Anne-Assist, jouw virtueel assistent op maat

Iedereen heeft zo zijn superkracht.

Jij doet waar jij goed in bent, dan doet Anne dat ook!
Heb jij assistentie nodig op het gebied van secretariële,
commerciële of algemene werkzaamheden binnen jouw bedrijf?
Anne ondersteunt jou graag.

Wil je weten wat Anne voor jou kan betekenen?
Neem een kijkje op de website of neem contact met ons op.

Hoe word jij productiever?

Kijk of een VA een aanvulling voor jou zou kunnen zijn

Een volle mailbox, een ongeorganiseerde agenda, een tijdrovende klus die blijft liggen. Misschien is een Virtueel Assistent iets voor jou?

Een VA kan je onder andere helpen bij het dagelijks management, zoals mail- en agendabeheer, archiveren, CRM updaten en lunch/diner organiseren.
Financiën spelen ook een belangrijke rol binnen je organisatie. Denk hierbij aan het opstarten en/of digitaliseren van de boekhouding. Maar ook aanmaningen versturen, verkoopfacturen en offertes opstellen.

Heb je ook rekening gehouden met je online marketing? Dit is tegenwoordig een belangrijk onderdeel, waar soms niet genoeg tijd aan wordt besteed.          Een VA kan je ondersteunen bij het onderhouden van je LinkedIn, FB, en Instagram. Maar ook je website up-to-date houden en nieuwsbrieven en blogs schrijven.

Natuurlijk is dit nog niet alles en zijn er ook nog allerlei algemene zaken die je zou kunnen uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan het plannen van reizen, ordenen van visitekaartjes, bestellen van producten / visitekaartjes / kerstpakketten en het verzorgen van enquêtes.

Mocht je na het lezen van deze tekst denken…. Ik heb een VA nodig?                   Kijk gerust bij onze diensten of plan een afspraak met ons in. Wij gaan dan samen met jou kijken wat wij voor jou kunnen doen.

 

Bekijk al onze diensten

Onze diensten

Secretarieel
Mail/Agenda
CRM
Bijeenkomsten
Sparren

Communicatie
Social Media
Nieuwsbrieven
Mailingen
Vertalen

Financieel
Opzetten/beheren
Kwartaalaangifte
Offertes
Debiteurenbeheer

Algemeen
Relatiegeschenken
Enquêtes
Visitekaartjes
Kantoorartikelen

Kunnen wij een aantal taken van je overnemen?
Neem dan snel contact met ons op!

Dit zeggen onze klanten

caret-down caret-up caret-left caret-right
Top bedrijf! Ik heb mijn bedrijfstelefoon en agenda een week uitbesteed. Dit is erg goed bevallen ik had het zelf niet beter kunnen doen. Ik ga er zeker vaker gebruik van maken.
De Ongedierte Bestrijder
Anne-Assist verzorgt voor mij vakkundig de administratie. Zo heb ik meer tijd voor andere dingen. Ze zijn altijd goed bereikbaar en in overleg is er veel mogelijk. Complimenten!
DG Interim
Scroll to top