Een tekst die raakt. Je hebt mijn woord.

Ik schrijf, redigeer en corrigeer jouw teksten. Of je nu ondernemer, particulier of student bent. Bij Tekstbureau MWords kun je onder andere terecht voor (SEO) webteksten, interviews, redactionele artikelen, uitnodigingen, (verkoop-/sollicitatie-)brieven en scripties. Ik woon en werk in Obdam, maar mijn werk kent geen (dorps)grenzen. Letterlijk. Mijn opdrachten komen uit heel het land. En figuurlijk. Want ik denk graag vérder. Over wat jij met je teksten wilt bereiken, wie jouw doelgroep is en wat voor tekst daar het beste bij past. Nog een fijne bijkomstigheid: ik werk snel, nauwkeurig en kom mijn afspraken altijd na. Van mij krijg je een tekst die raakt. Je hebt mijn woord.

Meer over mij
Schrijven

Schrijven

Heb jij een goed verhaal te vertellen, maar vind je het lastig dit op papier te zetten? Wil je graag jouw medewerkers of klanten aan het woord laten, maar weet je niet precies hoe? Ik doe het graag voor je!

Meer lezen
Redigeren

Redigeren

Kun jij best een aardige tekst schrijven, maar twijfel je nog over de opbouw van het eindresultaat? Wil je er graag een frisse blik op laten werpen, maar weet je nog niet door wie? Laat mij dat voor je doen!

Meer lezen
Corrigeren

Corrigeren

Ben je al best tevreden over je tekst, maar wil je er zeker van zijn dat er geen fouten meer in staan? Twijfel je aan jouw spellingscontrole en wil je een laatste check uitvoeren? Ik regel het graag voor je!

Meer lezen