ligt en dus vooral persoonlijkuniek en representatief is. Dit zijn dan ook de tekenende kernwaarden waar we bij DITB voor staan en vormen de beginselen van al onze werkzaamheden. Voor iedere partner opnieuw.

Bij het vinden, exploiteren en blootstellen van zo'n unieke personalisatie van jóuw bedrijf, geven wij je graag een zetje in de "juiste" richting. Hoe? Lees het in onze visie en bepaal wat voor bedrijf jij wilt zijn. Of lees de ervaringen van een aantal van onze DITB-'vrienden' op de referentiepagina.

Gewoon goede en transparante marketing

Prachtig al die dure marketing termen, maar wat gaan we eigenlijk doen? Welke marketing intiatieven werken nou écht voor jouw bedrijf en doelgroep? En waarom? Ik (Do) geef je graag eerlijk en transparant advies op maat, tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of bijbehorend adviesgesprek. 

Nieuwsgierig? Mooi! Ik ook.

Laten we gewoon even bellen, mailen of appen over jouw bedrijf!

Marketing

Brand Management

Public Relations

Communicatie& Copywriting

Tags: marketing, communicatie, online marketing, advertising, website, branding, brand building, google, content marketing, SEO, SEA, marketingbureau, marketing student, marketing consultant, marketin consultancy, public relations, brand management, brand manager, marketeer<